Ρωτηστε και τον Dickinson τι τραβαει με τοσες ασχολιες…:lol: :lol: :lol:
Παιδια να προσθεσω σ’αυτην την κουβεντα οτι το A Matter of Life and Death ειναι δισκαρα και θα μεινει για παντα στις καρδιες μας.
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Αυτο το εχουμε ξαναπει και να προσθεσω οτι αυτο το τοπικ δεν θα πεθανει ΠΟΤΕ!!!
UP THE IRONS!
Nαι μονο που σε δουλευει ο αποπανω… :lol:
:lol: :lol: :lol:
Kala, as min itan xesmenoi sto taliro kai tha sou 'lega. Aytoi einai se permanent vacation gia ayto den kanoun tipota, oxi pws eipan “na boume studio? ba, patata tha vgaloume kai den theloume na to kanoume ayto stous opadous mas…”:lol: #-o
Kαι άλλα συγκροτήματα είναι χεσμένα στο τάληρο αλλά συνεχίζουν να κάνουν δίσκους με μεγάλη συχνότητα και αμφίβολα αποτελέσματα. Εσύ συμπεραίνεις ότι δεν τους νοιάζουν οι οπαδοί τους χωρίς κανένα επιχείρημα. Όμως δεν είναι να κατακρίνουμε συγκροτήματα γιατί δεν κάνουν δίσκους. Άλλωστε δεν ξέρουμε ποιοι είναι οι πραγματικοί λόγοι που συμβαίνει αυτό. Μπορούμε να κατακρίνουμε συγκροτήματα που κάνουν αρπαχτές. Αν οι AC/DC κάνουν αρπαχτή θα είμαι ο πρώτος που θα τους κράξει.
Δεν ξερω αν σου αρεσε εσενα ή οχι, αλλα γενικα πολυς κοσμος εχει δωσει “ασυλια” στις παλιες δισκαρες των maiden και θεωρουν αστεια την συγκριση τους με τους νεοτερους δισκους. Εγω, που ειμαι τεραστιος φαν των παλιων τους δισκων μπορω ανετα να συγκρινω το dance of death πχ με τα πρωτα τους, και ισως μαλιστα καποια το dance of death να χτυπαει, ή απλα να τα κοντραριζεται. Οι τωρινοι maiden σε πολλους δεν αρεσουν και ο λογος ειναι ενας κατα την αποψη μου: εχουν ζησει τα “Golden Years” των maiden, τις κυκλοφοριες των somewhere in time, seventh son κλπ και δεν τα αλλαζουν με τπτ. Θεωρουν τους maiden ξοφλημενους. Εγω ομως που δν εχω ζησει αυτα τα χρονια, πρεπει να ενθουσιαστω με την κυκλοφορια του δισκου του αγαπημενου μου συγκροτηματος, που στην προκειμενη περιπτωση ειναι το amolad.
To A Matter of Life and Death ειναι δισκαρα!
Εγραψες αγορι μου!!!
Την αλλη φορα αυτο μην το βαλεις σε σποιλερ, δεν ντρεπομαστε!!!
με αυτα που γραφεις vedder εγω καταλαβα οτι ΠΡΕΠΕΙ να ενθουσιαστεις???δλδ επειδη με τους προηγουμενους δισκους εχεις ποροθει ειναι υποχρεωτικο να πορωθεις κ με τον καινουργιο απλα επειδη ειναι maiden?
Αυτο που εννοει ο βεντερ ειναι να μην απορριπτουμε ενα δισκο επειδη ειναι “καινουργιος”…
a ok…
Oxi, pareksigithika. Ithela na pw oti o logos pou den vgazoun syntoma kainourgio disko den einai to oti to skeftikan kai poly apo poiotikhs pleyras kai “tha sevetai o kainourgios mas diskos tous opadous mas me tin poiothta tou?” alla to oti exoun poly diaforetikes zwes(topos katoikias se diaforetikes ypeirous, xrono me tis oikogeneies tous ktl.) kai h oikonomikh tous anesh tous epitrepei na min diakopsoun tis alles parapleyres tous asxolies. Den mou exei dwthei h entypwsh oti oi AC/DC vlepoun tous opadous tous san talira, paroti polla sygrotimata tou megethous tous to kanoun se poly megalo vathmo.
Anyway, I RESPECT AC/DC because they deserve it! Pws na to kanoume, borei na min einai stin 10ada twn agapimenwn mou sygrotimatwn alla tous goustarw poly kai einai anamfisvitita mesa sta 10 megalytera rock bands.8)
Ok sorry για την παρερμηνεία.
Δεν απορριπτουμε τον δισκο επειδη ειναι καινουριος.Τον απορριπτουμε επειδη ειναι για τον καραλουτσο.Εξαλλου το Νo of the beast οταν βγηκε ηταν καινουριο αλλα και τοτε γαμουσε
Και το αμολαντ καινουργιος δισκος ειναι και γι αυτο γαμαει!!!8)
Mη σε πετυχω πουθενα…θα σου σπασω τα κοκαλα.Σκατενιε παρασαυρόλοφε :lol: :lol: :lol:
Πάω να το κλειδώσω ΤΩΡΑ!!!
(Το AMOLAD είναι αίσχος και δεν πρόκειται να το αγοράσω ποτέ γιατί μας τα πρήξατε!!!
)
Κλειδωσε το το απαυτομενο δεν μπορω, δεν μπορω να περιμενω…
Για πείτε μου βρε παιδιά, τι λέει αυτό το ε ματτερ οφ λαιφ εντ ντεθ??? Καλό είναι??:-s