Iron Maiden - A Matter of Life and Death

Βασικα δεν συμφωνω σχεδον με τιποτα απ’ οσα λετε. Πιστευω πως ο maiden1979 επικεντρωνεται σε λαθος πραγματα χανοντας ετσι τον στοχο του. Δεν ειναι το θεμα οτι το παιδι δεν ειναι “ψαγμενο” και οτι γι’ αυτο δεν επιτρεπεται να εκφερει αποψη, αλλα ο τροπος που ειπε την γνωμη του για τον δισκο.
Αντι να πει “ολα τα υπολοιπα ειναι…αφηστε το καλυτερα”, μπορουσε να πει “ρε παιδια, εμενα μονο 3 τραγουδια μου αρεσουν, τα αλλα δεν μπορω να τα ακουσω με ευχαριστηση”.
Αυτο γιατι η συζητηση πρεπει να κρατιεται σ’ ενα επιπεδο, και να λεμε ολοι αυτο που πιστευουμε με κοσμιο τροπο. (ασχετα αν εγω βριζω την black που και που για πλακα :stuck_out_tongue: ). Μπορει να μην μου αρεσει η black αλλα την κατακρινω με κοσμιο τροπο…ενταξει πεταω καμια πιπα που και που αλλα αυτο για το χαβαλε:D . Εδω ομως δεν τιθεται θεμα χαβαλε.

Εμενα οσο τον ακουω τον δισκο τοσο μ αρεσει.Ευτυχως η αξιοπρεπεια δεν ειναι αγνωστη λεξη για τους Βρεταννους,που παρα τα μουσικα χαλια της χωρας τους,ακολουθουν σταθερη πορεια χωρις γραφικοτητες,σκανδαλα,reality και αντιεπαγγελματισμους.Αγαπημενα κομματια προς το παρον τα For the greater good of god,Longest day,Brighter than a thousand suns,the pilgrim.Οντας και το γκρουπ που μ εμπασε στο μεταλλικο χωρο,χαιρομαι που συνεχιζουν να ειναι το πρωτο ακουσμα πολλων μεταλλαδων.Λιγοι καλλιτεχνες το καταφερνουν αυτο σε τετοιο βαθμο.

Για να κατακρίνεις με τέτοιο τρόπο κάτι πρέπει να πεις και τι σου αρέσει…
Μπορείς να πεις ότι το album δεν μου αρέσει καθόλου, όπως επίσης και ότι έβγαλαν οι Maiden μετά το 7th son…
Μπορείς να πεις, το album δε μου αρέσει καθόλου, πολύ εμπορικό, δε συγκρίνεται καν με πχ Dodheimsgard ή Isis…
Μπορείς να πεις, το album δε μου άρεσε καθόλου, καμία σχέση με το εκπληκτικό Dance of Death.

Μόνο που αν πεις το τελευταίο θα σε κράξουμε γιατί τα 2 album κινούνται στο ίδιο μήκος κύματος και χωρίς μεγάλες ουσιαστικές διαφορές στην ποιότητα. Αν σου άρεσε το DOD τότε θα σου αρέσει και το AMOLAD, είτε λιγότερο είτε περισσότερο…

My point is, δεν μπορείς να λές ότι κάτι είναι κακό έτσι ισοπεδωτικά…Μπορείς απλά να λες ότι κάτι είναι χειρότερο σε σχέση με κάτι άλλο!! Και μπορείς να έχεις και εριστικό ύφος γιατί έτσι κ αλλιώς χαβαλέ κάνουμε!

Ελα, μλκ, οσο κι αν σε παω πρεπει να πω την αληθεια. :stuck_out_tongue:

Ρε παιδί μου είναι Iron Maiden, στη χειρότερη θα είναι καλό (αποδεδειγμένα) αντικειμενικά ακόμα και για τους μη οπαδούς.

kapoioi edw mesa pantws epeidi akoune polu kairo maiden tin exoune dei eidimones kai den epitrepoun se kanena na kanei kako sxolio gia tous maiden…

Κάποιοι εδώ μέσα την έχουν δει κάπως και ρίχνουν μπηχτές λέγοντάς μας ειδήμονες και τα συναφή.

Να και μια βρισια που θα την χρησιμοποιουσε ακομα και η Λαιδη Αντζελα Δημητριου.Αντε ρε παλιοειδημονα,ποταπε και πραε και αλλα τετοια.:lol:

:lol:

Δεν προκειται να βγει ακρη, καλυτερα να κλειδωθει το τοπικ.

Η πιο μαλακισμένη λύση ever.

:lol:

Απο το να τραβανε μαλακισμενες συζητησεις ειναι πολυ καλητερη αυτη η μαλακισμενη λυση. Δες το και αλλιως μαλακισμενες λυσεις για μαλακισμενα και ασυμαντα θεματα.

Eίσαι τελείως λάθος κατά τη γνώμη μου και μια τέτοια κίνηση μόνο μπελάδες φέρνει. :wink:

Τέσπα για να έρθουμε στα του δίσκου, πιστεύω ότι η ποιότητά του θα φανεί και θα αντέξει στο χρόνο.

Μπελαδες δεν φερνει, τεσπα το σταματαω εδω. Οσον αφορα τα του δισκου τα εχουμε υπερεξαντλησει σε 87 σελιδες δεν χρειαζεται αλλο.

Δε χρειάζεται να πας τη μνήμη σου μακριά. :wink:

Είναι δίσκος των Iron Maiden και το ίδιο έχει να γίνει σε αντίστοιχη καινούρια κυκλοφορία από Metallica και GNR. :wink:

Άρα αυτά τα θέματα δύσκολα εξαντλούνται.

ΕΛΕΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΛΑΚΩΣΑΝ ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΝ 2-3 ΣΩΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ (ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ) ΕΒΓΑΛΑΝ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΙΣΤΑ.
ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ.ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ TRUE METALHEADS,ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ,ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΛΩΡΟΙ.
ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΙ.
ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΝΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ!!! ΕΛΕΟΣ !!!

τότε θα δέχεσαι και τις αρνητικές γνώμες.σε τόσο μεγάλη έκταση δεν γίνεται να είναι όλες θετικές.

Ο καθένας καταλαβαινει ότι και όσο θέλει. :wink:

εύκολη απάντηση που μειώνει τις απαντήσεις των άλλων