Iron Maiden - A Matter of Life and Death

ο,τι και να κανετε εγω θα το ξεθαβω συνεχεια αυτο το τοπικ :stuck_out_tongue: 8)

Ε ας στείλω κι εγώ.
Σίγουρα μου αρέσει περισσότερο από ό,τι τον πρώτο καιρό, αλλά να το βάλω και να το ακούσω ολόκληρο με τη μία είναι λίγο βασανιστήριο. Έχει πολλά “κενά” διαστήματα.
Γενικά είναι κάπως καλύτερο σαν σύνολο από το “Dance Of Death”, όμως το “Brave New World” δεν το φτάνει με καμία Παναγία.

Συμφωνω απολυτα! Καλα σα το Brave New World δυσκολα να ξαναβγαλουν…

Για να δείτε πόσο υποκειμενικά είναι τα πάντα, προσωπικά θεωρώ το ΑΜOLAD ανώτερο του BNW… Γούστα είναι αυτά

Και εγώ το Dance of death ανώτερο και από τα 2…

:smiley: :lol: :stuck_out_tongue:

Αυτο το thread δεν θα πεθανει ποτε!!!:smiley:

Ο δισκος αυτος ειναι οροσημος για μενα γιατι με αυτη την περιοδεια τους ειδα για πρωτη φορα!!!:slight_smile: :slight_smile:

MAIDEN ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!

Λοιπόν, αφού πέρασε ο καιρός, μπορούμε να καταλήξουμε σε πιο ασφαλή συμπεράσματα.
Περιέχει μπόλικες καλές στιγμές, αλλά σε σύνολο χάνει αρκετά. Θυμίζει αρκετά το Dance of Death, αλλά είναι ελαφρώς καλύτερο. Το Brave New World όμως παραμένει το καλύτερο της μεταreunion εποχής.

Πλέον οι Maiden κυκλοφορούν δίσκους εκ του ασφαλούς, χωρίς να πειραματίζονται μιας και έχουν μάλλον κατασταλλάξει στο πως θέλουν να ακούγονται από το 2000 και μετά. Δεν ξέρω, για ένα συγκρότημα της κλάσης των Maiden, αυτό είναι μεν σεβαστό, αλλά από την άλλη πρέπει να αποδείξουν ότι η έμπνευση υπάρχει ακόμα και μπορούν να προσφέρουν κάτι παραπάνω από απλά αξιοπρεπείς δίσκους.

Τώρα συγκρίσεις με τα προηγούμενα μεγαλεία τους αδικούν, γιατί πιθανότατα δε θα ξαναφτάσουν τα standards του 7th son πχ.

Απλά ο καθένας περιμένει διαφορετικά πράγματα από τους Maiden.

Εννοείς δικά σου ασφαλή συμπεράσματα! :wink: :lol:

Τα πάντα (που διαβάζω παραπάνω) είναι εντελώς υποκειμενικά!
Το Brave New World είναι το καλύτερο της μεταreunion εποχής; :-k
Το Dance Of Death είναι πολύ καλύτερος δίσκος και, συμφωνούμε, το A Matter Of Life And Death είναι ελαφρώς καλύτερό του! :wink:

Αν εννοείς πειραματισμό το να βάλουν samples, λούμπες, beat-άκια, να βαφτούν και να παίξουν π.χ. gothic atmospheric vampired metal :lol: ή σαν τους Tool [-X , τότε ευτυχώς που δεν πειραματίζονται!
Εντάξει, πλάκα κάνω, δεν εννοείς αυτό, αλλά, προσωπικά, ειδικά στον καινούργιο, πειραματίζονται πολύ περισσότερο από ότι ήθελα! :yes:
Και στα solos (το μόνο σημείο που δεν μου άρεσε στο δίσκο!), αλλά και σε τραγούδια τύπου “Brighter than a Thousand Suns”!
Είναι το λιγότερο αγαπημένο μου τραγούδι από το δίσκο, λόγω υπερβολικού πειραματισμού! :-s

Όσο για την έμπνευση, τραγούδια σαν τα “The Nomad”, “Montségur”, “Dance of Death”, “Paschendale”, “Face in the Sand”, “The Pilgrim”, “The Longest Day” και “Lord of Light”, αν δεν είναι “πνιγμένα” από έμπνευση, τότε τί ακριβώς είναι; :dunno:

Εδώ συμφωνώ απόλυτα! :thumbup:

Symfwnw apolyta

pisteuw pos aksizoun mono tria tragudia…ta alla einai…afiste kalutera…

Τι ηλικία έχεις;

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol3: :lol3: :lol3:

να μαντεψω? different world, brighter than a thousand suns και …χμ…reincarnation of benjamin breeg?:roll:
κατι τετοια ακουω και τρελαινομαι #-o
παντως μπραβο στους maiden! τοσο γαματο αλμπουμ πρεπει να παραδεχτω πως δεν περιμενα να βγαλουν μετα απο τοσα χρονια. και οσοι το σαμποταρουν…αφηστε το καλυτερα :smiley:

3η γυμνασιου πρεπει να ναι. το θυμαμαι απο ενα αλλο τοπικ. να του βαλουμε για μπονους τρακ μια διασκευη του fear of the dark να δεις πως θ’ αλλαξει γνωμη! :lol: :lol:

Από πολλούς περίμενα να το διαβάσω αυτό, όχι όμως από 'σένα…

Το παλικάρι σε λίγα χρόνια θα είναι σκυλάδικο και πρώτο τραπέζι πίστα!

Εντελώς φιλικά! :slight_smile:

Σεβαστή η γνώμη σου…

Αλλά…

Είσαι 14 χρονών. Άρα γεννήθηκες το 1993… :-k
Επειδή τυχαίνει να ακούω Maiden πριν καν εσυ γεννηθείς (από το 1992 δηλαδή), καλό θα ήταν να αποφεύγεις εκφράσεις τύπου “…ta alla einai…afiste kalutera…” [-X

Χρειάζεται κάποιο “ειδικό βάρος” για να μπορείς να μιλάς για κάποια πράγματα και να σε παίρνουν στα σοβαρά! :wink:

σιγα ρε παιδια, δηλαδη δεν μπορει να εκφερει μια αποψη? ας ειναι και 10 χρονων, τι παει να πει? μπορει να ακουει κι’αυτος Maiden απο μικρος και στο κατω κατω και πρωτη φορα να ακουει μπορει να του αρεσουν μονο 3 κομματια απ’το AMOLAD, σημαινει κατι αυτο?

καλό θα ήταν να αποφεύγεις εκφράσεις τύπου “…ta alla einai…afiste kalutera…”

Γιατι αυτο δεν ειναι αποψη? τι θα πει να “αποφέυγεις?” Για τους maiden μιλαμε τια εννοεις “ειδικο βαρος”? Αναλογα με τα γουστα που εχει ο καθενας εκφραζει και αποψη.Απλα μια γνωμη για ενα αλμπουμ ειναι,
τοσο πολυ σας ενοχλει αν σε καποιους δεν αρεσουν τα τελευταια maiden?

Ακομα και αν εχει το amolad καποιες καλες ιδεες μουσικα μονο που ακουω τον dickinson θελω να κοψω το χερι μου και να του το πεταξω (joey)

Συμφωνώ με Βαγγέλη, το ότι κάποιος ακούει λιγότερο μία μπάντα και είναι μικρότερος σε ηλικία δεν σημαίνει πώς δεν έχει το δικαίωμα να λέει τη γνώμη του, ακόμη κι αν είναι κατακριτέα από κάποιους.

Aντε να πω και εγω την γνωμη μου γιατι δεν μπορω να ακουω τον Maiden1979 τσαντισμενο.

Εγω τους ακουγα απο την γεννηση τους μεχρι και το 1992 . Μετα και λογω δουλειας δεν ετυχε να ακουσω δουλειες τους μεχρι πριν μερικους μηνες ο κολλητος μου με παρακινησε να ακουσω το καινουριο. Του λεω ασε με ρε μεγαλε Maiden θα ακουω ακομα,βαριεμαι . Τεσπα τον ακουσα και εκεινη τη στιγμη ενιωσα να ξαναγινομαι 17 οταν πρωτοακουγα τον παρθενικο τους δισκο…

Λεω ρε πουστη μου αυτη η γαμημενη μπαντα ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ , δεν ειναι δυνατον… Ο ηχος φρεσκοτατος με εναν παραγωγο που θεωρω απο τους 10 κορυφαιους να τους περιοριζει τις κλασσικουριες στο βαθμο που πρεπει και με σεβασμο στο ονομα τους.

Στο προκειμενο αυτος ο δισκος δεν θα με ξανακανει οπαδο τους(οπως ημουν μεχρι το 1988) γιατι για μενα που τους ακουω 27 χρονια τωρα εχει επερθει κορεσμος. Ομως α ν α μ φ ι σ β η τ α τ α το AMOLAD σπερνει και καποια τραγουδια οπως το for the greater good of god σου δινουν το μαχαιρι και τη σακουλα και σε στελνουν για χορτα. Θα του δωσω και αλλες ακροασεις κατι που δεν περιμενα με τιποτα γιατι βαριεμαι τον κλασσικο ηχο πια.

Δεν μπορω να φανταστω μεταλα να λειπει αυτο απο τη συλλογη του. Εμενα παντως με γυρισε πισω στο χρονο λεγοντας: ΝΑΙ οι Irons σπερνουν ακομα, αλελουια

fusika kai maresoun oi maiden k piga k stin sunaulia…epipleon dn tha m apogorepseis ESY na lew tin apopsi mou.telos ta agapimena mou tragudia dn einai afta pou anaferate alla for the greater good of god,brighter than a thousand sun k these colours dont run