Iron Maiden - A Matter of Life and Death

Ο καθένας μπορεί να λέει ότι του κατέβει…:wink:

Όχι απλά δεν με ενοχλεί, αλλά μακάρι να μην άρεσε ο δίσκος σε κανένα, παρά μόνο σε μένα! :wink:
Αλλά, άρεσε σε αμέτρητους…:roll:

Όσο για το τελευταίο σχόλιο, ο κυριότερος λόγος που μου άρεσε το A.M.O.L.A.D. είναι τα παραπάνω από θεϊκά φωνητικά του Dickinson, που προσωπικά τα βρίσκω όχι απλά ισάξια, αλλά καλύτερα από τα '80s! :bow: :respect:

Δε λέμε μια μαλακία απλά για να την πούμε, βουτάμε τη γλώσσα στο μυαλό πρώτα πόσο μάλλον όταν πρόκειται για Iron Maiden. :wink:

To τοπικ εχει ξεφυγει τελειως!!!#-o

Ο καθενας εχει τη γνωμη του, η γνωμη του μπορει να κριθει απο τους αλλους χρηστες, δεν μπορουν ομως οι αλλοι χρηστες να λενε εκφρασεις του στυλ “σε λιγα χρονια θα εισαι πρωτο τραπεζι πιστα” μονο και μονο επειδη ειπε τη γνωμη του για το δισκο (Gigatron για σενα το λεω). Ελεος. Δεν του αρεσε του παδιου ο δισκος, δεν εγινε και τιποτα.

Κανεις στο απυροβλητο.

Αφού το λες για 'μένα τότε κι εγώ σου απαντώ ότι η διατύπωση με πειράζει.

Και πάνω απ’ όλα σεβόμαστε τις σταθερές αξίες.

Ότι θες καταλαβαίνεις μου φαίνεται! #-o

Διάβασε προσεκτικά το post #655!
Σου απαγόρευσα εγώ τίποτα; #-o [-X

Απλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι, συνήθως, η ηλικία και το συνεχές ψάξιμο, σου δίνουν αυτό το ειδικό βάρος!

Δηλαδή αν εγώ έλεγα μια γρήγορη άποψη (χωρίς να το έχω ψάξει και πολύ) για μια αγαπημένη μπάντα απο τα 70s, θα ήμουν σωστός;
Tι θα έπρεπε να μου πει ο dazmaniak τότε;

kai epeidi arese se olus eprepe na aresei kai se mena dld??dn to katalava…apo oti katalava saresei o diskos epeidi apla grafei maiden ap eksw…

Οκ, σεβασμος στις αξιες τυπου Maiden δεκτο, αλλα αν στον αλλο δεν αρεσε καθολου και του βγαινει να εκφραστει ετσι. πχ σχεδον ολοι δεν εκφραστηκαν με τα χειροτερα λογια για τους Metallica οταν βγαλαν την πατατα με τους κουβαδες??? Ολοι λεγαν τα χειροτερα, κανεςι δεν τσαντηστικε με τα σχολια που εκαναν ολοι που ηταν 10 φορες χειροτερα απο το σχολιο του rock. Και εγω εχω κανει αθλια σχολια για αγαπημενη μπαντα οταν εβγαλε δισκο που ηταν επιεικως απαραδεκτος γιατι κυκλοφοροντας μια πατατα δεν εσεβονται και οι ιδιοι την ιστορια τους. Επισης ο οπαδος μιας μπαντας πρεπει να εχει περισσοτερες απαιτησεις απο εναν απλο ακροατη.

Αυτα, φιλικα παντα!:slight_smile:

Εννοείται φιλικά αλλά δεν πιάνεις το νόημα! :wink:

Κοιτα εσυ δεν πιανεις το νοημα που βγαζω εγω, αστο δεν προκειται να συμφωνησουμε!:lol:
Ας το σταματησουμε εδω!

maiden79 auto to eipa genika gt kapoioi elegan na min milaw.

egw mialw gia tn sugekrimeno disko k oxi gia tin istoria tous…

Tι θα έπρεπε να μου πει ο dazmaniak τότε;

Θα σου ελεγα να παιξεις με το κουβαδακι σου πιο περα γιατι ενοχλεις.

Όσο για το τελευταίο σχόλιο, ο κυριότερος λόγος που μου άρεσε το A.M.O.L.A.D. είναι τα παραπάνω από θεϊκά φωνητικά του Dickinson, που προσωπικά τα βρίσκω όχι απλά ισάξια, αλλά καλύτερα από τα '80s!

+1 . O Shipley εκανε εκπληκτικη δουλεια στο να περιορισει τις υπερβολες αλλα και τα κιθαριστικα μερη ειναι αρκετα συγκρατημενα για Irons. Aυτος ο δισκος ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΚΥΡΙΟΙ. This is serious shit.

Λοιπον φιλε maiden μην χαλιεσαι οταν καποιος λεει κατι για το αγαπημενο σου συγκροτημα. Τελος. Εγω ειμαι φανατικος των Dare και γουσταρω να τους ακουω μονο εγω …

Maiden1979 δεν υπαρχει σωστο και λαθος σε θεματα γουστου.

Gigatron πρωτα απο ολα δεν υπαρχουν σταθερες αξιες και δευτερον οταν λες

Δε λέμε μια μαλακία απλά για να την πούμε, βουτάμε τη γλώσσα στο μυαλό πρώτα πόσο μάλλον όταν πρόκειται για Iron Maiden.

Σιγα ρε φιλε δεν μιλησε ξερω γω για την εξωτερικη πολιτικη των ΗΠΑ, γνωμη για ενα αλμπουμ εξεφρασε, σιγα το σοβαρο θεμα.Του την λες και μετα για την ηλικια του?

Δεν το πρόσεξα, αλλά αν έγινε κάτι τέτοιο, είναι απαράδεκτο! [-X

:lol: :lol: :lol3:

Είσαι :respect: !

Ok! :lol:

Kαλά κρασιά!

Πότε θα καταλάβουμε επιτέλους όλοι οτι οι Maiden πλέον είναι ένας μεγάλος οργανισμός (όπως και οι Metallica δηλαδή) και καλώς ή κακώς πλέον απλά βγάζουν δίσκους για να συντηρούν τον μύθο τους?Εντάξει όλοι ξέρουμε ότι οι χρυσές εποχές του σχήματος έχουν περάσει ανεπιστρεπτί πια…Μην κρίνουμε με βάση το παρελθόν αλλά το παρόν…Και το παρόν λέει ότι το AMOLAD είναι ένας πολύ καλός δίσκος στο ύφος στο οποίο έχουν κατασταλάξει τα τελευταία χρόνια…Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο…

Ελεος με τις ηλικες του καθενος. Στα 15 μου ειχα ακουσει πιο πολυ Zeppelin απο 30αρηδες φαν τους, δεν θα ειχα το δικαιωμα να μιλησω απαξιωτικα για εναν δισκο τους?
Δηλαδη τι εγινε που δεν του αρεσε? Αν σας αρεσε εσας, θ’αλλαξει κατι? Αν οντως ειναι σπουδαιος δισκος, θ’αλλαξει κατι? Εμενα δεν μ’αρεσει ουτε το Dark Side of the Moon, παυει να θεωρειται και να ειναι δισκαρα? ΟΚ, ειναι το αγαπημενο σας συγκροτημα, δεν το βλεπετε ουδετερα και καποιοι ειχατε προαποφασισει οτι θα σας αρεσει, αλλα ποτε θα καταλαβετε οτι ολα στη μουσικη ειναι υποκειμενικα? Ας αλλαξει αμα ειναι ο τιτλος του τοπικ σε “Αποθεωστε το A Matter of Life and Death” να ειμαστε ολοι ευχαριστημενοι.

Στα 15 μου ειχα ακουσει πιο πολυ Zeppelin απο 30αρηδες φαν τους

Κακες παρεες ειχες σαν πιτσιρικας λεω εγω…:wink:

Μπα μωρε, μονος ξεκινησα ν’ακουω ροκ και τους Ζεππελιν τους εμαθα απο εναν φιλο που μου εδωσε σε κασετα το No Quarter. Στην ουσια Page-Plant δηλαδη. Παραπερα ψαχτηκα παλι μονος μου. Γι’αυτο και ακουω μονο ποιοτικα πραματα. :stuck_out_tongue:

Γαμάτο! :lol: