Εγω δεν ακουω Maiden για τους στιχους τους. Αν θελω φιλοσοφημενους στιχους θα διαβασω ποιηση. Οι Maiden δεν ειναι οι στιχοι, ειναι η μουσικη που σε πορωνει. Και σ’ αυτο τα καταφερνει πολυ καλυτερα το Prowler απο το Brighter.
Εμενα με πορωνουν και τα 2 εξισου… Αλλα στιχουργικα προτιμω το δευτερο…
[SPOILER]Οπως καταλαβαινετε, συμβαινει αυτο που ειχαμε πει με gigatron και vedder…
Το τοπικ αυτο δεν θα πεθανει ποτε!!!8) [/SPOILER]
Παντως τα καταφερνεις καλα στη διατηρηση του. ευγε.
Μη με βάζεις σε πειρασμό!!!:lol: :lol:
Και να το κλειδωσετε, θα το ξανα ανοιξουμε!!!
Χαρ χαρ…
+1000000000
Ναι, αλλά ΑΥΤΟ το τόπικ θα έχει πεθάνει!!!
Δε τον έχω ακούσει το δίσκο, γιατί δεν είμαι Iron Maiden fan, αλλά για να συμβάλλω και εγώ στη συζήτηση σας για το πόσο μεγάλο είναι το ΑΜΟΛΑΔ, το κριτήριο είναι σε 3 χρόνια από σήμερα, πόσο θα το ακούτε. Όταν θα σας έρχεται η επιθυμία να ακούσετε κάτι από τα παλιά των Maiden θα έχει ελπίδες ή θα μαζεύει σκόνη στο ράφι? Το ότι ακούγεται σαν τα παλιά, δε μου λέει τίποτα. Το θέμα είναι μετά από χρόνια, τι θα προτιμάς. Αυτό ή τα παλιά που θυμίζει?
ΥΓ. τα παραπάνω πάσχουν από σύνταξη, αλλά βαριέμαι να τα διορθώσω…
ΟΛΑ!!!
[-X [-X [-X
Moderator σου λεει μετα…
Θα με κάνω edit μετά ρε!!! :lol: :lol:
- Απειρο!
mhn anushxeite…tha xathei auto to topic otan vgaloun tn kainurgia tous patata oi maiden!
#-o #-o
Πατατα οπως και το Brave New World και το Dance Of Death, ετσι??
Ακριβως. Συγκροτημα ειναι οχι εμπορες.
Cozy ναι ολοι επαγγελματιες ειναι και κανενας δεν εχει απαιτηση απο κανεναν να σταματησει να παιζει.Απλα οταν εχεις αγαπησει ενα συγκροτημα για καποια συγκεκριμενα στοιχεια (οχι μουσικα) και δεν τα διαθετει αυτα πλεον αλλα ουτε και κατι καινουριο που να σου κανει ενα “κλικ” ειναι λογικο να λες “δεν μ’αρεσει”. Οπως και καποιος λεει “δεν μ’αρεσει το συγχρoνο χεβυ μεταλ γιατι εγω με αλλο χεβυ μεταλ μεγαλωσα αλλιως το αγαπησα” και ειναι απολυτα κατανοητο και σεβαστο.
Επισης διαφερει το να χρησιμοποιεις τις δυνατοτητες που εχεις σαν συγκροτημα για να βγαλεις λεφτα απο τη μουσικη σου αλλα οταν βγαζεις δισκο να εισαι ΕΣΥ και να σεβεσαι τον εαυτο σου και αλλο να κανεις 15 περιοδειες με οτι θυμασαι χαιρεσαι να βγαζεις 15 live, 15 DVD να χεις 3 κιθαριστες οταν δεν χρησιμευουν πουθενα για να μην ξυνισουν οι οπαδοι, να χεις μεσα στο συγκροτημα ατομα που ο ενας δεν θελει να βλεπει τη μουρη του αλλου να βγαζεις αλμπουμ με τα μισα κομματια να ειναι για γεμισμα. Ε καπου γαμιεται το θεμα. Και 5 καλα κομματια να μπορεις να βγαλεις ακομα εμενα σαν ακροατη μου φευγει η διαθεση να τα ακουσω.
Τι εννοεις εδω??:-k
ε ξερω γω harris-dickinson?
Γιατι, ειναι τσακωμενοι???:-k
poios milise gia ta duo prohgoumena album an kai to fance od death itan kara patata…
Ιδου τι μπορει να κανει μια πατατα:
Year Chart Position
2006 Brazil Top 100 #1
2006 Canadian Album Charts #2
2006 German Album Charts #1
2006 UK Album Charts #4
2006 U.S. Billboard 200 #9
2006 U.S. Billboard Top Rock Albums #4
2006 India #2 (debut #4)
2006 Switzerland #2
2006 Spain #4
2006 Finland #1
2006 Greece #1
2006 Italy #1
2006 Turkey #2
2006 Sweden #1
2006 Australia #12
2006 Slovenia #1
2006 Croatia #1
2006 Poland #1
The album went Platinum in Finland (30,000+), and gold in: UK (100,000+), Sweden (30,000+), Greece (10,000+), Canada (50,000+), India (45,000+), Italy (40,000+) and Switzerland (15,000+).
1)Υποκειμενικό γιατί πολλοί θα σου πούμε ότι πιστεύουμε ότι οι maiden σέβονται απόλυτα τον εαυτό τους
2)Από τη στιγμή που τα αγοράζουν, πάει να πει ότι υπάρχουν πολλοί που τα θέλουν. Γιατί να τους το στερήσουν? Δεν ανάγκασαν κανέναν να τα αγοράσει!! Τα εμπορικά τρικς σε καμία περίπτωση δεν επηρεάζουν την αξία του συγκροτήματος
3)Επίσης υποκειμενικό…
Όσο για AC/DC και αυτό που θα πω είναι προσωπική άποψη: ο μόνος λόγος να υπάρχει ένα συγκρότημα είναι να δημιουργεί καινούρια μουσική… Αλλιώς να διαλύσει και να κάνει 2-3 συναυλίες το χρόνο…