Iron Maiden, 20 Ιουλίου, Rockwave Festival

Φοβερο το λαιβ!Αψογοι οι Maiden (οι μόνοι που με ενδιεφεραν),δεν επαιξαν κανα δυο που ηθελα,αλλά χαλαλι,ηταν φανταστικοι!

Ερχομαι απο Κρητη με αεροπλανο.Φτανω 8 το το βραδυ!!
Παιρνω ταξι απο αεροδρομιο για Μαλακασα.Παει το 50αρικο…Και με παζαρι…
Του λεω τρεχα σιφουνας,θα τους χασω…
Με τη ψυχη στο στομα κυριολεκτικα!

Φτανω 22.00 με το μποτιλιαρισμα…
Του λεω ασε με πριν την εισοδο γιατι η ουρα με τα αμαξια ηταν τεραστια…
Πηδαω κατι συρματοπλεγματα και τρεχω προς το λαιβ!!
Παραλιγο να χτυπησω…

Προλαβαινω το σημειο της εισαγωγης απο UFO!

Τα υπολοιπα τα ειδατε.ΑΡΧΟΝΤΕΣ!

Κατι που πρεπει να ειπωθει (δεν ειδα τα προηγουμενα σχολια).
Ενας ΗΛΙΘΙΟΣ καποια στιγμη μεσα στο πληθος,πεταξε ενα αναμμενο καπνογονο μεσα στο πληθος.Ποσο ζωο εισαι ρε ΜΑΛΑΚΑ?
Ευτυχως δεν ακουσα να επαθε κανεις κατι…
Αυτος που το εφαγε το ξερει…

Εκτος αυτου,δεν υπηρχε νερο μετα τη συναυλια…
Απαραδεκτο και τριτοκοσμικο.

Τα υπολοιπα για τη καθυστερηση λεωφορειων,μποτιλιαρισμα (στο τελος του λαιβ),ανοργανωσια κλπ να σας πω την αληθεια ,τα περιμενα…
Ελλαδα εισαι.

Επεισοδιακη μερα,συνεβησαν και άλλα,δε βαριεσαι.

Οποτε ας μη γκρινιαξω άλλο.Και τα χρονου παλι !

5 Likes

eda3i ok den einai toso asximo to suni8izeis alla katalaveno pos borei na min aresei se poli kosmo. apla exodas paei sto Wacken merikes fores kai sto Graspop 1 8eoro pos o xoros stin malakasa borei na ftaxtei pio kala, me 2 megales skines i mia dipla stin alli(opos einai sta festival pou proanefera), me pio megala video wall gia na vlepei olos o kosmos pou nai pio piso(ta opoia na dixnoun ti paizei stin alli skini kai oxi na nai kleista pou den edixne oute Sabaton otan perimename gia Priest alla oute Volbeat otan perimename gia Maiden) kai alla polla alla sou leei kai o allos(loris) gia 20000-25000 kala einai o xoros giati na ton ftia3o kalutera(afou spania mazevei pano apo 30000)kai me to dikio tou.

2 Likes

den 8umamai re su na pernoun plastika boukalakia nomizo ta afinane alla borei apla na min to paratirisa so ok exeis dikio, opos kai gia ta tsabe water fountains exeis dikio 8a prepe na xei padou. maybe sto egis melon na to ftia3oun auto(an kai to perissotero kerdos to vgazoun ap ta nera so den nomizo)

Σπίτια μας όταν σε χώρους που είναι για 28.000 maximum, ανεμένεται κόσμος άνω των 30 και 35 χιλιάδων. Όπως για Metallica - Slayer του χρόνου ας πούμε. Τους οποίους τους έχω δει ούτως ή άλλως από 2 φορές έκαστους. Συνεπώς κλάιν.

Ναι στο χωράφι αν έρθει ο Ozzy Οsbourne του χρόνου που δεν πρόκειται να μαζέψει υπεράριθμους και θα είναι σούπερ live.

ps: Φυσικά και θα τους κάνεις χάρη. Τους δίνεις views στο youtube χαχα!

Είχα δίπλα μου μια μεγαλοκοπελα και μου λέει "πρόσεξε μην με πατήσεις " της λέω "θα σε πατήσω και θα με πατήσεις σε συναυλία είμαστε " και με κοίταξε στραβά. Ε λοιπόν πουλο ρε κάτσε πιο πίσω δεν είναι ανάγκη να πάμε όλοι μπροστά, ούτε εγώ πήγα μπροστά και μια χαρά απόλαυσα τη συναυλία, θέλω να πω ότι μας αρέσει και να είμαστε "πρώτο τραπέζι πίστα " και να μην μας ακουμπήσει και κανένας.
Για μένα, όπως είπαν και άλλοι πιο πάνω, μην έρθει κανένας του χρόνου αν έρθουν οι Metallica, στους Priest που είχε κανονικό κόσμο μια χαρά περάσαμε.
Όσο για την ταλαιπωρία μετά, ρε παιδιά τα ξέρετε, πραγματικά απορώ με τόση γκρίνια, αν δεν μπορείς να το αποφύγεις απόλαυσε το που λένε. Πες δέκα μαλακιες με τους φίλους σου , πιες καμία μπύρα, φύγε λίγο νωρίτερα… Για όλα υπάρχει λύση

17 Likes

το άλλο που τράβηξα

Ασε ρε και εμενα μου τα κανανε νταουλια και με στραβοκοιτουσανε κατι τετοιες πριν αρχισει το λαιβ.
τι να πεις…

1 Like

Μλκ το ιδιο εχω παθει κι εγω :joy:!

2 Likes

Πως θα μαζεψουν αδερφε 15000 οι mastodon που live εγω που δεν ξερω κιθαρα ειμαι καλυτερος; Και πως οι gojira με αυτα που παιζουν;

Το ειδα και επαθα πλακα εκεινη την ωρα. Εσκασε κανονικα πανω σε καποιο κεφαλι. Μαλιστα ο πιθηκος το πεταξε προς τη σκηνη, αυτος που το εφαγε δεν το ειδε καν να του ερχεται.

Γαματο αυτο που εκανες με την Κρητη ρε, που εσκασες κατ’ ευθειαν την ωρα που ξεκινουσε :joy:! Ετυχε κατι παρομοιο σε δικο μου ανθρωπο και γαμαει το σκηνικο :smile:.

Αρκει να μην εχεις την απαιτηση να τραγουδησει. Γιατι πλεον, δεν μπορει.

1 Like

Συνδυαζοντας το και με την ομαδα που υποστηριζεις, η ατακα σου ηταν ακομα καλυτερη :joy:.

1 Like

Νομίζω πολύ γκρίνια για το τίποτα.
Φτάνοντας στις 3 παρκάρω στην πρώτη έξοδο μετά την εθνική ακριβώς στο κυκλακι.
Μισή ώρα περπάτημα άνετα μάρκες και άραξα πάνω δεξιά στο ύψωμα.
Τελειώνοντας άραγμα 1 ωρίτσα περπάτημα μισή ώρα για το αμάξι και χαλαρά σπιτάκι.
Τώρα άμα ήθελες να παρκάρεις ακριβώς απ έξω καλά να πάθεις…

3 Likes

εγώ που πήγα 13:50 πάρκαρα ακριβώς απέξω από την δυτική πύλη. Μετά το λαηβ για να συνέλθουμε αράξαμε 1 ώρα ακριβώς στον χώρο

Βγήκα μπήκα στο αμάξι και ταλαιπωρήθηκα λίγο σχετικά, κάπου μισή ώρα με 45 λεπτά . 02:30 ήμουν σπίτι . Εκεινη τη στιγμή μοιάζει βουνό γιατί είσαι πτώμα αλλά σήμερα , ψύχραιμα, μπορώ να πω ότι μια χαρά τη βγάλαμε για τέτοια προσέλευση

3 Likes

Κανονικα Παντελη!
Εγω λεω αφου γυρισαμε σωοι (σχεδον…),αυτο μετραει!!
Η ταλαιπωρια ειναι τιποτα μπροστα στο να σου ερθει το καπνογονο σε κανα ματι…
Και εδω δε φταιει ο διοργανωτης,φταιει η τριτοκοσμικη νοοτροπια του ελληναρα…
Αν το σκεφτεις ειναι εγκληματικη-δολοφονικη ενεργεια.Ο τυπος πρεπει να παει φυλακη.

Θα το ξανακανα φιλε…
Χαλαλι η ταλαιπωρια και τα λεφτα.
Αυτα σου μενουν στο τελος!!

7 Likes

Σε περιπτωσεις οπως η προχτεσινη, δε θυμασαι ουτε ποσα εδωσες, ουτε ποσο ταλαιπωρηθηκες, εννοειται.

Πετυχαμε ενα απο “εκεινα” τα λαιβ που τα παντα λειτουργουν συγχρονισμενα στην εντελεια. Ηχος, ορεξη και αποδοση μπαντας, καυλα και ποσοτητα κοινου, χωρος, setlist, ολα ρε πουστη μου, ολα! Νο.1 σε ολα αυτα για μενα παντως ηταν ο εξωπραγματικος Μπρους, θα το πω και παλι.

Μπα, οχι. Οποτε, θα τα λεμε.

4 Likes

Φεστιβάλ χωρίς ταλαιπωρία δεν υπάρχει.
Αντί να μιλήσουμε για το ότι η ίδια μπάντα το 2011 είχε μαζέψει 15000 και φέτος 36000 ασχολούμαστε με μαλακιες.
Σίγουρα μπορούν να βελτιωθούν πολλά πράγματα στην οργάνωση.
Πολλά μπράβο στον κόσμο που παρά όλη την οικονομική κατάσταση δωσαν από το υστέρημά τους για να στηρίξουν .
Για τους maiden τα έχετε πει όλα.

5 Likes

Να πουμε και κατι ακομα: ηταν παρα πολυ καλη τιμη τα 49€ για να δεις αρονμεντε. Μετρησε και αυτο για τη μεγαλη προσελευση. Ελπιζω να γινει και στο μελλον, γιατι ειναι ωραιο να βλεπουμε μεγαλα λαιβ να εχουν πολυ κοσμο, ενω ειναι ασχημο να βλεπουμε κοσμο να μην μπορει να παει σε ενα μεγαλο λαιβ επειδη το εισιτηριο ειναι πολυ ακριβο.

8 Likes

Αυτά συμβαίνουν και σε πολύ μικρότερα live. Μου έχει συμβεί και μένα 2-3 φορές. Η μία ήταν στο Gagarin στο live των Iced Earth το 2011 (η περιοδεία για το Dystopia). Ήμουνα αρκετά μπροστά και αριστερά στη σκηνή και όπως κοπανιόμουνα σκούντηξα έναν τύπο παραδίπλα ο οποίος ενοχλήθηκε. Κάτσε πίσω βρε παπάρα αν δεν θες να σε ακουμπάνε.

Το θέμα μου δεν είναι αυτό. Ούτως η άλλως στους Maiden ήμουνα αρκετά πλάγια και πίσω (εκεί στο ύψωμα που υποτίθεται ότι είναι τα VIP αν δεν κάνω λάθος). Απλά δεν γουστάρω να δίνω τόσα λεφτά (γιατί ένα live στη Μαλακάσα δεν είναι μόνα τα λεφτά του εισιτηρίου) για να δω μια συναυλία με φουλ υπεράριθμους μέσα.

Η τιμή ήταν μεγάλο συν, επίσης πολύ καλή και η τιμή διημέρου που νομίζω συνετελεσε στο να έχουν τόσο κόσμο οι Priest.

6 Likes

Και οι Priest είχα περισσότερο κόσμο απ’ ό,τι περίμενα. Ναι, φυσικά βοήθησε η τιμή του διημέρου (49€ για Maiden και με 39€ επιπλέον έβλεπες και Priest), όπως βοήθησε και το ότι μπήκανε πολύ καλά κλασικά metal ονόματα (Accept και Saxon δηλαδή) μαζί τους και η μέρα έγινε αμιγώς μεταλική, προσελκύοντας κόσμο (ενώ η μέρα των Maiden ήταν πιο ετερόκλητη).

Γενικώς επιχειρηματικά το σκέφτηκε (και του βγήκε) πάρα πολύ καλά φέτος ο Λώρης.

4 Likes