Μετα τους Pearl Jam στο Roskilde το 2000 και το Love Parade το 2010, τα προσεχουν αυτα εξω. Στα περισσοτερα χωραφια βαζουν δυο κιγκλίδωματα τουλαχιστον για να μπορει να περναει το ιατρικο προσωπικο σε περιπτωση που γινει κατι, διασφαλιζουν πολλους εξοδους, αναβαλλονται συναυλιες γιατι δν μπορει να διασφαλιστει η ασφαλεια του κοινου κτλπ.
off topic αλλα παλι εγραψες πατάτα… Τον ειδες φιλε μου τον Οzzy Live?
Εγω έμεινα μλκας προπερσι παντως Graspop. 70ρης που τραγουδουσε και ετρεχε σαν 30ρης !!
Μακαρι να ρθει του χρονου, αξιζει να τον δεις ειδικα τωρα με set-list Ozzy και οχι μονο Sabbath…
Εντωμεταξύ μαλακες γκρινιάζετε για τα πάντα, για τα 3,25 ευρω συν αλλά τόσα για να γυρίσεις για διόδια δεν λέτε τίποτα. Ό Λώρης σας κλέβει, αυτό το μπουρδελο το κράτος που σας ληστεύει κάθε μέρα για "δημόσιο δρόμο " όμως καλά κάνει ε;
Τον είδα, ναι. Δε θα έδινα τα λεφτά μου για να τον ξαναδώ για μουσικούς λόγους, παρά μόνο για λόγους νοσταλγίας. Το '12 δεν μπορούσε να τραγουδήσει. Το '10 ήταν από τις καλύτερες συναυλίες που έχω πάει (είχε παίξει το μεγαλύτερο setlist της περιοδείας και η δικιά μας συναυλία ήταν η πρώτη μετά από μια σειρά ακυρωμένων). Εσύ να τα δώσεις για μουσικούς λόγους, δικά σου είναι.
Εγώ πάντως είμαι με ένα χαμόγελο στο στόμα για αυτή τη γιορτή της μουσικής που έγινε προχθές. Άγνωστος κόσμος να με αγκαλιάζει και να κλαίει την ώρα του λαιβ, όλοι ήμασταν σαν παιδάκια σε κάτι φάσεις. Μόνο αγάπη και γιορτή. Πραγματικά όπως είπε και κάποιος ακόμα, ήταν σαν να έβλεπες την μεγαλύτερη μπάντα του πλανήτη. Συγκίνηση και σεβασμός.
Κατά τα άλλα, Βλέπω τον dickinson να τραγουδάει το hallowed be thy name και να δίνει την ψυχή του. Ξέρετε πόσο δύσκολο είναι ρε μλκες να το κάνεις αυτό στα 60 σου?
Ας μην γκρινιάζουμε πολύ, εμένα οι γάμπες μου αυτή τη στιγμή είναι λες και έτρεξα 15 χιλιόμετρα και ανέβηκα 3 βουνά επειδή σε όλο το λαιβ ήμουν σε ecstasy. Αν εξαιρέσεις τα φώτα και μερικές χοντρες μλκιες που πρέπει να αναφέρονται, τα υπόλοιπα είναι περιττά. Έχουμε φλωρέψει τέρμα.
Πάντως μάγκες 2 μέρα μετά το LIVE και εγώ βλέπω συνέχεια τα βιντεάκια στο youtube!! Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω από αυτό που βιώσαμε προχτές…γιατί βίωμα ήταν!
ή τρολ εισαι, ή κολλητος του λωρη, ή 13αχρονο, ή απλα ηλιθιος. τοσο απλα. 45000 κοσμος σε χωρο για 25000 μαξ, με μονο 2 εξοδους, οι οποιες δεν επαρκουν σε καμια περιπτωση, με ανυπαρκτα μετρα πυροπροστασιας και με μηδενικο ελεγχο, εσυ βρηκες να γραψεις την εξυπναδα για το μεγαρο. αλλα βεβαια με τετοιους οπαδους, πως να μη μας δουλευει στη μουρη, ο λωρης…
Καταρχάς άστοχο το σχόλιο περί κνίτη. Από κει και πέρα προφανώς και μας χαλάει, για αυτό όσοι ξέραμε πηγαίναμε από τον παράδρομο!! Α…και να μην το ξεχάσω, μη συγκρίνεις τα διόδια με τα ανύπαρκτα μέτρα ασφαλείας κατά την αποχώρηση από το TerraVibe…
αγορι μου γλυκο, εχω δει απειρες συναυλιες στο ροδον. οποτε αν εισαι γυρω στα 40 ξερω γω, ειναι κριμα να σκεφτεσαι ετσι. σχεδον σε καθε συναυλια μειντεν καγκελο ειμαι. 15 φορες τους εχω δει. ξερω τι γινεται στην ελλαδα. ασχετα με το στριμωξιδι, αυτο το πραγμα χτες ηταν εγκληματικο. αν δεν μπορεις να το καταλαβεις αυτο, λυπαμαι.
Τι λες ρε άνθρωπε… πας καλά?? Τι σχέση έχει το να είσαι ρομαντικός με την ασφάλειά μας. Και συγκρίνεις (γιατί το παίζεις και ‘‘παλιός’’) καταστάσεις του Ροδον και φαντάζομαι εννοείς Sepultura το 1991 ή Destruction το 1989… Απλά σου ξεφεύγει ένα μικρό πραγματάκι. Άλλο 4 και 6 χιλ. κόσμος και άλλο 35-40.000.
Το να είσαι ρομαντικός δε σημαίνει ότι είσαι ανεύθυνος!
δεν εχω τη δυναμη ουτε καν να απαντησω στον φιλο που εχει αυτη την αποψη και λεει για το ροδον και τις συνθηκες που επικρατουσαν την δεκαετια του 90 σε ενα κλαμπ 2000 ατομων και το συγκρινει με το 2018 και το τερα βαιμπ των τοσων χιλιαδων ατομων… Ο καθενας πορευεται με τα μυαλα που κουβαλαει τι να πω…