IRON MAIDEN and METALLICA headlining together for the first time ever in the U.K

[SIZE=4]AAAAAAAAA…[/SIZE] IRON MAIDEN and METALLICA headlining together for the first time ever in the U.K., στο αγγλικο Sonisphere 4-6 Ιουλιου…

http://sonisphere.co.uk/news/iron-maiden-metallica-headlining-together-for-the-first-time-ever-in-the-uk/

Νομιζω τα λογια ειναι περιττα… [SIZE=4]ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΩ…[/SIZE]

φφφφ,γαμω τις αφραγκιες γαμω

μλκες παμε για καρδιακα…As all our fans know, Maiden England is Part 3 in the History Trilogy of the 1980s video/DVD releases so this is likely to be the last time we will tour with a set list based on the ?80s, and therefore the last time fans will EVER hear some of these songs played live. With this in mind, for the 2014 dates we plan to change the set list around a little, to make it more equally representative of the whole of the ?80s period covered by those three DVDs ? Early Days, Live After Death and of course Maiden England, along with one notable exception from the 90?s, the fans will know which song I?m talking about!

So for now, take care and look after yourselves and we?ll see you all next summer ?

ποιο να λεει αραγε απο τα 90’ς???

Θα αλλάξουν το σετλιστ οι Maiden? 8O

(λογικά το Afraid to Shoot Strangers θα κρατήσουν)

:drunk:

τι λετε ρε μλκες!8O

Το θεμα ειναι το εξης, πας στο Sonisphere Αγγλία και κλεινεις εισιτηρια απο τωρα ή περιμενεις να ανακοινωθουν και οι αλλες χωρες που θα παει το festival μηπως εχει και σε αλλη χωρα Iron Maiden και Metallica. Με βαζει σε σκεψεις το γεγονος οτι πρεπει να κλεισεις εισιτηρια πολυ νωρις για να βρεις και οτι συμφωνα με φιλο που εχει παει Αγγλια στο Download στα αγγλικα φεστιβαλ παιζει πολυ λασπη και βροχα… Και επισης στις 2 αγαπημενες μου μπαντες δεν θελω να ειμαι πολυ μακρια απο τη σκηνη και σε τετοιο φεστιβαλ ειναι δυσκολο να καπαρωσεις θεση κοντα στην σκηνη…

Θεμα τυχης για να μην πω τιποτα αλλο:). 2 φορες που εχω παει σε φεστιβαλ στην Αγγλια και τις 2 φορες ειχε καλο καιρο… Εχω παει στο Knebworth και ειχα γραψει αυτα το 2010
http://www.rocking.gr/live/Sonisphere_Festival_UK_Alice_Cooper_Gary_Numan_Europe_Turisas_Delain_@_Knebworth_300710/8014/

Τιμή εισιτηρίου £132 και £157 με camping.
Λονδίνο-Knebworth, 45 λεπτά με αμάξι και το parking στα £20.
Kings Cross Station-Stevenage, 30 λεπτά με το τραίνο, £13,50 το εισιτήριο με επιστροφή. Από τον σταθμό του Stevenage δωρεάν λεωφορεία σε μεταφέρουν στην είσοδο του Knebworth, ενώ τα taxi είχαν ταρίφα £10 για μια απόσταση 10 λεπτών.
Απόσταση από την είσοδο του festival μέχρι το μέρος που είναι τα stages 15 λεπτά περπάτημα.
Ο χώρος είχε διαμορφωθεί για να χωράει 55.000 θεατές και καθώς οι περισσότεροι από αυτούς είχαν διαλέξει τη λύση του camping, υπήρχαν παροχές και δραστηριότητες ακόμα και μετά τη λήξη της εμφάνισης των συγκροτημάτων.

Και maiden και metallica δε νομίζω να ειναι μαζι σε άλλο φεστιβάλ.
Για metallica έγραψα στο τοπικ τους ποιες άλλες χώρες θα ανακοινώσουν.

Πέρυσι το Αγγλικό sonisphere είχε ακυρωθεί λόγω χαμηλής προπώλησης (νομίζω ηταν kiss μεταξύ άλλων headliners), οποτε σίγουρα ηθελε τόσο μεγάλα ονόματα (και με αφορμή μα 40 χρονια φεστιβάλ στο Knebworth) και σίγουρα εξασφάλισε να ειναι η μοναδική τους εμφάνιση μαζι (πχ στο γερμανικό Sonisphere πέρα από metallica ειναι οι slayer, mastodon και ghost).

@gore επειδη μαλλον θα κινηθώ με τρένο από kings cross μεχρι Stevenage και θα κλείσω από καιρό πριν και την επιστροφή, θυμάσαι αν υπήρχαν τιποτα καθυστερήσεις στα πούλμαν από το φεστιβάλ μεχρι το σταθμό μετά τα live?

Θα είναι μαζι και στο Rock am Ring/Park

[QUOTE=HeavyMetalNasos;1577481]Θα είναι μαζι και στο Rock am Ring/Park[/

Δε γνώριζα πως ανακοινώθηκαν και οι maiden στα συγκεκριμένα!

Δεν ειναι απαραιτητο να κλεισεις τα τρενα…Πηγαινα στο γκισε ελεγα return to Stevenage και ολα οκ… Δεν ξερω εαν το κλεισεις νωριτερα θα εχει μεγαλη διαφορα στην τιμη…
Απο τις 3 μερες μονο την μια ειχε περιεργο δρομολογιο στα τρενα… Και ως εκ θαυματος το ειχαμε χασει εκεινη την ημερα:) Τις αλλες μερες ολα καλα (Βεβαια to be honest) παντα εφευγα προς το τελος της συναυλιας για να μην εχω απροοπτα… Εκει που ειναι ο σταθμος του τρενου ειναι κατι σαν εμπορικο κεντρο και εχει 2-3 club. Την ημερα που εχασα το τρενο, παω στα club αλλα τα @@μενα εκλειναν στις 2 και ευτυχως απεναντι ειχε ενα 24ωρο Tesco και πηγα εκει για να περασει η ωρα.

Η παροιμιώδης τυπικότητα των Άγγλων να γεμίσει το λεωφορείο και μετά αυτό να φύγει είχε σαν αποτέλεσμα για 5 λεπτά να χάσουμε το τελευταίο τραίνο (των 00:00) για το Λονδίνο, με το επόμενο να είναι στις 4:00 το πρωί. Μετά τα επιβεβλημένα μου «γαλλικά», προς κάθε κατεύθυνση, στραφήκαμε προς την πιάτσα ταξί για να δούμε πόσο κόστιζε η «κούρσα» για Λονδίνο. Η τιμή, η οποία δε θα ήταν χαμηλότερη από 80-100 λίρες, ήταν αποτρεπτική και έτσι έψαξα μήπως βρω 2-3 άτομα να μοιραστούμε το κόστος. Ξαφνικά στην ουρά άκουσα ελληνικά και παρατήρησα δύο κοπέλες να βρίσκονται και αυτές στην ουρά για ταξί. Η φυσιολογική ερώτηση που έκανα προς τη μια, για το αν κατευθύνονται δηλαδή στο Λονδίνο, είχε σαν αποτέλεσμα την πιο κομπλεξική, ψηλομύτικη και άκυρη απάντηση που έχω ακούσει ποτέ στη ζωή μου: «Γιατί, είμαι υποχρεωμένη να σου απαντήσω;». Ποτέ σου μην απαντήσεις κομπλεξική Ελληνίδα.

Στο σάιτ του φεστιβάλ αναφέρει οτι ειδικά για την επιστροφή από Stevenage ειναι καλό να κλείσεις νωρίτερα λόγω αυξημένης ζήτησης. Το πολύ πολύ θα κλείσω την πρώτη μέρα και για τις 2 επόμενες.
Οι headliners στις 9 δεν εμφανίζονται συνήθως στο Knebworth? Απ οτι ειδα τελευταίο τρένο φεύγει 00.00 με 00.30 συνήθως, λογικά δεν υπάρχει προβλημα!

Το 2010 ηταν ενα “λειψο” φεστιβαλ. Την πρωτη μερα healdiner ηταν ο Alice Cooper και μαλιστα δεν ειχε ανοιξει η μεγαλη σκηνη. Ουτε κοσμο ειχε ιδιαιτερα… Φετος θα εχει περισσοτερο (λογικα).
Ναι, γυρω στις 9 αρχιζουν οι headliners , ε οι Maiden ξερουμε ποσο θα παιξουν , οι metallica λιγο παραπανω οποτε λογικα δεν θα υπαρχει προβλημα.

Αν και γενικα αποφευγω τα Αγγλικα φεστιβαλ λογω κοστους, φετος μαλλον θα τιμηθει.

Εγω γενικα προτιμω τα μεμονωμενα live απο τα φεστιβαλ αλλα το συγκεκριμενο κολαζει…

Fear of the dark φυσικα!

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

έχω πει ότι εξωτερικό τραβιέμαι μόνο για τους θεούς αλλά πάντα υπάρχει μια στιγμή που λοξοδρομούμε.

Το φεστιβάλ δίνει τη δυνατότητα να κλείσεις εισιτήρια με “deposit scheme”, δίνεις 50 λίρες τώρα και ξεπληρώνεις το εισιτήριο μέχρι τις 1/4/14.