Δεν τρέχει τίποτα, απλά όταν ρωτάς κάτι, καλό είναι να κοιτάς τι σου απάντησαν και μετά μπορείς να ρωτήσεις ό,τι άλλο θέλεις…
Σοβaρa? aυτο δεν το ηξερa… Γιaτι χωρισε? (δεν ειμaι κουτσομπολης aλλa οτι εχει σχεση με maiden θελω νa το ξερω )[/quote]
Δεν έχει μιλήσει ποτέ ο Steve για αυτό το θέμα, αλλά δεν θέλει και πολύ φαντασία!
Όταν λείπεις επί 15 χρόνια σε συνεχείς περιοδείες, η γυναίκα σου κάποια στιγμή θα σε χωρίσει… :?
Υποτίθεται παραμελείς το σπίτι, τα παιδιά (είχε ήδη 4, αν δεν κάνω λάθος) κ.τ.λ.
Για αυτό το X Factor είναι τόσο μελαγχολικός δίσκος.
Μετά από λίγα χρόνια όμως όλα στρώσανε!
Στο reunion του 1999 που τον είχα πετύχει από κοντά, ήταν με την νέα σύζυγο και ένα μωρό (τότε) στην αγκαλιά!
[size=1]ουτε εγώ είμαι κουτσομπόλης… [/size]
Kαλά μη νομίζεις ότι είναι και απόλυτο αυτό γτ μερικές κοιτάνε μόνο τον παρά…
ρε…μην ανησυχεις…κανεις εδω δεν ειναι κουτσομπόλης…
[size=2]και για πες…καλή;;; καλή;;;[/size]
ρε…μην ανησυχεις…κανεις εδω δεν ειναι κουτσομπόλης…
[size=2]και για πες…καλή;;; καλή;;;[/size] :P[/quote]
…άσε φίλε είχα ξενερώσει… :oops:
Τυπική αγγλίδα … μέτρια πράγματα … απλά συμπαθητική …
Περίμενα από τον αρχηγό πολύ περισσότερα πράγματα…
Αν τη συγκρίνω κιόλας με τη ελληνίδα τύπισσα που ανέβηκε προηγουμένως για να “συναντήσει” τον Bruce :D/ και μετά κατέβηκε την ίδια στιγμή με την οικογένεια Harris (4:00 τη νύχτα όλα αυτά), τότε μιλάμε για διαφορά μέρας με νύχτα!
Θεά η δικιά μας! :–
Πλάκα πλάκα, η κόρη του Steve, η Lauren, είναι από τις λίγες (σχετικά) όμορφες αγγλίδες! 8)
Ναι αλλα δεν ειναι λιγο μαυρη? η ετσι την δειχνει η photo?
Σοβaρa? aυτο δεν το ηξερa… Γιaτι χωρισε? (δεν ειμaι κουτσομπολης aλλa οτι εχει σχεση με maiden θελω νa το ξερω )[/quote]
Δεν έχει μιλήσει ποτέ ο Steve για αυτό το θέμα, αλλά δεν θέλει και πολύ φαντασία!
Όταν λείπεις επί 15 χρόνια σε συνεχείς περιοδείες, η γυναίκα σου κάποια στιγμή θα σε χωρίσει… :?
Υποτίθεται παραμελείς το σπίτι, τα παιδιά (είχε ήδη 4, αν δεν κάνω λάθος) κ.τ.λ.
Για αυτό το X Factor είναι τόσο μελαγχολικός δίσκος.
Μετά από λίγα χρόνια όμως όλα στρώσανε!
Στο reunion του 1999 που τον είχα πετύχει από κοντά, ήταν με την νέα σύζυγο και ένα μωρό (τότε) στην αγκαλιά!
[size=1]ουτε εγώ είμαι κουτσομπόλης… [/size][/quote]
Που τον βρηκες τον Steve??
Ποιά photo;
Εδώ πάντως είναι πολύ καλή! 8)
Τον έχω πετύχει κάποιες φορές (όπως και τους υπόλοιπους Maiden), είτε σε promo tours, είτε σε κανονικά tours!
Ειδικά την περίοδο 1999 - 2000 τους είχα βρεί 3 φορές!!!
Όλο Ελλάδα ήταν! Ειδικά οι Murray - Smith!
Για να απαντήσω στην ερώτησή σου, στο αεροδρόμιο και κυρίως σε ξενοδοχεία ύστερα από πάρα πολύ ψάξιμο και αρκετή τύχη…
Πως μπορω νa μaθaινω τa ξενοδοχειa που μενουν κaλιτεχνες??
Με το νa πaιρνω την διοργaνοτριa ετaιρειa δεν θa βγaλω aκρη//
Εννοείται δεν θα βγάλεις άκρη!
Δεν υπάρχει τρόπος να μαθαίνεις τα ξενοδοχεία, εκτός αν έχεις κολλητό κάποιον από το M. Hammer, Rock Hard κ.τ.λ.
Τα ξενοδοχεία τα παίρνεις με τη σειρά, τα μεγάλα, και αν δεις κοντά στη reception μαλλιάδες, μουσάτους τύπους, άτομα να κρατάνε κιθάρες ή τόνους βινυλίων κ.τ.λ. μπαίνεις μέσα! Αλλιώς στο επόμενο…
Έτσι τουλάχιστον έκανα εγώ, αλλά έχουν περάσει και κάποια χρόνια από τότε…
Αυτή η ταλαιπωρία άξιζε πάντως!
Kaι εσυ τους εχεις δει?? 8O
Δεν υπάρχει τρόπος να μαθαίνεις τα ξενοδοχεία, εκτός αν έχεις κολλητό κάποιον από το M. Hammer, Rock Hard κ.τ.λ.
Τα ξενοδοχεία τα παίρνεις με τη σειρά, τα μεγάλα, και αν δεις κοντά στη reception μαλλιάδες, μουσάτους τύπους, άτομα να κρατάνε κιθάρες ή τόνους βινυλίων κ.τ.λ. μπαίνεις μέσα! Αλλιώς στο επόμενο…
Έτσι τουλάχιστον έκανα εγώ, αλλά έχουν περάσει και κάποια χρόνια από τότε…[/quote]
Χιχι σε φανταζομαι με καμπαρντινα και μαυρα γυαλια να κηνυγας βρωμιαρηδες μουσατους μαλλιαδες
Έτσι τουλάχιστον έκανα εγώ, αλλά έχουν περάσει και κάποια χρόνια από τότε…[/quote]
Χιχι σε φανταζομαι με καμπαρντινα και μαυρα γυαλια να κηνυγας βρωμιαρηδες μουσατους μαλλιαδες
:D[/quote]
Ένας μουσάτος μαλλιάς ήμουν και εγώ τότε!
…ποτέ βρωμιάρης όμως…
Kaι εσυ τους εχεις δει?? 8O[/quote]
Όχι ρε για τον Maiden1979 το έλεγα…!
παλιό post, το ξέρω, αλλα το είδα και μου την έδωσε. γιατί ρε φίλε? εσύ αν δεν γουστάρεις μην πας, αλλά εγώ που είμαι 15 και δεν τους έχω προλάβει απαγορεύεται να τους δώ?
παλιό post, το ξέρω, αλλα το είδα και μου την έδωσε. γιατί ρε φίλε? εσύ αν δεν γουστάρεις μην πας, αλλά εγώ που είμαι 15 και δεν τους έχω προλάβει απαγορεύεται να τους δώ?[/quote]
+1 με εκφραζεις απολυτα…
Σωστa… Τους ειδaμε μιa, δυο κaι γουστaρουμε νa τους βλεπουμε συνεχειa…
Ρε freedomofrock μια απορία: Πώς γίνεται να γράφεις ελληνικά αλλά τα άλφα να είναι αγγλικά;;;
Δε νομίζω να πατάς όλη την ώρα Shift + Alt…