Iron Maiden - A Matter of Life and Death

Παιδιά, γράψτε σοβαρά για το δίσκο και όχι μόνο για χαβαλέ. Δεν έχω πρόβλημα να διαγράφω ποστς που σπαμάρουν και δεν λένε απολύτως τίποτα ή επαναλαμβάνονται τα ίδια και τα ίδια … Από εδώ και πέρα θα πέφτει μαχαίρι σε αυτό το τόπικ οπότε προσεκτικά…

Οκέη οκέη. Ο δίσκος είναι ο καλύτερος από τότε που φτιάχτηκιε η μπάντα, ο μπρους ακούγεται πιο φρέσκος από ποτέ και γενικά η παραγωγή η μουσική και οι στίχοι είναι μπόμπα. Μακάρι να συνεχίσουν έτσι καθώς αποτελούν τη μεγαλύτερη ελπίδα στο χώρο του μέταλ και όχι μόνο.

Τον ξανάκουγα το απόγευμα και πραγματικά είναι απίστευτο το πόσο αξιόλογος είναι. Εγώ τουλάχιστον δεν περίμενα από τους Maiden σε αυτήν την φάση της καριέρας τους και ύστερα από τόσα χρόνια να βγάλουν τέτοια δισκάρα. Δεν υπάρχει ούτε ένα κομμάτι που να υστερεί σε σχέση με τα υπόλοιπα σε ο,τιδήποτε. Τολμώ να πω ότι είναι ο καλύτερος δίσκος που έχουν κυκλοφορήσει από την εποχή του Εβδόμου Υιού. 8) 8) 8)

αξιοπρεπής δίσκος το Ματτερ, αν αναλογιστεί κανείς την ηλικία και την ιστορία των Maiden σήμερα. Έχει ενα καλό επίπεδο, αλλα τίποτα παραπάνω. Εχουν βγάλει φυσικά πολλά πολύ καλύτερα άλμπουμ. Για τους Maidenάδες ειναι σίγουρα αυτό που πεθαίνουν να ακούσουν, αντικειμενικά όμως μετά απο 1-2 χρόνια δεν θα το θυμάται κανένας. Σε αντίθεση με τα παλιά τους άλμπουμ. Θαρρώ έπρεπε να το είχανε λήξει το ματς μετα το πετυχημένο απο όλες τις απόψεις ρι-γιούνιον του 2000.

Διαφωνώ μόνο στο ότι πρέπει να το λήξουνε. Για μένα δεν με ενοχλεί καθόλου που υπάρχουνε. Στο κάτω κάτω δεν με πιέζει κανένας να αγοράσω δίσκο τους ή να πάω σε συναυλία τους. Το προτιμώ όμως που έχω τη δυνατότητα ,αν θέλω, να το πράξω.

ναι ρε και εγω γουστάρω να τους βλέπω λαηβ να ακουω τα κλασσικα και να συγκινουμαι. Το να το ληξουνε πηγαινε στο οτι καθαρα καλλιτεχνικά δεν εχουνε απολύτως τιποτα να δωσουνε. Ο,τι μουσική πρόταση είχανε να δωσουνε οι Maiden την έχουνε δωσει εδω και πολλα χρονια.

O Steve Harris έχει δηλώσει ότι οι Μaiden θα τελειώσουν με τον 15ο δίσκο τους.

Γιατι μας το θυμιζεις???:frowning:

Για να θυμόμαστε ότι κάποια στιγμή δε θα υπάρχουν άλλα μειντεοθρεντς και ο ήλιος θα λάμψει ξανά.

αμην και ποτε φριντομοβφρογκ.:stuck_out_tongue:

Αυτο το νικ μου το απογειωνεις οποτε το γραφεις ετσι!!!:smiley: :smiley: 8)

Οσο για την ευχη σου…:lightsabre: :lightsabre: :lightsabre:

• ότι το ξανασκέφτονται πια.

Ας τελειώσουν στην κορυφή, no prob. 8)

Ο χρήστης user with god sydrome λέει:
το αμολαδ ηταν πατατα

Ο χρήστης user with god sydrome πρεπει να εκτελεστει παραδειγματικα στο συνταγμα!!!:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :lol: :smiley:

Oντως δεν ειναι πατατα.Πουρες και πολυ του ειναι

Χωράνε και άλλοι! :expressionless:

Ο επόμενος; :twisted:

:lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3:

ΤΑ ΕΣΠΑΣΕ!!!

Θεοοοοοοοςςς :bow2: :bow2::bow2: :bow: :bow: :bow: :lol3: :drunk:

2007 εχουμε οχι '87

Ο ΔΙΣΚΟΣ ΤΗΣ ΤΟΤΕ (:p) ΧΡΟΝΙΑΣ! ΤΡΑΓΟΥΔΑΡΕΣ ΜΕΣΑ! ΜΑΙΝΤΕΕΕΕΕΕΕΝΝΝΝΝΝ!!!