Iron Maiden - A Matter of Life and Death

Επειδη με ρωτησε κaι aλλος θa το πω δημοσιa…
Εχει χaλaσει το πληκτρολογιο μου κaι δεν πaτaει το a. Επομενως, εχω βρει ενa aγγλικο a, το εχω κaνει copy κaι οποτε θελω νa γρaψω κaνω paste…

Ξερω, aκουγετaι γελοιο, aλλa τι νa κaνω?

Να βρεις ένα ελληνικό “α” για αρχή. Και μετά πάρε ένα νέο πληκτρολόγιο… :stuck_out_tongue: Έλεος!

To πρωτο γρaμμa που βρισκω εινaι aγγλικο, οποτε δυσκολο… Οσο γιa το πληκτρολογιο, κaτι θa γινει, πaιδιa sorry γιa την κουρaση…

ο freedom τωρα δεν εχει ουτε pc. Να δω τι θα πει οταν δει αυτο το μήνυμα απ΄το Internet cafe!!!
\:D/ \:D/ \:D/ \:D/

Το pc το εδωσα για φτιαξιμο… Δεν προκειται να ξαναγραψω με αγγλικο αλφα…:smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

Σωστός ο freedomofrock! 8)

Οσο για σενα το pc μου θα ειναι καλυτερο απο το δικο σου…:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

α χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα::smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :stuck_out_tongue: :lol: :lol: :lol: :lol:

Το πηρα σημερα το pc…

Καλορίζικο! :slight_smile:

Thanx…:slight_smile: :slight_smile: :slight_smile:

Όσες φορές και να το ακούσω δε χορταίνω ρε μάγκες!

Η ιστορία θα γράψει γι’ αυτό το δίσκο όπως και για τους προκατόχους του και να το θυμηθείτε.

+9999999999

Τhese Colours Don’t Run…

Δηλαδη για να γλυτωσουμε απ’αυτο το τοπικ πρεπει να βγαλουν καινουριο δισκο?

'H καλυτερα να αποσυρθουν :lol: :lol: :lol:

Ωραίος :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Κακούληδες! :stuck_out_tongue: :lol:

Επειδή δεν έχω γράψει την άποψη μου για το album, είναι επικό!!! Έχει μόνο κομματάρες και μόνο ένα τραγούδι που είναι λιγο πιο κάτω (προφανώς το out of the shadows) Είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε ένα συγκρότημα σαν τους maiden!

Πολυ καλο album!!!αγαπημενα μου κομματια το “reicarnation of benjamin breeg” και το
“brighter than a thousand suns”