Καταρχήν το ότι υπάρχουν διαφημίσεις δε σημαίνει τίποτα απολύτως. Κανένας δεν πληρώνεται, κανένας δεν είναι υποχρεωμένος για οτιδήποτε (οι υποχρεώσεις που έχει ο καθένας που γράφει εδώ αφορούν τις δισκογραφικές, συναυλιακές κλπ εταιρείες που φυσικά δεν έχουν τίποτα να κάνουν με τους αναγνώστες). Κι αυτό γιατί πολύ απλά κανείς δεν αναγκάζει τον άλλον να μπει εδώ. Ό,τι γίνεται, γίνεται καθαρά και μόνο από προσωπική θέληση (τουλάχιστον σε αυτό το στάδιο).
Για τα υπόλοιπα που λέει ο Δημήτρης (sirjim) δε διαφωνώ, ούτως ή άλλως κι εγώ αυτά έγραψα στο προηγούμενο post μου 8)
vghke kai to “Different World” sto ironmaiden.com. Sthn arxh htan special alla meta mas ta xalase, kalo riff, 1-2 solos, alla tpt parapanw. To “Reincarnation of Benjamin Breeg” mou arese arketa perissotero.
Δυστυχως περιμενα κατι πολυ καλυτερο για εναρκτηριο κομματι… Το σημειο πριν το ρεφραιν καταστρεφει εντελως ενα μετριο καμματι.
Επισης ο McBrain κανει ακριβως τα ιδια γυρισματα στα τυμπανα με αυτα του Wildest Dreams. Ελεος…
Me too. Πολύ καλό riff, συμπαθητικό ρεφραίν αλλά κουραστικό το σημείο πριν από αυτό όπως είπε και ο SteveWrathChild. Σαφώς “βιαστικό” κομμάτι, σαν να γράφτηκε στο πόδι, όπως μου φάνηκε ότι ήταν και το Wildest Dreams. Ύστερα από μερικές ακροάσεις ακούγεται καλύτερο, αλλά δεν πρόκειται για κάτι ιδιαίτερο όπως και να’χει. Ίδωμεν…
Και λεω κι εγω ρε παιδι μου πως και δεν εχει πεταχτει ακομα καποιος να το πει αυτο? Αργησες φιλε μου, αργησες. Ελπιζω να μην ασχοληθει κανεις μαζι του και ανοιγουμε 50 σελιδες με μπινελικια παλι…
Στα δικα μας:
Aκουγοντας το Different Worlds φοβηθηκα λιγο αλλα μολις ακουσα το Brighter Than A Thousand Suns φωναξα γερανο για να μαζεψει το σαγονι μου απ’το πατωμα! Τι τρελο κομματι ειναι αυτο? Ριφαρες, αμετρητες αλλαγες, απιστευτα φωνητικα… Καλα παμε, καλα παμε
Φίλε sonicwaste_ οι maiden όπως και πολλά άλλα κλασσικά συγκροτήματα, έχουν περάσει την εποχή όπου θα σε εκπλήξουν με τη νέα τους κυκλοφορία. Κακά τα ψέματα η εποχή της μεγάλης έμπνευσης έχει παρέλθει. Πλέον το μόνο που μπορεί να ζητήσει ένας οπαδός είναι αξιοπρεπείς δίσκοι και καλές live εμφανίσεις. Τώρα αν θα συνεχίσεις να ασχολήσαι με το σχήμα καθαρά θέμα γούστου και καύλας.
Για καθηστε ρε παιδια. Δηλαδη το Dance Of Death ηταν απλα μια αξιοπρεπης κυκλοφορια? Μην τρελαθουμε τωρα. Ενταξει, ο καθενας φυσικα εχει την αποψη του αλλα καλο ειναι να τεκμηριωνουμε αυτα που λεμε. Οι πιο πολλοι απο αυτους που λενε κουβεντες του στυλ ‘ολο τα ιδια και τα ιδια’ δεν εχουν ακουσει καν τις τελευταιες τους δουλειες ή εχουν κανει το πολυ πολυ 1-2 επιδερμικες ακροασεις. Οι Maiden σιγουρα εχουν παρει μια διαφορετικη πορεια αλλα ειναι η λογικη εξελιξη της μουσικης τους. Το οτι καποιοι ειναι κολλημενοι στα 80’s ειναι δικο τους θεμα. Δεν μπορουν ομως να απαιτουν και απο τα συγκροτηματα το ιδιο.
Στην τελικη αν καποιο συγκροτημα δεν σε εκφραζει πλεον απλα μην ασχολησε αλλο μαζι του. Η κλασσικη ομως νοοτροπια του ‘ελληναρα’…αμα ο γειτονας εχει κατσικα κι εγω οχι τοτε ευχομαι να ψωφισει η κατσικα του. Ετσι και καποιοι επηδει ενα συγκροτημα δεν τους αρεσει πρεπει να παψει να υπαρχει. Ευτυχως ομως αυτοι που υποστηριζουν το αντιθετο ειναι χιλιαδες, εκατομμυρια. Και ευτυχως για αυτους οι Iron Maiden εχουν ακομα εμπνευση και κεφια. Μεγαλα κεφια.
To DOD einai katw apo metrio.To BNW akougetai…to neo album mallon 8a gamaei…To Different world dn leei polla an kai exei kalo main riff kai arxizei kala me ta logia alla meta to xalaei.To Benjamin breeg einai para poly kalo kommati.To brighter than a 1000 suns gamaei Kai dernei!Einai maiden.Einai kaula.Makari na einai kai ta alla etsi.Krima pou dn erxonte ellada… Up the Irons
Το “brighter than a 1000 suns” είναι πράγματι φοβερό! Δυστυχώς αυτό έχω ακούσει μόνο και άλλο ένα… Και γω περιμένω να ακούσω ωραία πράγματα σε αυτό τον δίσκο! Όσο για το “Dance of Death” εμένα μου άρεσε…
Το singlακι των Maiden βγήκε ή θα κυκλοφορήσει την επόμενη βδομάδα? Κάτι έχω ακούσει για Δευτέρα, αλλά δεν ξέρω σίγουρα…
Το Dance Of Death κ εμενα μου αρεσε,ειδικα τα μεγαλα κομματια του (Paschendale,Dance Of Death).Tα καινουρια δεν τα εχω ακουσει πολυ ακομα,γιατι προχτες γυρισα απο διακοπες,αλλα θα κανω υπομονη μεχρι να βγει το αλμπουμ για να το αγορασω.
Το Kerrang αν αυτό λέει κάτι βαθμολόγησε το A Matter Of Life and Death με 5 Κ, δίνοντας μια διθυραμβική κριτική.
Προσωπικά, ακούω συνέχεια τα 3 κομμάτια που έχουν διαρρέυσει. Είναι 3 εντελώς διαφορετικά κομμάτια μεταξύ τους. Μου αρέσουν και τα 3, με το Brighter Than A Thousand Suns να ξεχωρίζει βεβαίως.
Paidia leme synexeia gia to brighter than a 1000 suns (pou einai kommatara vevaiws vevaiws) alla gia to benjamin breeg dn exw akousei tpt! sas arese?Dn exei tis allages kai ta polla riff tou brighter alla einai para poly wraio.kati parapanw apo a3ioprepes tragoudi…