Iron Maiden - A Matter of Life and Death

Καλά ρε συ, να βάλουμε και τις chart positions της Madonna… :stuck_out_tongue:
Οι πωλήσεις δε σημαίνουν κάτι… Ή έστω δε σημαίνουν πολλά…

auto akrivos ithela na pw…an to pas etsi k i madonna gamaei stis polhseis…emena oi arithmoi dn m lene tpt…

1)Σαφως, εγω απλα πιστευω το αντιθετο
2) δεν επηρεαζουν τον σεβασμο που τρεφεις για εναν μουσικο/συγκροτημα? Το οτι δεν αναγκαζουν κανεναν να τα αγορασει που κολλαει? Ειπε κανενας το αντιθετο η τους το απαγορεψε? Απλα λεω οτι σαν “οπαδος” τους δεν μ’αρεσει
3) Εννοειτε δεν υπαρχει αντικειμενικη αληθεια στην μουσικη (περα απο καποιες πολυ συγκεκριμενες περιπτωσεις)
οταν ξεκινας να κανεις διαλογο για ενα αλμπουμ αυτο πρεπει να θεωρειται αυτονοητο.

Και τι ειναι το συγκροτημα? μηχανη παραγωγης μουσικης για να χουν κατι να ακουν οι οπαδοι? Ισα ισα αυτο που θεωρειται φυσιολογικο, το να βγαζεις αλμπουμ οποτε εχεις πραγματικα κατι να πεις, θεωρειται παραλογο? Σαν την ερωτηση του hammer στους sieges even “βγαλατε δισκο μετα απο τοσο καιρο, πιστευετε οτι πρεπει ο καλλιτεχνης να βγαζει αλμπουμ οποτε νιωθει πραγματικη αναγκη η να βγαζει σε τακτα χρονικα διαστηματα για να μενει στο προσκηνιο?” Ε ας βγαζουν καθε χρονο και απο μια μαλακια να μην χασουν το fan base αμα ειναι ετσι. Η σαν το αλλο “ελπιζουμε το επομενο αλμπουμ να μην κανει αλλα 7 χρονια για να βγει”. Με τετοιες λογικες πως να μην υπαρχει εμπορευματοπιηση. Ας κανει και 15 ρε φιλε.

Όντως αλλά εγώ θα κρίνω το συγκρότημα γι’ αυτά που θα βγάλει και όχι γι’ αυτά που δε θα βγάλει…
Γι’ αυτό και διαφωνώ για τους AC/DC ότι βρίσκονται σε καλύτερη φόρμα από τους maiden τη στιγμή που έχουν 7 χρόνια να βγάλουν δίσκο…

:thumbup: :thumbup: :thumbup:

Ετσι ακριβως ειναι!!

Σεβαστοι ομως οι AC/DC…

Ναι ρε φιλε αλλα τους κρινεις απο το τελευταιο που εχουν βγαλει. Δεν βγηκε και το 90. Οταν μου λες “σημερα” εγω κοντινο το θεωρω το 2001 ποτε βγηκε τεσπα.

Εγώ το 2000 το θεωρώ μακρινό για το σήμερα αλλά τέσπα!! Και αυτά είναι επίσης υποκειμενικά!:slight_smile:

ε οταν μιλαμε για μπαντα του 70 σημερα θεωρειται το 2000. τι να κανουν καθε χρονο αλμπουμ να βγαζουν σαν τους motorhead?

Εγώ αν και οι περισότεροι θα διαφωνίσουν, απαιτώ από το συγκρότημα να βγάζει άλμπουμ το πολύ κάθε 4 χρόνια και το λιγότερο κάθε 2… Αν δεν μπορεί πάει να πει ότι δεν έχει έμπνευση, που είναι ακριβώς το ίδιο με ένα συγκρότημα που βγάζει ανέμπνευστους δίσκους. Απλά είναι πιο τίμιο.
Αλλά όπως είπα και πριν, αυτό είναι προσωπικό μου κόλλημα.

Εμεις ρε Μανο συμφωνουμε σε αλλα κι αλλα, εδω θα διαφωνουσαμε??:smiley:

:thumbup: :thumbup:

:lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3:

Sorry αλλά εδώ θα γελάσω και εγώ. Κατά τη γνώμη μου όταν λες κάτι τέτοιο υποτιμάς την αξία αυτών των τεράστιων δίσκων. Λυπάμαι αλλά ούτε το ελαφρυντικό του φανατικού δεν μπορώ να σου δώσω. Όταν λες κάτι τέτοιο μειώνεις την αξία αυτών των δίσκων

Ποια αξια?? Γουστα ειναι ολα αυτα… Αυτο που εχω παρατηρησει ειναι οτι πολλοι μειωνουν την αξια των καινουργιων δισκων πολλων συγκροτηματων…

Σε άλλο θέμα έχεις δηλώσει ότι ένα από τα πράγματα που δεν σου αρέσουν στην rock μουσική είναι οι ΑC/DC και οι Μotorhead. Οπότε το να ασχολείσαι με AC/DC δεν έχει και πολύ νόημα.

Για αυτό τώρα που έθιξες ένα έχω να πω. Αυτό που περιμένω εγώ από το αγαπημένο μου συγκρότημα είναι όχι να κυκλοφορεί δίσκους ανα 2 χρόνια αλλά να το κάνει όταν έχει κατι να πει. Μήπως δεν μπορούσαν οι ΑC/DC να κυκλοφορούσαν δίσκους ανά εξάμηνο οι οποίοι θα πουλούσαν σαν τρελοί; Φυσικά και θα μπορούσαν όμως σέβονται τον εαυτό τους και τους οπαδούς τους και δεν το κάνουν. Για μένα αυτό είναι προς τιμήν τους. Αν δεν σας αρέσουν μπορώ να το δεχτώ αλλά όχι και να τους κατηγορούμε γιατί έχουν καιρό να κάνουν δίσκο.

That’s exactly the point! :wink:

Και αντικειμεικά οι Irons έχουν πολλά να πουν.

Φανηκε απο το AMOLAD αυτο…:wink:

Μα δεν έκρινα πουθενά τη μουσική των AC/DC:-k Εξάλλου στο topic των Maiden απάντησα!!

Για να σε πειράξω… Πιστεύεις ότι οι AC/DC έχουν στερέψει από έμπνευση τα τελευταία 7 χρόνια??

Εμπνευση δεν εχεις συνεχεια. Ειναι οποτε σου ρθει. Και ευτυχως δεν τους αναγκαζει κανενας να τους “ερθει” ουτε εχουν αναγκη να αποδειξουν οτι εχουν. Και μετα απο τοσα χρονια καριερα λογικο να ερχεται λιγοτερο συχνα. Η εμπνευση φαινεται οταν βγαινει το αλμπουμ. Ας κανουν και 10 χρονια αμα ειναι να γραφουν stiff upper lip.

etsi einai…kai disko na mi vgaloun,apo na gvaloun mia mlkia mono kai mono gia ta lefta pros timin tous einai…

(sorry gia to off-topic)

Το αν οι ΑC/DC έχουν στερέψει από έμπνευση δεν μπορεί να το πει κανείς. Μόνο όταν βγάλουν τον επόμενο δίσκο. Μπορεί η καθυστέρηση να οφείλεται σε τέτοιο λόγο μπορεί όμως απλά στην ηλικία τους να θέλαν μεγαλύτερη ξεκούραση και περισσότερο χρόνο με την οικογένειά τους η ακόμα μπορεί να αντιμετώπισαν κάποιοι κάποιο πρόβλημα υγείας το οποίο δεν κάνανε γνωστό. (Υπήρξε φήμη για τον Μalcolm). Πράγματα δηλαδή που δεν μπορούμε να ξέρουμε. Το κάθε συγκρότημα έχει την επιλογή και το δικαίωμα να κάνει δίσκο-περιοδεία-οτιδήποτε όποτε γουστάρει ή μπορεί.

Εχει απολυτο δικιο σε αυτα που λεει!Δεν μπορουμε να εχουμε τις ιδιες απαιτησεις που ειχαμε και παλια!Υπαρχουν πολλοι παραγοντες μετα απο τοσα χρονια(Κουραση,Ηλικια,Οικογενεια…)που αλλαζουν το ολο θεμα!