Οχι,λαθος που ειπα “θα” υπαρξει.Εννοουσα πως ελπιζω να υπαρξει,αφου γινεται συχνα αυτο,να ξεκιναν φθινοπωρο και να τελειωνουν το αλλο φθινοπωρο…Τελοσπαντων,θα δειξει.
Λοιπον καταρχας ειμαι καινουργιος και χαιρετω τους παντες σε αυτο το forum και με υποδεχομαι με ενθουσιασμο … να πω οτι ο δισκος ειναι για μενα οτι καλυτερο εχουν γραψει απο το fear of the dark και μετα και να υπενθυμισω οτι ενας καλλιτεχνης ή ενα συγκροτημα που σεβεται τον εαυτο του πρεπει να συνεχιζει και να κανει βηματα μπροστα και να μην αναμασα τις παλιες δημιουργιες…ετσι κανουν και οι maiden… Και η αληθεια ειναι οτι γενικα οι maiden αλλαξαν αλλα δεν εχασαν την ταυτοτητα τους και αυτο ειναι το πιο σημαντικο και ισως αυτο ειναι που τους κραταει ακομα ζωντανους… Ισως να λεω πραγματα που εχετε βαρεθει να ακουτε αλλα δωστε μια ευκαιρια και μην κλεινετε τα αυτια σας σαν νοσταλγοι των παλιων καιρων…Up the Irons!!!
Παίδες χαιρετώ ! Το νέο poll του rocking έχει μια πολύ επίκαιρη ερώτηση για τους maiden ! Ψηφίστε και δείτε τι νομίζει και ο υπόλοιπος κόσμος για μια από τις κυκλοφορίες που θα στιγματίσει την φετινή χρονιά…
Apo to poll h mia epilogh einai 8etikh h allh oudeterh kai oi alles arnhtikes pros to album!!
Εγώ πάντως (όχι πως είχατε αμφιβολία…) ψήφισα το 1ο.
Εκτός κι αν προλάβουν να βγάλουν δίσκο οι Black Sabbath…
Ανταποδίδουμε τους χαιρετισμούς και τον ενθουσιασμό! Welcome!
Κάποιος είχε αναφέρει ότι το A Matter of Life and Death σε κάποιο σημείο του μοιάζει με Black Sabbath.
Αυτό που διαπίστωσα στο The Legacy είναι ότι από το 5’30" έως το 5’49" μοιάζει με το ομώνυμο Black Sabbath το riffάκι.
To na vgaloun neo album oi sabbath sto ameso mellon einai toso pi8ano oso to na steilw viografiko mou ston spilberg kai na mou ypograpsei 10etes symvolaio!
Pantws o Ozzy etoimazei neo cd…
ο OZZY ετοιμαζει cd… αλλα για το ποσο καλο θα ειναι δεν ξερω γιατι το down to earth με απογοητευσε… κατι ακυρο…Θα παει κανεις στο Newcastle στις 17 δεκεμβριου για maiden??? Ειναι η πρωτη φορα που ξενιτευομαι για maiden και θελω να ξερω αν θα υπαρχει καμια greek clan εκει? 8)
pantos gia to poll ontos den dinei thn epilogh oti apl maresei kai ton thewrw kalo disko,dld h tou ypsous h tou vathous?
Πάντα έτσι είμαστε σε αυτή την χώρα… :lol: :lol: :lol:
Ax ana8ema thn hlikia mou!Na hmouna megalyterosna mporousa na paw kai gw e3wteriko…grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Εκτός από την ηλικία πρέπει να έχεις και φράγκα…
Παιδιά η λογική πίσω από το poll μας δεν είναι να μας απαντήσετε για το αν σας άρεσε το cd των maiden ή όχι και πόσο, αλλά το πως θα το αντιμετωπίσετε ως νέα κυκλοφορία. Δεν ρωτάμε την κρίση σας για το νέο cd, αλλά την διάθεσή σας απέναντι στην ακρόασή του ή όχι. Έχει διαφορά και νομίζω ότι είναι και εμφανής.
Πάντως μέχρι τώρα το “σφάξιμο” ανάμεσα στις επιλογές καλά κρατεί. Όταν θα έχουμε συγκεντρώσει καμμιά 1000 ψήφους, νομίζω ότι θα έχουμε μια καλή εικόνα για το τι πιστεύει ακριβώς ο κόσμος…
Απ 'ότι βλέπω αποκαθιστάται η τάξη σιγά σιγά στο poll και προηγείται η επιλογή “Γεγονός της χρονιάς”…
Πάντως όταν ένα μεγάλο συγκρότημα βγάζει δίσκο τότε αυτόματα γίνεται γεγονός της χρονιάς, θέλουμε δε θέλουμε, κακά τα ψέμματα…
Shmera phra kai gw to disko kai me thn 1h akroash mou fanhke arketa ews kai poli kalos diskos pou einai ontos kaliteros apo merikus palious twn Maiden kai isws tha boruse na einai ena ap’ta kalitera tous.
Gigatron ta vriskw ta lefta…h hlikia einai to provlhma gia mena!
Το πάθος θέλει θυσίες, είτε χρηματικές είτε προσωπικές, ετσι κι αλλιώς χωρίς όνειρα το ανθρώπινο είδος θα είχε εκλείψει, μετά τα 16 δε παίζει ρόλο η ηλικία, η τρέλα παίζει.
Απλά προσωπική απόψη…
nimlot παίζει ρόλο και η τρέλα αλλά αν δεν έχεις κάποιο στήριγμα, δεν κάνεις τπτ…
Γιατί όλοι στα δύσκολα την κάνουν…
Και επειδή νομίζω ότι είσαι μικρός, να ξέρεις ότι θα φας πολλές πισώπλατες μαχαιριές μέχρι να φτάσεις στο στόχο σου…
Δεν το λέω για να το πω, έχω φάει πολλές πισώπλατες μαχαιριές και έχω δει τη ζωή περισσότερο από την κακή της πλευρά και ας είμαι 20…
Όμως keep dreaming, it’s rock style!
Καλά μπαμπά, βγήκες λίγο εκτός θέματος και για τα πρακτικά είμαι ελαφρώς μεγαλύτερος από σένα.
Μιλούσα απλά για το θέμα “συναυλία στο εξωτερικό”.