Nαι, και στη Ριζούπολη μια χαρά έγινε η αποχώρηση. Στο μπες είχε μεγάλο θέμα.
Στο Περιστέρι βέβαια δεν είχε και όσο κόσμο είχε χθες.
Nαι, και στη Ριζούπολη μια χαρά έγινε η αποχώρηση. Στο μπες είχε μεγάλο θέμα.
Στο Περιστέρι βέβαια δεν είχε και όσο κόσμο είχε χθες.
Από την κατάληξή του, φαίνεται πως το διάβασαν.
Ωραια
Όπως και να το κάνεις, το Περιστέρι είναι μέσα στην πόλη, ενώ το Terra Vibe είναι μέσα στο δάσος . Και όπως είπε και ο @mike_blackie, σιγά μην κάνει ο Λώρης κανένα live σε άλλον χώρο εκτός Μαλακάσας από τη στιγμή που τον έχει πληρωμένο.
Επειδή είμαι πορωμένο μέταλλο και σκληρός καργιόλης, δεν κλαίω (σχεδόν) ποτέ.
Τα 'φερε έτσι η ζωή, να με πάρουν 2 φορές τα ζουμιά σε διάστημα μικρότερο της μιας εβδομάδας. Η πρώτη ήταν το περασμένο Σάββατο, όταν η μητέρα μου μού μετέφερε κάτι που είχε πει ο αδερφός μου (και δεν το γνώριζα) λίγο πριν πεθάνει - έφυγε το '88 στα 14 του από λευχαιμία.
Η 2η χθες, όταν ξεκίνησε το Flight of Icarus…
Σωστά τα περισσότερα εξ’ όσων αναφέρουν τα παιδιά πιο πάνω, αλλά ειλικρινά δεν θέλω να αναλωθώ ούτε στις οργανωτικές παραλείψεις, ούτε στις λαμογιές του Λώρη (αν και εφόσον συμβαίνουν) που κλέβει την εφορία, ούτε στην μπύρα που έκανε 5€, ούτε στην ταλαιπώρια της επιστροφής. Κρατάω μόνο το μεγαλείο αυτού που έζησα. Έχοντας δώσει το παρών σε όλες τις εδώ εμφανίσεις τους από το 1988 (μόνο στο Ιβανώφειο το '95 δεν πήγα), άρα 13 με την χθεσινή αν μετράω καλά, την συγκεκριμένη την τοποθετώ πολύ-πολύ ψηλά. ΙΣΩΣ και στην κορυφή.
Παντως αυτοι που υποθετουν οτι οι (περισσοτεροι εστω) φανς των Μεταλλικα οχι απλα δεν ηταν χθες στην συναυλια αλλα καθοντουσαν στο σπιτι και κλαιγανε γιατι πηγε καλα το λαηβ δεν ειναι απλα καθυστερημενοι, ειναι καθυστερημενοι που το μυαλο τους εχει μεινει στο 1992 που ηταν 12 χρονων προφανως. Λες και 40000 κοσμος χτες δεν αγαπαει αλλα συγκροτηματα αλλα ειναι ΜΟΝΟΜΕΗΝΤΕΝ ολοι τους. ΟΚ καποιοι τα γραφουν και τρολλαρουν αλλα ειμαι πεπεισμενος οτι καποιοι σαν τον Clairvoyant ειναι τοσο αγνα ηλιθιοι που τα πιστευουν κιολας.
Δεν ξέρω γιατί, αλλά πραγματικά δεν βαριέμαι καθόλου ούτε να διαβάζω, ούτε να γράφω πόσο πολύ γαμησε το χθεσινό live και πολύ θα ήθελα να διαβάζω τέτοια σχόλια και λεπτομέρειες εδώ μέσα . Πχ μια γκριμάτσα ικανοποίησης του Murray σε Κάποιο συγκεκριμένο τραγούδι ή ότι ο Μπρους έκανε παιχνίδια με το φλογοβολο πάνω από το κεφάλι του Harris στο flight of the icarus κτλ .
(Τα παράπονα για την διοργάνωση είπαμε είναι σωστά, αλλά να μην μείνουμε σε αυτά τώρα. Να να κάτσει η σκόνη και μετά πιο ψύχραιμα, το κουβεντιάζουμε πιο αναλυτικά).
Άλλα σχόλια πιο “άσχετα” , μου βγάζουν μια μιζέρια και μια κακομοιριά. Όταν κάποιος είναι χαρούμενος γιατί να μην απολαύσει την χαρά του; πρέπει αμέσως να προσγειωθεί απότομα; δεν φτάνουν όλα τα άλλα που αντιμετωπίζει κάθε μέρα;
Τι liveαρα είδαμε χτες και προχτές
ρεμπουστη μου ( θα πω και εγώ ένα “μικρό” παραπονακι έτσι για το σπάσιμο. Θα τους ήθελα λιιιιιιιιγο πιο επικοινωνιακους).
το ειχαν πει οτι σε αυτο το τουρ θα κοψουν την παρλα και απλα θα παιξουν
Διαβάζω εδώ τις περιγραφές σας για τη χτεσινή συναυλία του 2ου αγαπημένου μου συγκροτήματος και να πω την αλήθεια ζηλεύω που τελικά δεν ήμουν εκεί… αλλά οικογενειακές υποχρεώσεις (aka παιδί λίγων μηνών και οικογενειακές διακοπές ) με απέτρεψαν τελικά. Η πλάκα ήταν ότι το πρωί της Παρασκευής πέρναγα στη εθνική από εκεί και σκεφτόμουν τι θα έχανα Έχω την παρηγοριά ότι τους έχω δει πριν κάποια χρόνια στο χωράφι, αλλά και παλιότερα στον Λυκαβητό τον ανεπανάληπτο Μπρους, όμως κάθε φορά είναι διαφορετική!
Άντε του χρόνου (υγεία να έχουμε) να έρθουν και οι 'ταλικα, ελπίζω όχι στο χωράφι (με αυτά που διαβάζω και έχω ζήσει και άλλες φορές τα περί διοργάνωσης κλπ).
Υ.Γ. Μόνο κομπλεξικοί (ελπίζω να είναι ισχνή μειοψηφία) σκέφτονται σε στυλ “πάω μόνο μετάλλικα, αγνοώ μέιντεν” ή το αντίστροφο. Τα υπόλοιπα είναι απλά θέμα προσωπικού γούστου του καθενός.
Η καυλα που εχω απο χτες για τους μειντεν αγγιζει αυτη που ειχα απο 13 εως 17 που ακουγα ΜΟΝΟ ΜΕΙΝΤΕΝ.
Επισης ψηθηκα να φτιαξω αμανικο τζιν με ραφτα τωρα στα πρωτα -αντα ,χωρις να ειμαι/ημουν ποτε αμιγως μεταλας, για να το φοραω περηφανα τετοιες βραδιες.
(Νταξει γιαλατζι ραφτα θαχει οχι τπτ slayer,venom,metallica,anthrax κτλ. Ψαχνω ηδη και για κανενα απο προγκ μπαντες )
Παθαμε μεγαλη ζημια χτες και δεν ξερω ποτε θα γινουμε καλα!!!
Εδιτ: ρε πουστη λωρη τωρα που (δικαιως) μαζεψες ολο το χρημα πετα του χρονου στη μικρη σκηνη τπτ glam/sleaze μπαντες να γινει πανικος!!!
καλα εκαναν με την ελλειψη ελεγχου, με 5 ευρω μπυρα και ελλειψη στο νερο, δικαιουμαι να περασω 10 μπουκαλια και 40 μπυρες.-
για οπλο νταξει γελαμε λιγακι μωρε.
Νταξει, με το τι γινεται η τι μπορει να γινει σε συναυλιες θα πρεπει να υπαρχει ελεγχος στην εισοδο. Το οτι εχει η μπυρα 5 ευρω, δν ειναι δικαιολογια. Στην τελικη δν σε υποχρεωνει κανεις να παρεις απο μεσα, πιες τα στο σπιτι και ελα με φιλους. Η ασφαλεια του κοινου και των καλλιτεχνων θα πρεπει να διασφαλιζεται σε τετοια μεγαλα event. Δν ειναι μονο το οπλο ή η ματσετα, ο αλλος μπορει να σου φερει επαγγελματικη καμερα να τν στησει μπροστα σου, γυαλινα μπουκαλια ή ι οτι αλλο του κατεβει στο κεφαλι. Ευρωπη πια δν σου αφηνουν ουτε σακιδιο πλεον…
Με διψηφιο αριθμο maiden συναυλιων η προχθεσινη ηταν η καλυτερη. Ειμαι αγνα ηλιθιος αλλα προχθες μολις ξεκινησε το aces high ηταν ολοι μονομεηντεν. Η οικογενεια ας λεει οτι θελει Απορω πως συγκροτηματα τυπου volbeat ειναι μεγαλα ονοματα. Γυαλισμενος μουσικος αχταρμας, μουσικη για mtv και κοριτσακια να κουνανε τον κωλο. Τα 1500 ατομα που τους βλεπαν σε σχεση με τα 35000 και βαλε που τους αγνοουσαν το αποδεικνυει. Ουτε χειροκροτημα δεν πηρανε.
Κανεις πολυ μεγαλο λαθος, εμενα μου ειπαν φιλοι μου οτι εχουν εισιτηριο που τους περισσευει, και αν μου εβγαινε χρονικα, θα επαιρνα πτηση 9 ωρες να ερθω στη Μαλακασα, αλλα ηταν λιγο αργα, αφου το εμαθα μολις 12 ωρες πριν τη συναυλια, ποιος τρεχει αεροδρομιο μεσα στο αγχος. Και εβρισκα και πτηση με $1500 για Αθηνα αλερετουρ, μια χαρα, χαλαλι για τους Μεηντεν. Τελικα ομως εκανα αυτο ακριβως που γραφεις, εκατσα σπιτι μου και απλα περασα ολο το βραδυ με ενα μπουκαλι κρασι κλαιγοντας, οχι τοσο γιατι εχασα αυτην την συναυλιαρα, αλλα περισσοτερο γιατι πηγε πολυ καλα το λαηβ και τωρα δεν εχω με τι μουτρα να βγω στην κοινωνια.
Δεν είναι κακοί οι Volbeat μωρέ, απλώς έχουν άλλο ύφος οι άνθρωποι. Στην Ελλάδα δεν έχουν ιδιαίτερη πέραση πάντως, αυτό ισχύει, αλλά όχι ότι είναι άσχημο αυτό που παίζουν.
file aplos enimerotika kai sto wacken oi 2 apo tis 3 kedrikes skines aniforika einai
Φιλε πρεπει να εχεις ΠΟΛΥ μεγαλο κομπλεξ με τους iron maiden, τοσο μεγαλο κομπλεξ που δειχνεις απιστευτη δυσφορια και κακία με το γεγονος οτι ο κοσμος … διασκεδαζε.
Ενα συγκροτημα ειναι φιλε μου ηρεμισε με τον πολεμο κι αφησε τον κοσμο ν απολαυσει και τους μεν και τους δε χωρις να κανετε σαν ολυμπιακοι παναθηναικοι. οσα ποστ σου εχω δει εδω μεσα φερεσαι σα να σου ανηκουν οι Metallica.
file e3o omos afinoun na pareis oti goustareis arkei na nai se plastiko boukali xoris na sou vgazoun to kapaki i na sto petane. einai odos malakia na prepei na sai 12-15 ores(giautous pou pigan apo poli noris san kai mena) kai na prepei na sunvivasteis stis panakrives times gia pana8lio fagito kai poto i na kodeveis na pe8aneis tis pinas/zipsas. ipame re Lori leuta 8a vgaleis alla oxi kai etsi?
Και τις 2 μέρες πάντως κανένα καπάκι δεν μας πήραν…
Κατά τα άλλα μεγάλες στιγμές και στο forum ξανα !