To 2o DVD gia thn istoria tous 8a vgei telh tou 2007…tote oloi oi maiden 8a einai 50 kai kapoioi panw apo 50…pws 8a apodosoun sta tragoudia pou 8a einai apo Powerslave ws 7th son h fear of the dark?E???Kai pws 8a pei o Bruce (an pei) to Alexander?To special teyxos tou ROCKHARD me tous Maiden vgei stis 28?To neo teyxos ROCKHARD pote vgainei?Kati pou mou hr8e twra einai oti to Hammer leei se polla pragmata PIPES eidika se kritikes diskwn…xaraktiristiko paradeigma sti Operation Mindcrime 2 valan 10!!!Eleos!tTepsa Up these fuckin Irons! \m/
Kapou stis 28 Augoustou alla mporei kai mia dio meres pio meta giati Augoustos einai kai ta montaz, tipografeia klp, leitourgoun me pio argous rithmous. Logika omws stis 28, me to kalo…
Παίδες ο Bruce και 2000 χρονών να φτάσει θα ερμηνεύει τα τραγούδια όπως όταν ήταν 20 χρονών…
Ο τύπος είναι γεννημένος τραγουδιστής, τι να κάνουμε?
Παίδες ο Bruce και 2000 χρονών να φτάσει θα ερμηνεύει τα τραγούδια όπως όταν ήταν 20 χρονών…
Ο τύπος είναι γεννημένος τραγουδιστής, τι να κάνουμε?[/quote]
+1000
Ρε παιδιά άκουσα ότι θα γίνει παρουσίαση του νέου δίσκου στο Wizard, τη Δευτέρα 21/8. Ξέρει κανείς να μου πει αν ισχύει;
Ισχύει… Δευτέρα.
Ektos apo thn special ekdosh tou Rockhard gia tous maiden neo periodiko 8a vgei telh augoustou-arxes septemvrh?
Στο τελευταιο τευχος λεει: 28 Αυγουστου η ειδικη εκδοση και 28 Σεπτεμβριου το νεο κανονικο τευχος.
Ξέρει κανείς τι ώρα σήμερα αρχίζει η προακρόαση στο Wizard;;
Μόλις γύρισα από wizard, ήταν και sirjim με telisvas.
Λοιπόν ο δίσκος με μία ακρόαση δε με κέρδισε. Η αλήθεια όμως είναι πως θέλει ακούσματα, οπότε σε λίγες μέρες μπορεί να λέω άλλα. Δεν είναι πολύ “άμμεσος” κοινώς, είναι δύσκολος δίσκος. Έχει κάποιες μέτριες στιγμές στην αρχή αλλά από το 3-4 φτιάχνει αρκετά, με χάλασε λίγο το γεγονός πως το παρατραβάνε σε διάρκεια χωρίς να χρειάζεται, όπως και ότι ένα κομμάτι είναι ίδιο το “Wasting Love”. Επίσης δε μου αρέσει γενικά το ότι το έχουν γυρίσει (ξεκινώντας από το “Dance…”) στο πιο επικό και έχουν χαμηλώσει τις ταχύτητες αλλά αυτό είναι τελείως υποκειμενικό και μπορεί σε άλλους να μην φαίνεται αρνητικό.
Το προτελευταίο και το τελευταίο (κυρίως αυτό) τα σπάνε και νομίζω είναι τα καλύτερα του δίσκου.
Ήμουν κι εγώ χθες στο Wizard. Θα συμφωνήσω ότι μια ακρόαση δεν είναι αρκετή γι’ αυτό το δίσκο. Σαν πρώτη εντύπωση όμως μου αρέσει περισσότερο από το Dance of Death. Cozy, έχεις δίκιο για το κομμάτι που θυμίζει Wasting Love, το παρατηρήσαμε κι εμείς. Εμένα αντιθέτως μου αρέσει που έχουν τονίσει το επικό στοιχείο στη μουσική τους. Το μόνο που με χάλασε ήταν το video clip… περίμενα καλύτερα πράγματα. Anyway, επιφυλάσσομαι για όταν ακούσω το δίσκο σπίτι μου και με πάσα προσοχή.
Το άκουσα… Δεν μπόρεσα να το προσέξω πολύ καλά…
Είχε κάτι γκομενάκια βλέπετε, που μου αποσπούσαν την προσοχή…
Ξεχώρισα παρά τον πολύ κακό ήχο, ότι ο Dickinson εξακολουθεί να είναι η ψυχή της μπάντας, ενώ πρόσεξα πολλά επικά στοιχεία κάτι που είναι το αγαπημένο μου στους Maiden…
Βέβαια κάποια πράγματα μου φαίνεται ότι τα έχω ξανακούσει…
Αλλά δεν πειράζει Maiden είναι αυτοί…
Aν είναι στο επίπεδο του εκπληκτικού για μένα Brave Νew World, αξίζει να συνεχίσουν κι ας μην έχουν αλλάξει στυλ, κάτι που προσωπικά θεωρώ ότι δεν τίμιο…
καποτε ακουγα Maiden κ με πιανανε τα γελια…
τωρα με πιανει αηδια…
Καποτε ακουγα τετοιου ειδους σχολια και μου προκαλουσαν αηδεια. Τωρα τα ακουω και με πιανουν τα γελια…
Καποτε ακουγα τετοιου ειδους σχολια και μου προκαλουσαν αηδεια. Τωρα τα ακουω και με πιανουν τα γελια…[/quote]
αντιστροφως αναλογα!
To topic einai gia ton neo disko twn maiden.Ti mas noiazei an aresoun ston ka8ena oi maiden?Se opoion aresoun leei th gnwmh tou gia to disko kai kana neo an yparxei.Dn saresoun oi maiden?Ok.Se rwthsame?Opoios 8elei as anoi3ei kana topic sto black list na mazevonte ekei 2-3 atomo na tous 8avoun…eleos pleon…ta opoia sxolia kata twn maiden edw ta kanoun opoioi 8eloun nte kai kala na er8oun se antipara8esh h kai gia magkia…Opoios tou syxenetai dn tous goustarei tous antipa8ei tou prokaloun ahdia as pei thn gnwmh tou se ena sxetiko topic h otan ton rwthsoun…oxi sto 3ekarfwto kai me allo topic…
Αυτο ακριβως…
οσον αφορα την παρατηρηση που μου εκανε ο cozy θελω να ζητησω συγγνωμη.
Δεν ηθελα να ξεκινησω νεο topic απλα μπερδευτηκα
Eν όψει του νέου cd σήμερα Maidenιάστηκα μετά από πολύ καιρό…
Άκουσα διαδοχικά Powerslave, Piece of mind, Somewhere in time, 7th son…, Brave new World, Dance of death…
Έχω να “δηλώσω” ότι αν δεν υπήρχαν τα γνωστά metal στεροέτυπα που θεωρούν ότι πιο παλιό και καλά πιο ποιοτικό, το Brave new World θα ήταν χαλαρά μέσα στα 3 καλύτερα cd τους, μαζί με το Iron Maiden και το Number of the beast…
Aτελείωτη δισκάρα… Μακάρι να είναι το καινούργιο έτσι…
To neo album opws eipan kai oi maiden 8elei polles akroaseis.Kai mallon eoxun dikio gt to brighter than a 1000 suns otan to akousa prwth fora dn marese