Iron Maiden, 20 Ιουλίου, Rockwave Festival

Καλύτερα τα παιδιά να ξεκινούν και να ακούνε ghost και volbeat παρά drake και stan. Μετά θα είναι πιο κοντά στο να ακούσουν το μέταλ που ο καθένας θεωρεί αξιόλογο, έστω και αν ξεκίνησαν έτσι. off topic τέλος.

12 Likes

Σωστός, καλή η σκέψη για δεινόσαυρους του μέταλ την πρώτη ημέρα. Από εμένα κέρδισαν ένα εισιτήριο, όπως είχα ΓΡΑΨΕΙ πριν από μήνες για σκέτο Priest με support τύπου Sabbaton δεν πήγαινα Μαλακάσα , για Priest/Accept/Saxon πήγαινα.

Όσο για μπάντες τύπου volbeat και ghost απλώς θα συνεχίσω να απορώ τι σχέση έχουν με σκληρό ήχο , οι hard rock μπάντες του παρελθόντος ήταν απείρως πιο τσαμπουκαλεμενες (και 150 κλάσεις ανώτερες μουσικα) τούτοι εδώ είναι ο ορισμός του ξενέρωτου και νερόβραστου. Όταν φτάνουμε στο σημείο να μας αρέσει κουκουρουκου διασκευή του I only wanna be with you …ΕΝΤΑΞΥ. Από την μια ride like the wind (έπος) και από την άλλη …I only wanna be with you …το ξεχειλωσαμε τελείως το πράγμα.

Λωρη,κλαψαμε ολοι με την ταμπελα μπεργκερ χαουζ με γραμματοσειρα σαν αυτη του γκουντις ενω μεσα πουλουσες μαλακιες

13 Likes

Ναι τον πούστη και εγώ την πάτησα! πριν κανα δυο χρόνια ήταν όντως χορηγός και είχε όντως goodys απλά άφησαν τη ταμπέλα φέτος που πήγε η goodys στο ejekt. βέβαια έκοψαν και τα κεμπάπ που πουλούσαν παλιά που δεν ξέρω ποιος δεν κωλωσε και έφαγε! επίσης. όλη μιλάτε για τη τιμή της μπύρας. για το τσίπουρο στα 4€ δεν θα μιλήσει κανείς;;; τσίπουρο κατ ευθείαν από το καζάνι του λωρη;

3 Likes

Ασετόν ήταν. Με γλυκάνισο και χωρίς.

3 Likes

2 Likes

Τσίπουρο δεν δοκίμασα γιατί θέλει και μεζέ, α είμαι μερακλής :stuck_out_tongue: η μπύρα πάντως μύριζε πλαστικό αν την άφηνες λιγάκι

4 Likes

2 Likes

Ενώ οι GnR που 'ναι μάγκες πηγαινοέρχονται στα venue με ελικόπτερο.

1 Like

Η λογική αυτή είναι, με τόσο μεγάλη προσέλευση όμως και χωρίς το διαχωρισμό αρένας-εξέδρας, ούτε το ‘πιο πίσω’ παίζει. Προχθές κάτι πιτσιρικάδες έστησαν mosh pit καμιά 100στή μέτρα από τη σκηνή, ψιλοτραγικό αν το καλοσκεφτείς.

1 Like

βλεπω μερικους να κανουν καταγγελιες στο facebook.
ενδεικτικα κοπιαρω το post ενος χρηστη

Καταγγελια. Οδηγιες υποβολης.
Πηγαινουμε στη σελιδα
http://www.1520.gov.gr/ypovoli-kataggelias?id=253
Παταμε το κουμπι" εχω ενημερωθει και επιθυμω να υποβαλω καταγγελια"
στην επομενη σελιδα, επιλεγουμε για ανωνυμη ή επωνυμη καταγγελια.
(προσωπικα υπεβαλα επωνυμη καταγγελια, σας παροτρυνω να κανετε και εσεις το ιδιο. δεν εχετε να φοβηθειτε κατι, και φανταζομαι πως οι επωνυμες καταγγελιες εχουν μεγαλυτερη βαρυτητα).
Στοιχεια αναφερομενης επιχειρησης.
Διακριτικος τιτλος - DI-DI MUSIC Θέαμα και Ακρόαμα A.E.
Διευθυνση - Eπτανήσου 3 και Πιπίνου 2
11257 Κυψέλη - Αθήνα
Στα drop down menu, επιλεγουμε
Τομεακες πληροφοριες - Υπηρεσιες αναψυχης
υπηρεσιες αναψυχης - πολιτιστικες και ψυχαγωγικες
ειδος καταγγελιας - ποιοτητα αγαθων και υπηρεσιων
ποιοτητα αγαθων και υπηρεσιων - ακαταλληλο για συγκεκριμενη χρηση
μεθοδος πωλησης - εγκαταστασεις αλλου ειδους

Συμπληρωνουμε και τα στοιχεια μας, γραφουμε το κειμενο μας και παταμε υποβολη.

Δε θελω να σας ποσταρω ακριβως τι εγραψα. καλυτερα ο καθενας να γραψει τα δικα του. θα σας πω επιγραμματικα τα κυρια σημεια που εγω ανεφερα. οποιος επιθυμει του στελνω τη δικια μου σε πμ. Καλο θα ηταν να κανετε και εσεις καταγγελια οσο πιο συντομα γινεται. Επισης μιας και ειμαι ασχετος με αυτα, αν κανας φιλοτιμος δικηγορος γουσταρει, ας μας μαζεψει να του κανουμε ομαδικη καταγγελια.

κυρια σημεια:
Υπεραριθμοι θεατες
Ανεπαρκεις εξοδοι μη σηματοδοτουμενοι (η πλειοψηφια ξερει μονο τη μια εξοδο). 2 εξοδοι για 40.000 κοσμο, μικρου πλατους. στενεματα κατα την προσεγγιση της εξοδου (πχ το σημειο της παλιας σκηνης.
κακοτεχνιες (λακουβες κτλ) και ελειπης φωτισμος κατα την εξοδο απο το χωρο.
ανυπαρκτη πυρασφαλεια.
μη φωτιζομενος δρομος εηω απο το χωρο, ο οποιος ειχε καταληφθει απο ταξι πλανοδιους,αμαξια, και δυσχεραινε επικινδυνως την εξοδο.
κανενας ελεγχος. θα μπορουσαμε να γινουμε νεο μπατακλαν… ψαχναν μονο για σαντουιτς.
τουαλετες γεματες λυμματα στα πατωματα , πανω σε νιπτηρες, τουαλετες κτλ. υπερκοστολογημενα τροφιμα. ατελειωτες ουρες για μαρκες τροφιμα κτλ.
οτι αλλο χρειαστειτε απλα ρωτηστε. Δεν ειμα ιδικηγορος, δεν ειμαι του χωρου. απλα αποφασισα να κανω κατι. μας δουλευουν και μας ειρωνευονται μπροστα στα ματια μας ρε παιδια

νομιζω οτι αν ολοι ενεργησουμε με καποιο τροπο για να δειξουμε οτι δεν ειμαστε απαθη οντα ισως λεω ισως κατι αλλαξει

4 Likes

Προσφατα στο εξωτερικο κατουρησα σε piss tree. Ειναι ενα πλαστικο με τρεις υποδοχες για να κατουρανε τρεις αντρες. καταλαβαινουμε ολοι αν ηταν ολοκληρο πασαλειμμενο με κατουρα η’ οχι, δε χρειαζεται να σας το πω αυτο. Εννοειται οτι δεν ειχε τιποτα για να πλυνω τα χερια μου.

Η βασικη τραγικοτητα της διοργανωσης ηταν ο μη φωτισμενος παραδρομος της Εθνικης. Τωρα, το αν περιμενες αρκετη ωρα για μαρκες η’ για μπυρες, ΟΚ, κακο ειναι, αλλα υπηρχε τροπος να το αποφυγεις.

Για τον “ελλιπη ελεγχο” που λετε, αν τα πραγματα ηταν στο αλλο ακρο, παλι θα διαμαρτυροσασταν, γιατι ακομα θα περιμεναμε στην ουρα για να μπουμε στο Τερα Βαιμπ. Ενταξει παιδια, κανουμε μια “συμβαση”, θετουμε καποια ορια, για να μη φτασουμε στην υπερβολη. Ναι, θα μπορουσε να γινει ενα νεο Μπατακλαν θεωρητικα. Οπως αλλωστε μπορει να γινει και το μετρο μας ενα οποιοδηποτε πρωινο. Εκει δεν υπαρχει κανενας απολυτως ελεγχος, αλλα για να σκεφτουμε αν θα θελαμε να υπαρχει.

9 Likes

Ξεκίνα να ακούς Asking Alexandria τότε. :sunglasses:

Αυτό. Στο συγκεκριμένο όπως και αν πράξει θα βγει γαμημενος απ το κράξιμο

Είμαι υπέρ όμως της καταγγελίας για τον φωτισμό. Δεν χρησιμοποιησα την ανατολική πύλη αλλά τη θυμάμαι από πέρυσι. Πολύ σκοτεινό σημείο

Θα κάνω για υπεραριθμο ώστε ΟΙ Μεταλλικα να μην ξεπεράσουν Μεηντεν :rofl: :smiling_imp::smiling_imp::smiling_imp:

2 Likes

Δεν υπαρχει φοβος μην χασεις τον χρονο σου

2 Likes

μεχρι το “πτηση 9 ωρες” το ειχα πιστεψει

Ρε μεγάλε ξεκόλλα σε φεστιβάλ πηγές όχι στο Μέγαρο…

Άσχετο, να ρωτήσω κάτι… Εγώ κατά τις 3 που πήγα δεν μας άφησαν οι μπάτσοι να στρίψουμε προς την Δυτική στον παράδρομο για να πάμε στο P1 ή στο P2. Αυτό άνοιξε κάποια στιγμή?

Ακριβώς το ίδιο και σε εμένα που έφτασα κατά τις 14.30.
Οπότε αναγκαστικά πάρκαρα στην Ανατολική πύλη.
Φαντάζομαι θα σκάγανε από πιο πάνω για την δυτική πύλη, οπότε μην συμβεί κάποιο μποτιλιάρισμα με αυτούς που ερχόντουσαν από κάτω.

Παίζει να το είπε και σε μένα ένας, κάτι μου-μας είπε αλλά δεν το επεξεργαστηκα και πήγα κανονικά… Προφανώς δεν ασχολήθηκε μαζί μου