Iron Maiden - A Matter of Life and Death

μηπως μπορει να μου πει κανεις την διευθυνση της metal-era?

Mπενάκη. Μην ρωτήσεις αριθμό.

Ρε karja αυτή η Limited τι ακριβώς θα περιέχει παραπάνω? Και πόσο Limited θα είναι πραγματικά? :wink:

binteos kai malakies- making offs - tpt allo periergo
edw oi maiden pote den eixan japanese tracks.

malakia - alla gia 1-2 e parapanw de mamietai.

e xontrika - apo peira ma groups analogou belhnekous…
paizei na poulhsei miso me 1 myrio, san maiden…
kai ta limited stous priest- bebaiws atyxws sto xeirotero

• apo pwlhseis kai syntheseis disko tous (demolition)
    htan 40-50 xilliades. kati paromoio gia maiden ???! 1 /10 tha to xei limited
    i stous 20.

Dld an katevw a8hna tetarth-pemth na elpizw oti 8a vrw thn limited h oxi?

Εγώ ρε μάγκες πήγα σήμερα να αγοράσω το καινούριο γεμάτος λαχτάρα και τελικά τζίφος.
Ρώτησα κιόλας να δω τι γίνεται και μου είπαν ότι είναι κλειστές οι εταιρίες διανομής.
Μέχρι και στο Hondos Center πήγα για να δω μήπως υπάρχει…
Και μου είπαν αρχές Σεπτέμβρη.
Δε μπορώ να περιμένω ρεεεεεεεεεε!
Αν ξέρετε κάνα μαγαζί που να το’χει από τώρα πείτε κάτι…

Πηγα το πρωι στα pmw και μου ειπαν οτι το περιμενουν σημερα απογευμα.
Παντως αυριο πρωι θα το εχουν standar

tetarti me to kalo…

Με τη μαλακία που τους βαράει όλους εδώ, μου φαίνεται ότι πιο γρήγορα θα’ρθει αν το παραγγείλω απ’το internet…
A, ρε…

Λοιπόν, είχε πει ο Harris να μπούμε στο www.benjaminbreeg.co.uk για να μάθουμε ποιος είναι ο Benjamni…Είχα μπει λοιπόν και είχα διαβάσει την ιστορία του, ή για την ακρίβεια τα όσα λίγα γνωρίζει ο ξάδελφος του (ο οποίος “τρέχει” το site) για αυτόν μιας και ο Breeg μια μέρα πριν 20 χρόνια χάθηκε εξαφανίστηκε. Μπήκα και σήμερα και τι να δω;…
Ένας από τους ελάχιστους πίνακες του που έχουν διασωθεί είναι ο παρακάτω:

!!! Εμπορικό τρικ (το πιθανότερο) ή μεγάλη κλεψιά (χλωμό αλλά…κουβέντα να γίνεται!!);;;

To χετε κάψει όλοι. Ο δίσκος κυκλοφόρησε. Τσεκάρετε Metropolis & Rock City. Προτείνω το δευτερο καθώς το χει πιο φτηνα.

Πόσο έχει στο ένα και πόσο στο άλλο;

Δεν είμαι τιμοκατάλογος… να πάτε να τσεκάρετε όπως έκανα και γω.
Α! Όσο για την περιβόητη limited δεν την πρόσεξα (δεν μ ενδιέφερε κιόλας) οπότε δεν ξέρω τι παίζει.

Λοιπόν, ωραίο το νέο άλμπουμ των maiden αλλά,

• χειρότερο από το Dance Of Death δεν θα μπορούσε να είναι, όσο και να προσπαθούσαν

• περιέχει συνθέσεις όχι ιδιαίτερα τσαμπουκαλεμένες

-το opening track συνεχίζει την παράδοση του απαράδεκτου Wildest Dreams και του μέτριου Wicker Man

-o Dickinson δεν ακούγεται κάπως σα να βαριέται;

-το εξώφυλλο είναι μαλακία τελικά

-ο Harris δεν βαρέθηκε να ανακυκλώνει σχεδόν τα ίδια θέματα τόσα χρόνια;

από την άλλη,

-περιέχει κομμάτια έπη όπως το For The Greater Good Of God, The Legacy, Brighter Than A Thousand Suns κτλ

-επιτέλους ο Smith αποφάσισε να ασχοληθεί σοβαρά με την έννοια"ΣΥΝΘΕΣΗ"

-το άλμπουμ περιέχει μια δόση progressivίλας, κάτι που το διασώζει

-ανατολίτικοι ρυθμοί ξανά

Εν κατακλείδι,

Δεδομένης της δημιουργικής παρακμής των maiden ας πούμε από το xfactor, (παρόλο που το Βrave New World ήταν εκπληκτικό άλμπουμ, αλλά κλασσικά αναμασήματα, που τα προσπεράσαμε λόγω επιστροφής του bruce), το νέο άλμπουμ κινείται σε ικανοποιητικά επίπεδα. Από την άλλη, οι του διαδικτύου προερχόμενες απόψεις περί αριστουργήματος και επιστροφής σε θρυλικά μονοπάτια σαφώς και δεν στέκουν. Προσωπικά, θεωρώ ότι οι maiden ότι είχαν να προσφέρουν το πρόσφεραν πριν πολύ καιρό. Η τακτική τους με τα μέτρια άλμπουμ, τα συνεχόμενα live cd/dvd και την εμμονή στα ίδια και τα ίδια κουράζει.
Το A Matter Of Life And Death, ευτυχώς δείχνει κάποια σημάδια ανάκαψης, τα οποία ελπίζω να συνεχιστούν, δεδομένης της επερχόμενης περιοδείας για τα middle years. Πραγματικά, αν ήταν μια συναυλία που θα 'θελα να ναι σπέσιαλ για τα δεδομένα των maiden, αυτή είναι η ιδανική. Και μακάρι να περάσουν από Ελλάδα τότε.

Α, στο 05:35 του Legacy, δεν έχει μια απίστευτη sabbathίλα;;;;

Το ότι θα κολλήσω με Maiden ξανά σ’ αυτή την ηλικία δεν το περίμενα… Τις τελευταίες μέρες ειλικρινά έχω αγοράσει γύρω στα 10 cd, (παλιά και νέα) εντελώς διαφορετικά στύλ) με σκοπό να βάζω κάτι άλλο, για να μην κολλήσω… Δυστυχώς το έχω ακούσει πάνω από 20 φορές… Τελευταία φορά που το έπαθα αυτό ήταν με το Train fo thought…
Καταστάλαξα επιτέλους… Το cd είναι απλά απίστευτο… Κάθε φορά που το ακούω ανατριχιάζω…
Η μόνη μου ελπίδα να ξεκολλήσω το νέο Europe…
Έλεος στα γεράματα
:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Ρε dyingfreedom τι είναι αυτά που λες;
Θα μας πέσει ο ουρανός στο κεφάλι…
Οι Iron Maiden είναι ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ που και να προσπαθεί δε γίνεται με τπτ να βγάλει μαλακία, απλά δε γίνεται.
Το ότι δεν βγαζουν πια δίσκους 80’s είναι και λογικό λόγω ηλικίας, αλλά πόσα σχήματα θα είχαμε βαφτίσει θεϊκά αν είχαν βγάλει αυτά Dance of Death, X Factor, Virtual XI;
Οι Ιrons και στην κακή τους μέρα απλά σπέρνουν…
Προσωπικά δεν έχω απογοητευτεί ποτέ από το αγαπημένο μου συγκρότημα, ποτέ.
Ακόμα και την Blaze που οι περισσότεροι κράζουν, είχε διαμάντια μέσα, κομματάρες.
Αλλά τότε οι ψευτομεταλλάδες ήθελαν νέα “πράγματα” grunge,death και ότι άλλη μαλακία ήθελαν για να φανούν ψαγμένοι-αυτοί είναι σήμερα 1ο τραπέζι πίστα…
Με 2 λόγια οι Iron Maiden είναι θρησκεία.-

εγω τον ακουσα τον δισκο 1 φορα και μου αρεσαν τα περισσοτερα κομματια.
Παντως το greater for the good of god εχει φοβερους στιχους.

αυτος ο steve τι στιχους εχει γραψει? ΘΕΟΣ

Θα πω κι εγω την αποψη μου κι ας με κραξετε οι κολλημενοι… Λοιπον, συγκροτηματα οπως οι Maiden,Metallica κλπ, αυτα δηλαδη που εχουν μπει στην 3η δεκαετια της “ζωης” τους, αν θελουν υστεροφημια και οχι απλως να τα κονομησουν, θα επρεπε να βγαζουν δισκο μια στο τοσο. Κι αυτο γιατι βγαζοντας δισκο καθε 2 χρονια συνηθως προσφερουν 1-2 καλες στιγμες στους οπαδους, 4-5 μετρια τραγουδια και 1-2 που δεν ακουγονται. Και οταν λεω οπαδους, δεν εννοω τους αρρωστημενους που θεωρουν το ρεψιμο του Dickinson καλυτερο απο τα falsetto του Mercury. Εννοω ολους οσους θα αγορασουν τον δισκο. Μετα απο τοσα χρονια λοιπον, δεν υπαρχει η εμπνευση η οποια θα επιτρεπει στα σχηματα αυτα να προσφερουν κατι φρεσκο, κατι το οποιο θ’ακουγεται με πολυ ευχαριστηση. Εδω το κανουν οι Tool που ειναι και στα ντουζενια τους, κατι παραπανω θα ξερουν. (Ειναι παντως ενας λογος που δεν τους παραδεχομαι, 1 αλμπουμ ανα πενταετια την στιγμη που αλλα συγκροτηματα που ειχαν τα χρονια τους εβγαζαν δισκαρες καθε 2 χρονια.)

σαν τους;;

σαν τους;;[/quote]

Σαν καποιους που απ’οσο εχω καταλαβει απο τα γουστα σου, δεν εκτιμας και πολυ, οποτε δεν εχει νοημα να στους πω. :stuck_out_tongue:

σαν τους;;[/quote]

Σαν καποιους που απ’οσο εχω καταλαβει απο τα γουστα σου, δεν εκτιμας και πολυ, οποτε δεν εχει νοημα να στους πω. :P[/quote]

το ότι δεν τους γουστάρω, πιθανά, δε σημαίνει ότι δεν έχουν αξία… και τους SABBATH με OZZY δε γουστάρω αλλά αναγνωρίζω την προσφορά τους…

λέγε λοιπόν… (για να θάψω εγώ μετά!!!..χα.χ.α.χ.α.χχ.α.χαχ.)…
:smiley: :smiley: :smiley: