Iron Maiden - A Matter of Life and Death

ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑ :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3:

Τι γελας ρε ανθρωπε???:stuck_out_tongue:

:lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:

AXAXXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXAXAXAXAXXA
Tωρα το ειδα! Πες οτι κανεις πλακα, σε συμπαθουσα μεχρι τωρα. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Καλα δεν ενοουσα και τα τοπ τους!!Παντως Και οι στιχοι δειχνουν εξελιξη οσων αφορα τα θεματα τους αλλα και οι συνθεσεις δειχνουν πιο ωριμες!

[SIZE=“6”]ΑΠΟΧΩΡΩ[/SIZE]

δε ξαναμπαινω σε αυτο το τοπικ θα μου πεσουν και τα λιγα μαλλια που εχω

Τι διαφορα εχει μια τσοντα απο ενα βιντεο κλιπ της Σαμπρινα?

Η τσοντα εχει καλυτερη μουσικη.

Από όλες τις μεγάλες μπάντες, η μόνη που στέκεται ακόμα και τώρα τόσο καλά είναι με διαφορά οι Maiden

AC/DC τους χωνουν καλα ομως

[SIZE=“7”]AMOLAD ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!![/SIZE]

Στιχουργικα, το AMOLAD τα προαναφερθεισα τα εχει ΑΝΕΤΑ!!!

Σιγα τους στιχους που εχει το Prowler πχ…#-o

Ας το κλειδώσει κάποιος παρακαλώ! Δεν αντέχετε άλλο κάρβουνο! #-o

[-X [-X [-X [-X [-X [-X [-X

Το τοπικ αυτο δεν θα πεθανει ΠΟΤΕ!!!

Και οπως βλεπεις η κουβεντα συνεχιζεται!!!:smiley: 8)

Σε τί ακριβώς; :-k

Για στίχους δεν τίθεται καν θέμα σύγκρισης! [-X

Αλλά και μουσικά, κομμάτια σαν “Brighter than a Thousand Suns”, “The Longest Day”, “For the Greater Good of God” και “Lord of Light” δεν θα μπορούσαν να γραφτούν την περίοδο 1980 - 1982! [-X

Γράφανε φοβερά κομμάτια και τότε, αλλά τελείως διαφορετικά μουσικά, πολύ πιο απλά και άμεσα, με μόνο σκοπό να ακούγονται ωραία στα lives! :wink:

Πανω σε αυτο που ειπε ο Μανος για μεγαλες μπαντες που στεκονται καλα.

Το prowler μπορει να μην ειχε και γαμω τους στιχους αλλα τουλαχιστον τοτε ηταν συγκροτημα και οτι εβγαινε, εβγαινε αυθορμητα. Σημερα οι maiden ειναι απλα επαγγελματιες μουσικοι.

Έχουν 7 χρόνια να βγάλουν δίσκο:wink:

Άσ’το, πιάνεις μεγάλη κουβέντα. Δε θέλω να τη συνεχίσουμε εδώ, όμως θα σου πω ότι όλα τα μεγάλα συγκροτήματα είναι πλέον επαγγελματίες. ΟΛΑ. Αλλά καλά κάνουν στην τελική, άνθρωποι είναι, λεφτά πρέπει να βγάλουν. Δηλαδή θα σου άρεσε εσένα όταν θα δουλεύεις 20 χρόνια σε μία δουλειά (και μάλιστα πολύ καλά) να έρθουν να σου πουν: “Φίλε, σταμάτα καλύτερα γιατί πλέον δεν έχεις τον ενθουσιασμό που είχες όταν πρωτοήρθες στη δουλειά”; Δε νομίζω…

Συναυλιακά, συμφωνώ και επαυξάνω ότι είναι τεράστια live μπάντα! :drunk:

Μουσικά, αν αγγίζουν τους Maiden έστω και στο ελάχιστο, είναι τελείως θέμα γούστου, οπότε ο καθένας έχει τη δική του γνώμη πάνω σε αυτο! :wink: :slight_smile:

• 1 δισεκατομμύριο! :thumbup:

#-o#-o#-o

Αμα μου συγκρινεις τους στιχους του Prowler με του Brighter Than A 1000 Suns, ε τοτε τι να πω…[-X