Iron Maiden - A Matter of Life and Death

Συμφωνω και απαυξανω φιλε… Τον δισκο τον εχω λειωσει στο repeat, δεν βγαινει απο το cd player… Επισης ξερω οτι μερικοι θα με κραξουνε, αλλα μου αρεσει περισσοτερο απο iron maiden, number of the beast, no prayer of the dying[/quote]
τι πα*****ς λες ρε freedom?
αραξε λιγο[/quote]

Φιλαρακι εσυ αραξε και μιλα καλυτερα.
Μα καλα moderators σε αυτο το forum δεν υπαρχουν? Πως ειναι δυνατον ο καθενας να στελνει υβριστικα και προσβλητικα posts και αυτα να μην διαγραφονται τουλαχιστον?[/quote]
φίλε μη δίνεις σημασια. Ο dark of the sun ειναι ξαδερφος μου, να με πειραξει θελει απλα[/quote]
Δεν ήξερα οτι αυτό που εγραψα θα προκαλούσε τοσες αντιδράσεις. Ομως θα σεβαστώ τους κανονισμους και γι’αυτο ζηταω συγνωμη (οχι ομως απο τον freedom of rock!). Ακομη πιστεύω πως ο εξάδελφος μου είναι υπερβολικος σ’αυτο που εγραψε.

Συμφωνω και απαυξανω φιλε… Τον δισκο τον εχω λειωσει στο repeat, δεν βγαινει απο το cd player… Επισης ξερω οτι μερικοι θα με κραξουνε, αλλα μου αρεσει περισσοτερο απο iron maiden, number of the beast, no prayer of the dying[/quote]
τι πα*****ς λες ρε freedom?
αραξε λιγο[/quote]

Φιλαρακι εσυ αραξε και μιλα καλυτερα.
Μα καλα moderators σε αυτο το forum δεν υπαρχουν? Πως ειναι δυνατον ο καθενας να στελνει υβριστικα και προσβλητικα posts και αυτα να μην διαγραφονται τουλαχιστον?[/quote]
φίλε μη δίνεις σημασια. Ο dark of the sun ειναι ξαδερφος μου, να με πειραξει θελει απλα[/quote]
Δεν ήξερα οτι αυτό που εγραψα θα προκαλούσε τοσες αντιδράσεις. Ομως θα σεβαστώ τους κανονισμους και γι’αυτο ζηταω συγνωμη (οχι ομως απο τον freedom of rock!). Ακομη πιστεύω πως ο εξάδελφος μου είναι υπερβολικος σ’αυτο που εγραψε.[/quote]
αλεκακι αμα σε παρει ο διαολος…

Σιγά τις παπαριές. Το videoclip και κάτι συνεντευξεις/making of. Τίποτα το ιδιαίτερο. Με 15 Ε στο Rock City παίρνεις την κανονική εκδοση και είσαι κομπλέ. Όσο για το βιβλιαράκι απλά περιγράφει αυτά που βλέπεις στο DVD.

E και πάλι καλύτερα είναι ρε nihilist…

Καλά και γω την Limited έχω απλά δεν είναι και κάτι απαραίτητο, ούτε πολυδικαιολογεί τα λεφτά της. Εγώ έχω τρέλα με τους Maiden και την πήρα. Κάποιος που δεν είναι μεγάλος οπαδός μια χαρα κάνει τη δουλεία του με την απλή.

Αν το θέτεις έτσι οk!

Ok το Alone παντως δινει την limited χωρις να το ζητησεις!Σημερα που πηρα το Twist the Myth λεω " Ηρθε το καινουριο των Guardian?", “Ναι” μου λεει.“Ε,δωσ’το τοτε.”,λεω.“Ποσο κανει?”'15".
Και μου δινει τη Limited.Xωρις να το ζητησω.
Αυριο παντως και να μη μου δωσει τη limited θα την απαιτησω,γουσταρω τρελα Maiden,και την θελω

pros d.freedom - pws leme pros effesious ? LOL

dying freedom - na sed thymise - se ena axem er - na apothewnete to pl. klassika ?! epeidh einai paradise lost, kai 2 mhnes meta, mexri kai i kuu, pou nai bamenh - kai alloi na lene oti - moufizei ? O metalopathr bebaiws bebaiws - sth deuterh akroash to eixe apofasisei.

genika .
to maiden - einai enas barys kai argos diskos AKA - dyskolos na sou katsei kala sta autia me thn prwth. einai eksypnos, kai kalodoulemenos , me ksero kai xyma hxo.
to oti den yparxei i 80’s pleura ton maiden - grhgora poly kommatia - ktl einai pasifanes. einai pio egkefalikos - kai exei concept thematologia - kyriws gia themata sxetika me ton polemo, se polla kommatia. meta apo mia bdomada - kathete poly kala sto auti. ta riffakia - exoun ena aera sxedon klassikou. ta solos oxi - kai apo domes - pou kai pou kopanane nero sto xabani - ta idia kai ta idia - alla auto den einai kati kako - auto perimeneis … perimeneis px apo tous acdc - na kanoun kati allo ?

mikra sxolia - u can skip if u don’t like
A7x, trivium - asteia group me asteies synthesei kai tragoudairhdes axrwmous.
oi stool - kat eme - einai mia miksh king crimson kai RATM. baretotatoi.
oi de masodon, xwris na einai kakoi per ce, exoun enan tragoudisth pouy tous barathrwnei - gkarizontas, auto den einai attitude - auto einai gkarisma - kai pali oi syntheseis - den einai kati to spoudaio, imho.

τόσα χρόνια δεν έχεις καταλάβει ότι δεν ενδιαφέρει σχεδόν κανένα η άποψή σου?

Απορώ πραγματικά, δεν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις?

Γιατί θες ρε άνθρωπε να έχεις άποψη για όλα?

χεχεχεχε στην παρουσιαση της ΝΕΤ των παικτών Ελλάδας και Αμερικής έπαιξε το “The Trooper”!!!

Και η κρατική τηλεόραση ειναι heavy!!!

@Karja Kurunen, πού κολλάνε οι Paradise Lost μπορείς να μας το αναλύσεις;
Αν δεν μπορείς, θα σου θυμήσω ότι την προηγούμενη δεκαετία, (μιας και συζητάμε σε topic maiden), οι Paradise Lost είχαν αφήσει έτη φωτός πίσω τους πάλαι ποτέ αναμφισβήτητους maiden.

Επίσης, λέμε τις απόψεις μας για το νέο maiden και απαντάμε και μείς, σε αυτούς που διθυραμβικά το χουν αποθεώσει, λές και βγήκε το άλμπουμ του αιώνα. Τι κάθεσαι και ασχολείσαι τώρα με συγκροτήματα που δεν έχουν καμμιά σχέση με τους maiden;
Το ότι δεν σαρέσουν οι Tool και οι Trivium, το χουμε καταλάβει και δεν μας ενδιαφέρει κιόλας.

A, και το τελευταίο Paradise Lost είναι αλμπουμάρα. :wink:

Δεν μπορω να καταλαβω την νοοτροπια του οτι οσοι αποθεωνουν τον νεο δισκο των Maiden ειναι φανατικοι, κολλημενοι, υπερβολικοι, με παρωπιδες, ανοιωθοι, αχρηστοι, αμουσικοι ενω αυτοι που υποστιριζουν οτι ειναι ο,τι χειροτερο εχει κυκλοφορισει απο την γεννηση της μουσικης, απο τοτε που οι ανθρωποι των σπηλαιων χτυπουσαν τα κοκκαλα των ζωων μεταξυ τους ειναι οι υπερτατοι ψαγμενοι και εχουν την πιο ‘αντικειμενικη’ αποψη!
Ας σεβαστουμε πλεον τις γνωμες Ολων και επιτελους καταλαβετε οτι στην μουσικη ΔΕΝ υπαρχει αντικειμενικη αποψη!

Η προσωπικη μου αποψη μετα απο πολλα…παρα πολλα ακουσματα ειναι οτι μιλαμε για εναν απο τους κορυφαιους δισκους τους. Προφανως και ειναι ο,τι καλυτερο εχουν κυκλοφορισει μετα τα 80’s και κατ’ εμε αγγιζει την ποιοτητα καποιων απο αυτους. Οσο για την δηλωση (του dyingfreedom νομιζω - χωρις παρεξηγηση) : “οποιαδήποτε σύγκριση με ό,τι κυκλοφορήσανε μέχρι και το '88 δείχνει έλλειψη σεβασμού στους ίδιους τους maiden” την αφηνω απλα ασχολιαστη…

ΥΓ. Πιστευω πως η ιστορια θα αναδειξει τελικα την ποιοτητα αυτου του δισκου. Θυμητε οτι δισκοι οπως Somewhere In Time, Seventh Son ειχαν ΚΡΑΧΤΕΙ κανονικα οταν ειχαν πρωτοκυκλοφορισει :wink:

Φίλε SteveWrathchild κανείς δεν είπε ολα αυτά τα πράγματα για όσους αποθεώνουν το νέο Maiden. Μόνο κολλημένοι είστε. Και είναι πραγματικό λύπηρο. Και γω γουστάρω τρελά τους Maiden. Τους έχω δει live, έχω όλη τη δισκογραφία τους και θα συνεχίσω να τους ακολουθώ όσο υφίστανται ως συγκρότημα. Το θέμα είναι να είσαι αντικείμενικός με το αγαπημένο σου συγκρότημα και αν μην ακούς μόνο αυτά που θες να ακούσεις εσύ. Και κανείς δεν υποστήριξε ότι είναι ο χειρότερος δίσκος τους, ήμαρτον δηλαδή! Τώρα πόσο σε έχει αγγίξει ο δίσκος είναι προσωπικό σου θέμα δεν μπορεί να το σχολιάσει κανένας. Αλλά με μέτρο οι δηλώσεις λατρείας βρε παλικάρι μου. Όσο για τη δήλωση του dyingfreedom, που δεν σχολιάζεις, θα τη σχολιάσω εγώ και θα πω ν αγιάσει το στόμα του. Δεν θυμάμε ποιος είπε την κουταμάρα αλλά ο dyingfreedom απάντησε πολύ σωστα. Και λίγα είπε βασικά! Τέλος, έχεις δίκιο γι αυτό που αναφέρεις για τα Somewhere In Time και Seventh Son, αλλά ο νέος δίσκος μόλις κυκλοφόρησε. Αν είναι να μείνει ως κλασσικός θα το δείξει η ιστορία. Ως τότε να είσαι λίγο επιφυλακτικός.

Είπε κανείς ότι δεν είναι καλός δίσκος;

Πηρα την limited σημερα,17 Eυρω απο Rock City.Θα το λιωσω ολο το σαββατοκυριακο να δω αν πραγματικα ειναι τοσο καλος ο δισκος

Εννοείται πως κάποιοι το είπαν.

Πάντως περίμενα να το αγοράσω για να κάτσω να το ακούσω ολόκληρο προσκετικά, με booklet και τα λοιπά γνωστά στοιχεία της ιεροτελεστίας.

Πραγματικά, πέραν της λατρείας που έχω για τους Maiden, ο δίσκος με κόλλησε στον τοίχο. Από την αρχή μέχρι το τέλος του για μένα είναι άψογος. Έχω την εντύπωση ότι ο χρόνος θα το κατατάξει ως την καλύτερη δουλειά που έχουν βγάλει από το Fear Of The Dark και μετά, αλλά κρατάω μια επιφύλαξη που αφορά αυτόν ακριβώς τον παράγοντα, τον χρόνο.

Δεν θέλω να ξεχωρίσω κομμάτι, όλα λειτουργούν τέλεια για το σκοπό που γραφτήκαν. Οι στίχοι είναι πολύ ενδιαφέροντες και όχι απόλυτα ξεκάθαροι ως προς το μήνυμα που περνούν. Διαπραγματεύονται θέματα μέσω περισσότερων της μιας οπτικής γωνίας με τον Steve Harris και το Bruce Dickinson να παρουσιάζουν από διαφορετική σκοπιά παρόμοια θέματα (πόλεμος, Θεός, ηθική κλπ).

Μεγαλειώδης δίσκος από μια μεγαλειώδη μπάντα.

Mην το ψάχνετε, η δισκάρα ,της δισκάρας…

Diavasa kati edw mesa pou einai oti pio swsto exw diavasei ws twra…dn 8ymamai apo poion alla eipe “sth mousikh dn yparxei antikeimenikh apopsh” nomizw ayto ta leei ola…kata thn dikia mou apopsh o diskos einai oti kalytero exoun vgalei meta to 7th son an e3eresoume to X-factor pou einai epos para thn xalia paragwgh kai ton oxi-sta-metra-tou-dickinson tragoudisth.To no prayer einai adynamo.To fear of the dark exei 3-4 kala tragoudia to virtual to poly 2 kala to BNW apla akougetai eyxarista kai to DOD exei 3-4 kala…to neo ektos tou these colours dont run pou 8a mporouse na einai kalytero einai poly gamato.ayta :slight_smile:

another piece of maiden…tipota sygklonistiko…mikri diafora, idio klima… same difference…eksakolouthoun na min mou aresoun idiaitera…

Συμφωνω… αλλα το προτιμω εναντι σε κατι γρηγορο με κλασικες δισολιες χιλοπαιγμενες.