Iron Maiden - A Matter of Life and Death

Μια χαρά είναι ο δίσκος. Δεν περιμένει κανείς από τους Maiden την υπέρβαση εδω και πολλά χρόνια. Συνεχίζουν την παράδοση των τελευταίων albums, δηλαδή, να φτιάχνουν δίσκους που ανάμεσα σε μέτρια τραγούδια παρεμβάλλονται κομματάρες που ασελγούν ασχημα. Ετσι και το “A matter…” που συνολικά στέκεται σε αρκετά καλό επίπεδο.
Τα αξίζει τα φράγκα του.

Υ.Γ.: Για άλλη μια φορά το τραγούδι που έχει μόνο την υπογραφή του αρχηγού είναι συγκλονιστικό.

Και για άλλη μια φορά (τρίτη στη σειρά) το καλύτερο τραγούδι το έχει γράψει ο Gers…

Εμένα μάγκες μια φορά με καθήλωσε κανονικότατα.
Και το These Colours Don’t Run είναι απίστευτο κομμάτι.
Όλα είναι απίστευτα για την ακρίβεια…
Και πιστεύω ότι δεν υπερβάλλω καθόλου.
Έπειτα οι Iron Maiden είναι και 48άρηδες και άνω και δε γίνεται να βγάζουν 80’ς με ορμή και ταχύτητα, το μυαλό τους έχει πήξει, ξέρουν ακριβώς τι θέλουν και πως να εκφραστούν καλύτερα.
Και η ιστορία θα γράψει πολλά πράγματα γι’αυτό το δίσκο, θυμηθείτε το.

καθυστέρησε η αλήθεια είναι, αλλά από το μεσημεράκι και μετά είναι στα δισκάδικα στο κέντρο της Αθήνας και από το πρωϊ θα είνιαι σε όλα τα περίπτερα…

Συμφωνω και απαυξανω φιλε… Τον δισκο τον εχω λειωσει στο repeat, δεν βγαινει απο το cd player… Επισης ξερω οτι μερικοι θα με κραξουνε, αλλα μου αρεσει περισσοτερο απο iron maiden, number of the beast, no prayer of the dying[/quote]
τι πα*****ς λες ρε freedom?
αραξε λιγο

ηρεμήστε ρε παιδιά γνώμες είναι αυτές, και μενα το These Colour’s Don’t Run δε μ’αρεσε, τι παει να πει δηλαδή?

OI MAIDEN ειναι θρησκεια τελεια και παυλα!Απιστευτη δισκαρα!Ξεχωριζει ο υμνος του Steve Harris For the Greater Good Of God και το κλασσικο Maidenικο The Pilgrim!Μακραν ο καλυτερος δισκοσ μεχρι στιγμης στην χρονια!Δικσος που μονο οι Maiden μπορουσαν να κυκλοφορησουν!Ολος ο μεταλλικος πλανητης ασχολειτε μαζι τους!ΕΥΓΕ!

Συμφωνω και απαυξανω φιλε… Τον δισκο τον εχω λειωσει στο repeat, δεν βγαινει απο το cd player… Επισης ξερω οτι μερικοι θα με κραξουνε, αλλα μου αρεσει περισσοτερο απο iron maiden, number of the beast, no prayer of the dying[/quote]
αραξε λιγο[/quote]

Φιλαρακι εσυ αραξε και μιλα καλυτερα.
Μα καλα moderators σε αυτο το forum δεν υπαρχουν? Πως ειναι δυνατον ο καθενας να στελνει υβριστικα και προσβλητικα posts και αυτα να μην διαγραφονται τουλαχιστον?

Σωστό το σχόλιο. Ο mod είναι παρών (cozy ελπίζω να διαβάζεις και εσύ) και δεν έσβησα το παραπάνω γιατί απλούστατα μου έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι οι 2 τους γνωρίζονται και έχουν μια άλλη οικειότητα. Αν δεν ισχύει, παρακαλώ τον freedomofrock να με διορθώσει, τα ποστ θα καταλήξουν στην κόλαση των post και ο dark_of καλό θα ήταν αν θέλει να συνεχίσει να απολαμβάνει τα ποστ του on line να είναι πιο ευπρεπής. Είπα και ελάλησα.

On topic το album είναι απλά αξιοπρεπές, αν όχι μέτριο. Πραγματικά περιμένω να δω τι θα ψηφίσει ο κόσμος στο τέλος της χρονιάς για καλύτερη κυκλοφορία. Το maiden δεν είναι με τίποτα ο δίσκος της χρονιάς, όσο καλοπροέραιτος και να θέλω να είμαι. Θα επιστρέψω με αναλυτικότερη κριτική.

αραξε λιγο[/quote]

Dark_of_the_sun, εσύ να αράξεις σε παρακαλώ. Πρώτο post και βρισιά; Η κάθε άποψη είναι σεβαστή άσχετα αν συμφωνούμε με αυτή ή όχι.

Επιτέλους και ένας άνθρωπος που δεν το αποθεώνει άκριτα. Δηλαδή το Different World πχ είναι κάτι παραπάνω από μέτριο;
Είπαμε, καλό είναι σχετικά, αλλά ρε παιδιά δεν είναι και κοσμοϊστορικό γεγονός πιά.Είναι καλύτερο σίγουρα από το προηγούμενο, αλλά δίσκος της χρονιάς -ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ- δεν είναι.

Ειδικά σε μια χρονιά με τόσο καλές κυκλοφορίες.
Θα μου πείς απόψεις είναι αυτές και οι οπαδοί των maiden λογικό είναι να το θεωρούν έπος, αριστούργημα και τέτοια, αλλά μην εθελοτυφλείτε κιόλας.

Πάντως, σχετικά ευχάριστη έκπληξη είναι για τη χρονική στιγμή που κυκλοφόρησε. Δεν το περίμενα τόσο καλό να πώ την αλήθεια. Αυτό το For The Greater Good Of God είναι απίθανο κομμάτι.

Λοιπόν μετά από πολλαπλές ακροάσεις κατέληξα. Ο δίσκος είναι καλός έως πολύ καλός. Τα δύο πρώτα tracks είναι η τυπική Maiden σαβούρα (= συναυλιακά κομμάτια). Αν λείπαν θα έλεγα ότι ο δίσκος είναι παρα πολύ καλός. Επίσης το Longest Day είναι αρκετα βαρετό. Τα υπόλοιπα κομμάτια είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο και το For The Greater Good Of God είναι όντως έπος. Απίστευτο κομμάτι. Επιμένω ότι μοιάζει πολύ στο Dance of Death, αλλά αναιρώ αυτό που είπα για αρκετά κλικ κατώτερο. Ήταν βιαστική κρίση. Μάλλον κάποια κλικ πιο πάνω απ τον προκάτοχο του είναι. Τωρα αυτές τις διθυραμβικές κριτικές τύπου έπος, αριστούργημα κλπ κλπ τις αφήνω ασχολίαστες. Οι κολλημένοι θα ναι πάντα κολλημένοι όποιο και αν είναι το συγκρότημα.
Τέλος για το θέμα του δίσκου της χρονιάς. Σε καμία περίπτωση δεν θα πρότεινα το νέο Maiden. Υπάρχουν πολλές καλύτερες κυκλοφορίες.
Αλλά ανεξάρτήτως αυτών δίσκος της χρονιάς είναι το Blood Mountain των Mastodon!
:smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

:wink: :wink: :wink:

Έχει βγει ήδη ? Προσπαθώ να το κατεβάσω και αργεί πάρα πολύ !! Όσοι το έχουν ακούσει όμως έχουν χάσει την μιλιά τους !!!

Είναι γαμάτο και μάλλον ανώτερο του Leviathan.
Απίστευτες riffάρες.

Αλλά παιδιά, και το Wolverine γαμεί. Θέτει υποψηφιότητα για τα κορυφαία και μάλιστα, άνετα.

Φίλε montecristo είναι απλά απίστευτος!!! Βγαίνει 12 Σεπτεμβρίου. Ελλάδα δεν ξέρω πότε θα ρθει. Αν θες στείλε μου pm να σου δώσω link.

Σε κάποιες χώρες πρέπει να έχει κυκλοφορήσει… Παιδιά, μήπως ξεφεύγουμε όμως από το θέμα… Βέβαια από το να διαβάζεις παραληρήματα ακόμη και για το πότε πήγε ο Harris στη τουαλέτα (που λέει ο λόγος :lol: ) καλύτερα! :smiley:

Thn periodo pou kykloforouse to Leviathan diavaza sto hammer gia to sok pou 8a pa8oume otan akousoume to iron tusk kai oti to riff tou 8a mas kollhsei sto toixo…Otan akousa to kommati katalava oti dn pianei mia…dn einai ka8olou wraio kai dn exw parei me kalo mati th mpanta…vevaia to hammer pote htan a3iopisto gia na einai twra?evale 10 sto Mindcrime 2!!!eleos!!!Tespa…

Kai kati gia ton Gers…o typos dn einai ka8olou kalos ki8aristas an etsi fenetai se kapoious.Einai showman.Kalytera na eleipe apo th mpanta

Φιλε Clairvoyant θα συμφωνησω 100% μαζι σου για τους Mastodon!Εχω την εντυπωση οτι ειναι κατασκευασμα των media!Θα διαφωνησω ομως για τον Janick Gers.Ακουσε την δισκαρα των White Spirit(ειναι η πρωτη του μπαντα) και θα παθεις πλακα με αυτα που παιζει!Επισης ειναι εξαιρετικος και στο live με τον Bruce Dive Dive Live.Αυτα και UP THE IRONS!!!