Εψαχνα να το βρω αλλα, δεν το βρηκα! Τωρα το ειδα …#-o #-o
Μαλακιες διαβασες… Μια χαρα ειναι οι ληψεις… Ακρως πορωτικο λαιβ με 200000 απο κατω…8)
Τhe topic never dies.:lol:
freedomofrock? Zεις?:-s :-s 8O
Το rocking λεει μαλακιες…
Εμενα προσωπικα μου αρεσει τρελα, υποκειμενικα ειναι αυτα αλλωστε…
freedomofrock is officially banned
Λογοκρισια, Φασισμος…[-X [-X [-X [-X
Δεν το περιμενα, ΑΠΟΧΩΡΩ απο το φορουμ… (φατσουλα που σνομπαρει δεν εχει γμτ?)
είχες και στο χωριό σου τέτοια φατσούλα ρε?
Μεγάλος δίσκος από μια μεγάλη μπάντα.
εντάξει έχει 3 κιθαρίστες, ok για το ένα μέρος
όμως όλα τα βινύλια και τα cd το ίδιο μέγεθος δεν έχουν?
Το βινύλιο είναι μεγαλύτερο από το σιντί.
ειπα και εγώ γιατί δε χωρούσαν τόσο καιρο στη σιντιθήκη
Δεν ξερω τι λετε, αλλα στο AMOLD η φωνη του dickinson δεν μαρεσε,ισως η πρωτη φορα που ο Bruce απογοητευει με την αποδοση του, ακουγονται τοσο κουρασμενοι, και εκτελεστικα και κυριως συνθετικα, οσους maidenακιες κι αν ρωτησα οι πιο πολλοι ηταν απογοητευμενοι απο το νεο αλμπουμ…:-s Δεν λεω οτι ειναι κακος δισκος, ουτε ομως απο τους καλυτερους θεωρω, ειναι ενας αξιοπρεπης δισκος για τους maiden.:-k
Ρε οχι παλι απ’την αρχη.
Αντε να πλακωθουμε παλι…:lol: :lol:
Καλα, αυτο δεν ειχε κλειδωθει?:-s
Ωραια, αφου ανοιξαμε ξανα ας πω και γω πως θεωρω το AMOLAD παρα πολυ καλο album. Οχι, δεν κανω πλακα, προσωπικα μ’αρεσει περισσοτερο τοσο απο το Dance of Death οσο και απο το Brave New World (το οποιο επισης μου αρεσε αρκετα).
Βασικα το εχω λιωσει το δισκακι, ακομα δεν το εχω βαρεθει και το ακουω ανελειπως απ’οταν βγηκε και το’χα αποκτησει αυθεντικο!!!8O
Περιττο να πω πως χαζοχαιρομουνα στο live τους τον Μαρτιο με οσα κομματια ακουσα απο αυτο (και με τα υπολοιπα εννοειται).
ΥΓ1:To ‘‘These Colours don’t Run’’ ειναι απιστευτο ΕΠΟΣ!!!
ΥΓ2:Sorry led:p
8O 8O 8O 8O 8O
Το ακουσαμε και αυτο…
Οπως και αλλα πολυ χειροτερα…:-k
Ο Δισκος θεωρω οτι εινια κορυφαιος και εχω αποκτησει και το limited!
Πιστευω οτι ειναι απο τις πιο ωριμες συνθεσεις τους και ο Dickinson Εχει κανει καποια απο τα καλυτερα φωνητικα του σε αυτον τον δισκο!Και ο McBrain Εσπειρε πραγματικα!
Φοβερός δίσκος.