Iron Maiden, 20 Ιουλίου, Rockwave Festival

Ρε φίλε δεν σου φταίει κανένας που πηγές κάγκελο από τις 2 μέχρι τις 12 με 40 βαθμούς ήταν επιλογή σου γιά να δεις την αγαπημένη σου μπάντα εγώ μια χαρά την απόλαυσα την συναυλία πάνω στο λοφακι.

1 Like

Σημασία για σένα έχει πόσα άτομα χωράει η οι συνθήκες ασφαλείας?

Εγώ πάντως με αυτά που διάβασα εδώ μέσα, μάλλον σε καλύτερη μοίρα ήμασταν εμείς μπροστά ασχέτως του αφόρητου συνωστισμού και το σπρωξιδι

Αυτό ήταν επιλογή μας αλλά είχαμε τα διαχωριστικά με διάδρομο και σταθμό πρώτων βοηθειών στα 50 μέτρα . Βγαίναμε ανά πάσα στιγμή και στηριζαμε ο ένας τον άλλον στην περίπτωση αδιαθεσίας. Και είχαμε σεκιουριτι

Πίσω που θα πήγαινε ο κόσμος που δεν ένιωθε καλά;;; Με λαό σαν ενιαίο σώμα;;; Χωρίς διάδρομο κλπ

Στον πύργο πχ τι είχε και που θα πηγαίνετε;;

Μιλάω για motorhead που φοβοσουν ακόμα και να πας…

Δεν έχεις καταλάβει ότι σε αυτό το topic αυτού του είδους οι αριθμοί διπλασιάζονται ρε ασέβαστο κατακάθι;

2 χιλιάδες = 4 χιλιάδες λοιπόν, πίνε

5 Likes

Ξέρω που το πας παλιόπαιδο

4 Likes

Α ναι το ειχα ξεχασει αυτο, τιποτα δε σεβομαι πια :joy:
Εντωμεταξυ δεν καταλαβαινω την γκρινια, σχεδον 4 ωρες επαιξαν, δεν αξιζε η ταλαιπωρια?

3 Likes

ξερεις και τι εκανα και που ημουν? και αν περασα καλα ή οχι? ησουν λοιπον σα φλωρος μακρυα μακρυα και μαλλον και λογω iq δεν καταλαβαινες τιποτα. οι ανθρωποι γυρω μου επεφταν σαν κοτοπουλα. το στριμωξιδι ηταν απεριγραπτο, ετσι και δημιουργοταν αναγκη για αμεση εκενωση, θα χαμε νεκρους. αν δεν το καταλαβαινεις, εχεις θεμα. τελος. αντε πια με τον καθε κοντοφθαλμο.

3 Likes

Εκεί κόλλησες ρε φίλε? οκ 2χιλ… Ευχαριστημένος?

Μια διευκρινιση καναμε, μη βαρατε φιλτατε. Συμφωνω μαζι σου απολυτα για την λογικη περι ασφαλειας παρεμπιπτοντως.

2 Likes

Δεν ηταν σαν. Εβλεπες την μεγαλυτερη μπαντα του πλανητη.

3 Likes

Γράψε και εντυπώσεις από σήμερα. Κυρίως αν τους είδες το ίδιο ορεξάτους με την Αθήνα (λόγο κοινού, πιθανολογώ πως θα είναι μέρα με τη νύχτα όπως συνήθως στη Βουλγαρία).

2 Likes

Τις σκέψεις μου (για Maiden και Tremonti) τις συνοψίζω στο report του site μας.

Κάποιος ανέφερε ότι κανένα μέσο δεν γράφει για τα θέματα ασφαλείας και διοργάνωσης. Δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί. Ειλικρινά, σε κάποια φάση τρόμαξα. Πολύ. Από ένα σημείο και μετά, υπήρχε κόσμος που είχε φτάσει στα όριά του και κανείς δεν μπορούσε να κάνει κάτι για αυτό. Ούτε μπορώ να χωνέψω το ότι δεν μπορείς να περπατήσεις στον δρόμο λόγω των πάγκων που πουλάνε φαγητό ή μούφα μπλουζάκια.

Δεν με νοιάζει η πολύωρη αναμονή στο αμάξι, εκεί δεν κινδυνεύαμε τουλάχιστον. Αλλά, όσοι νομίζουν ότι ήταν δύσκολο να γίνει το κακό, έχουν άγνοια κινδύνου. Όσο για τον ηλίθιο που πέταξε το καπνογόνο, το είδα να σκάει λίγο πιο πέρα από εμένα και δεν έχω λόγια… Αδιανόητο.

Όπως ανέφερε και κάποιο παιδί παραπάνω, τα μέτρα ασφαλείας είναι για όταν στραβώσει κάτι, όχι για όταν όλα πάνε καλά. Και, όχι, δεν θα ευχηθώ ποτέ να γίνει το κακό για να μάθουμε.

Όλα αυτά δεν αναιρούν ότι σε μουσικό επίπεδο ήταν μια από τις σπουδαιότερες συναυλιακές βραδιές που έχουμε βιώσει. Αλλά είναι δυο ανεξάρτητες μεταξύ τους κουβέντες.

17 Likes
3 Likes

Πρώτη σειρά κάγκελο, devil’s horns, αλλά το νύχι πάντα περιποιημένο η @evanthia !

2 Likes

Δεν είναι δημόσιος ο δρόμος

χαχαχαχα πάνταααα :smile:

1 Like

signomi file legolas nomizo pos eidame diaforetiko live dioti kai go imoun sto Graspop to 16 kai o Ozzy itan apla TRAGIKOS. den tragoudouse apla elege tous stixous.

auta man ta xan gia na min boroun na spo3oun kai oi 36000 autous pou tan stin bara kai tous skotosoun.

εγώ να δεις . Είχα πάντα το νου μου στο που βρίσκεται ο πλησιέστερος σεκιουριτας

ένα κορίτσι έχουμε στο φορουμ και το έχουμε πεθάνει στην καυλάντα . Μεταλλάδες κύριοι, αυτοί είμαστε :metal::metal::metal:

3 Likes