Led zeppelin exei nohma na tous peis alliws aerologeis…gia pes mas poies syggrothmatares evgazan diskares ka8e 2 xronia kai espernan?
Epishs gt ginesai ypervolikos legontas oti oi maiden vgazoun diskous ka8e 5 xronia?apo to reuninion kai meta vgazoun ka8e 3 xronia.Kai NAI exei diafora apo ta 5 xronia pou les.
O diskos einai poly kalos.safws kapoia merh kati 8ymizoun alla 30 xronia einai ayta h freskada ths arxhs exei fygei.Oi mh fanatikoi kai oi mh opadoi twn maiden an akousoun ton disko 1-2 fores logiko einai na mhn tous aresei.O diskos einai kalos asxeta me to ti lene kapoioi.Nai akougetai san na 8elw na epivalw se olous oti o diskos einai kalos an dn exw skopo ayto.
SirJim ante na vgei to special teyxos gt gia tis 28 elege kai phga kai x8es kai shmera kai dn to eixan
e, eipame avrio!! i stin xeiroteri tin pempti sta periptera. Alla sigoura avrio sta katastimata tou kentrou pou exoun kai to rock hard…
Clairvoyant666 μαλλον δεν καταλαβες τι ειπα. Δεν ειπα οτι βγαζουν δισκο καθε 5 χρονια, αλλα οτι θα επρεπε πλεον να βγαζουν καθε 5 χρονια προκειμενου αυτος να ειναι οσο το δυνατον καλυτερος. (δεδομενου οτι η εμπνευση πλεον στερευει) Για τον καινουριο δισκο οπως ειπα, δεν τον εχω ακουσει οποτε δεν μπορω να εκφερω αποψη, γενικα μιλαω. Μακαρι να με διαψευσει και να ειναι ικανοποιητικος.
Sirjim ας πουμε τα μισα συγκροτηματα των 70ς. Στο ειδος του το καθενα, ασχετα αν μας αρεσουν ή οχι. Sabbath, Zeppelin, Queen, Purple, Floyd, Yes, Rush, AC/DC, Jethro Tull κλπ. Ολα αυτα στα ντουζενια τους, οσο περνανε ομως τα χρονια η εμπνευση στερευει. Ακομα και οι Maiden και οι Metallica που ειπα παραπανω, τα πρωτα τους χρονια ειχαν την πολυτελεια να βγαζουν δισκο καθε 1-2 χρονια και να θεωρεται εξαιρετικος.
ΚΑΝΕΝΑ
απλά θα λέγαμε οτι είναι Maiden Β’ κατηγορίας.
συμφωνώ, δε διαφωνώ σε τίποτα… αυτά τα σχήματα έθεσαν τις βάσεις για τα eighties…
απλά, δε μπορείς να ακούς συνέχεια τους δίσκους των seventies και των eighties… όσο κ’ αν πολλοί είναι αγαπημένοι μας… υπάρχουν και νέα ωραία σχήματα…
[quote=“Sirjim”]
συμφωνώ, δε διαφωνώ σε τίποτα… αυτά τα σχήματα έθεσαν τις βάσεις για τα eighties…
απλά, δε μπορείς να ακούς συνέχεια τους δίσκους των seventies και των eighties… όσο κ’ αν πολλοί είναι αγαπημένοι μας… υπάρχουν και νέα ωραία σχήματα…[/quote]
Ναι, σαφως, δεν διαφωνουμε σε κατι. Καλη συνεχεια και με το περιοδικο, το πηρα μια φορα και μου φανηκε αρκετα ενδιαφερον.
ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ
ΥΜΝΟΣ
ΕΠΟΣ
ΜΑΓΕΙΑ
ΤΕΛΕΙΟ
ΜΕΓΑΛΕΙΟ
ΕΞΥΨΩΣΗ
Ακόμα και το ελληνικό λεξιλόγιο μοιάζει φτωχό να περιγράψει το νέο δίσκο και το πως αισθάνομαι…
Σας ευχαριστούμε!
Αυριο επιτελους θα το παρω,εχω ακουσει μονο το Reincarnation Of Benjamin Breeg ως τωρα,μου αφησε καλες εντυπωσεις.Ανυπομονω να το ακουσω… :twisted:
Θα πάθεις πλάκα…
Καλημέρα.
Κι εγώ το πήρα χτες και το άκουσα μία φορά. Μπορεί σε 15 μέρες να λέω κι εγώ ότι είναι αριστούργημα, αλλά η πρώτη φορά δε με ενθουσίασε. Η αλήθεια είναι ότι ο δίσκος είναι δύσκολος, δεν έχει τα γνωστά κλισέ των Maiden (refrain με o-o-o μετά τη δισολία υπάρχει μόνο στο These Colours Don’t Run, που μάλλον είναι το πιο μέτριο του δίσκου), αλλά θέλει το χρόνο του.
Αυτή τη στιγμή πιστεύω ότι και το “Brave New World” και το “Dance of Death” είναι κάπως καλύτερα από αυτό, αλλά ίσως φταίει η οικειότητα με αυτά τα albums. Πάντως, πρέπει να παραδεχτούμε ότι οι Maiden δεν εφησυχάζουν και είναι οι μόνοι από τους παλιούς που είναι πραγματικά δημιουργικοί και προσπαθούν για το κάτι παραπάνω. Και όσο περνάει ο καιρός αλλάζουν όλο και περισσότερο από τον κλασικό Maiden ήχο και τις κλασικές Maiden συνθέσεις. Για παράδειγμα, τα νέα κομμάτια ΔΕΝ είναι συναυλιακά.
Τέλος, το γεγονός ότι το “A Matter of Life and Death” είναι πιο βαρύ από τα δύο προηγούμενα, με κάνει για άλλη μια φορά να αναρωτηθώ αν τελικά είναι καλό που υπάρχουν τρεις κιθάρες…
Αυτά… Βγάζουμε το καπέλο για άλλη μία φορά. Ελπίζω όσο το ακούω, τόσο να το γουστάρω και να πάθω ό,τι έπαθα π.χ. με το “Train of Thought” των Theater, μία κρυάδα στην αρχή και μετά προσκυνάμε!
Καλή ακρόαση
Πλάκα κάνεις… :?
[quote=“Gigatron”]
Πλάκα κάνεις… :?[/quote]
Δεν κάνω πλάκα… Σε ποιο από όλα έχεις αντίρρηση;
Ο δίσκος είναι σίγουρα δύσκολος, τουλάχιστον για τα δεδομένα των Maiden. Οι δύσκολοι δίσκοι θέλουν χρόνο για να τους αφομοιώσεις, κι αυτό ίσως είναι καλό. Και τα κλισέ είναι περιορισμένα. Εντάξει, καταλαβαίνεις ότι ακούς Maiden από το πρώτο δευτερόλεπτο, αλλά τα “ο-ο-ο” δεν τα άντεχα άλλο. Και για το “These Colours Don’t Run” είπα μία προσωπική άποψη…
Συμφωνω και απαυξανω φιλε… Τον δισκο τον εχω λειωσει στο repeat, δεν βγαινει απο το cd player… Επισης ξερω οτι μερικοι θα με κραξουνε, αλλα μου αρεσει περισσοτερο απο iron maiden, number of the beast, no prayer of the dying
freedomofrock είναι απίθανο, ότι και να πούμε είναι λίγο…
achilleas το These Colours Don’t Run είναι από τα καλύτερα τραγούδια του δίσκου, πρέπει να είσαι ο μοναδικός που το λέει.
Είπαμε, προσωπική άποψη… και έγραψα “μάλλον”
Κοίτα, τους Maiden τους λατρεύω, θα επανέλθω σε μερικές μέρες με πιο πλήρη άποψη για όλα τα κομμάτια…
Μάγκες…ΩΠΑ! Είπαμε δηλαδή!
Καλος ο ενθουσιασμός αλλά εσείς το ξευτυλίσατε.
Ontws!Eipame einai kalos diskos alla ws ekei.Ta albums twn 80s einai aftasta. Ta Different world kai these colours dont run einai ta pio adynama tou diskou.H ekdosh RockHard me tous maiden akoma na vgei!!!
Δεν υπάρχει θέμα κραξίματος, αυτά είναι γούστα. Αλλά καλύτερα να τον συγκρίνουμε με τα άλλα δύο που έβγαλαν ως εξάδα. Τι σχέση έχει μουσικά το “A matter of life and death” με το “Iron Maiden”? 26 χρόνια!!
Κλασσικές υπερβολές και από τους μεν και από τους δε…
Το θέμα είναι πως είτε έτσι, είτε αλλιώς με τους Maiden ασχολείται όλος ο κόσμος, το νέο τους cd γίνεται ανάρπαστο σε όλα τα δισκάδικα που κυκλοφορεί και αυτοί απλά απολαμβάνουν την μοναξιά του να έχεις φτάσει τόσο ψηλά.
Ο νέος τους δίσκος είναι απλά κλασσικός. Up the Irons!
Cheers…