Όχ των άλλων, τη δικιά σου αν αυτό κατάλαβες.
το να είσαι fan είναι πέρα για πέρα θετικό,κι εγώ άλλωστε είμαι οπαδός με τους scorpions.
το να φτιάχνεις αγιογραφίες και να λες ότι πρέπει να προσέχει τι λέει ο καθένας όταν πρόκειται για τους maiden…:-k χμ…
εγώ ξέρω ότι όταν αγαπάς πραγματικά ένα συγκρότημα είσαι ο πρώτος που ασκεί κριτική.
να κάνεις διάλογο με αυτούς που διαφωνούν.
ο άλλος είναι 14 και ακούει maiden…αντί να λέτε δόξα τω θεώ,που υπάρχει νέο αίμα,που υποστηρίζει τους maiden,κάνατε αναφορές πέρι fear of the dark.
δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω.ειδικά στην περίπτωση που δεν έχετε και τόσο μεγάλη διαφορά ηλικίας
Μάλλον δε με έχεις καταλάβει καλά τόσο καιρό από τα ποστ μου και δε με ξέρεις ούτως ή άλλως.
Όσο για το “ο άλλος είναι 14 και ακούει maiden…αντί να λέτε δόξα τω θεώ,που υπάρχει νέο αίμα,που υποστηρίζει τους maiden” , πιστεύω πρέπει να ξαναδιαβάσεις τα προηγούμενα ποστ και να ξαναβγάλεις πόρισμα.
+100000000…
Wow kai esy eisai 1h lykeiou. Kai ti xairesai?? Ante synelthetai oloi exypnakides kai kseroles.
Το ίδιο κι εσύ.
You’d wish noob.
Οχι κι εγω 3η γυμνασιου ειμαι #-o
Απλα ειμαι προχωρημενος πνευματικα και σωματικα 8)
Κανω παρεα με εικοσαριδες #-o
:lol:
Καλό τρομπόνι είσαι και του λόγου σου.
Γνώμη για το δίσκο δε βλέπω. :-k
ΤΕΛΕΙΟΣ ΤΕΛΕΙΟΣ ΤΕΛΕΙΟΣ ΤΕΛΕΙΟΣ ΤΕΛΕΙΟΣ ΤΕΛΕΙΟΣ ΤΕΛΕΙΟΣ ΤΕΛΕΙΟΣ ΤΕΛΕΙΟΣ ΤΕΛΕΙΟΣ ΤΕΛΕΙΟΣ ΤΕΛΕΙΟΣ ΤΕΛΕΙΟΣ ΤΕΛΕΙΟΣ ΤΕΛΕΙΟΣ ΤΕΛΕΙΟΣ ΤΕΛΕΙΟΣ ΤΕΛΕΙΟΣ ΤΕΛΕΙΟΣ ΤΕΛΕΙΟΣ ΤΕΛΕΙΟΣ ΤΕΛΕΙΟΣ
και για να καταλαβεις ποσο πιστος φαν ειμαι δεν εκανα copy paste ολα αυτα τα τελειος. με το χερι τα εγραψα #-o
Ρε vedder, δεν φτάνει πού κάνεις όλα τα topics μπ@##@#@ο με τα posts σου, ζητάς και τα ρέστα από πάνω! Το ότι εκτός από τον Angmar κι εμένα, στην είπε κι ο Metal Laws αυτό κάτι πρέπει να λέει…
To album ειναι μετριο, εχει καλες στιγμες αλλα χανονται απο τις μεγαλες διαρκειες. αλλα το ακουω επειδη ξερω οτι οι Μaiden το βγαλανε απο την καρδια τους και οχι για να πουλησουνε.
δεν σε πιανω…:?
ποτε σου ζητησα τα ρεστα? :-k #-o
Όπως έχει δηλώσει και ο Smith αυτός είναι ο δρόμος που θέλουν να ακολουθήσουν και αυτό κάνουν.
Και ακριβώς επειδή το κάνουν καλά θα παραμένουν πάντα το νο.1.
Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ που δε θεωρούμαι αντικειμενικός.
Δεν θυμάσαι τα 25 cents; Ρε το χαζό παριστάνεις;
Βαλε κι ενα εμοτικον διπλα…
Kalh pipiza eisai kai esy. Na pw twra tin gnwmh mou gia ton disko kai na mou tin peseis esy o Rouvitsas na mou ta prizeis gia to poso theoi einai, poso teleios einai o diskos kai poso vlakes einai osoi lene to antitheto, no thanks.
Ναι είναι που φοβάσαι να γράψεις γνώμη γι’ αυτό το λόγο!
Άσε ρε!
Anyway, νόμιζα ότι απευθυνόσουν αποκλειστικά σ’ εμένα.
Τέσπα.
Αν και γενικά είσαι προκατειλημμένος σε ότι γράφω, όχι μόνο εδώ αλλά και σε άλλα θέματα.
Cheers!
oreos - dyskoloxoneutos diskos pou antameibei - emena den me syneklonisan ta 2 teleutaia…asmata pou polloi ta exoun peri pollou… aliws antilambanetai ta hooks kathenas i guess !
gia emana - BNW -yperoxo - dance 50-50 - AMOLAD - 8,5/10.
i mpanta to EXEI akoma - kai apla - paramenei pisth ston hxo kai sto yfos ths - alla eisagei kapws diaforetika stoixeia. px - oi kithares sto benjamin - DEN EINAI kai poly maiden … kai einai endiaferon…
genika - exoun dfokimasei na kanoun kapoia - pragmata ligo diaforopoihmena. o dick - tragoudaei oriaka - kai einai se kalh katastash …anebasmenos… to songwriting einia genika kalo… kai i paragwgh - exei thn 80la ths. alla kai arketh rwmh !
AUTA PISTEUW !
koryfaia stigmh to outro tou FTGGOG !