IRON MAIDEN and METALLICA headlining together for the first time ever in the U.K

Εγώ είχα σκοπό να είμαι Αγγλία εκείνο τον καιρό, οπότε έκλεισα ήδη τικέτο.

Η αλήθεια είναι όμως πως είμαι λίγο μαγκωμένος γιατί το εισιτήριο είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ, αλλά είναι πολύ μεγάλο event για να χαθεί.

Το καλό είναι πως τα αεροπορικά είναι πάμφθηνα αυτόν τον καιρό.

Άντε ποιος άλλος? :smiley:

Πες μου οτι ψηνεσαι και εσυ να τρελαθω…

Για όσους τα χρήματα δεν είναι πρόβλημα, εκείνες τις μέρες είναι και τα show των Monty Python στο Λονδίνο. Kαι υπάρχουν διαθέσιμα κάτι platinum seats tickets προς 170 λίρες :?

πέφτει και καλή ημερομηνία οπότε αν δε στραβώσει κάτι λέω να ανηφορίσω 8)

Αυτο δεν το περιμενα, θα γαμουσε να σε εχω εκει μαζι μου αν τελικα τα καταφερω…

Αύριο μαθαίνουμε και τον τρίτο Headliner.

Αν ειναι οι Black Sabbath και δεν καταφερω να παω θα παθω εγκεφαλικο.

Prodigy τελικά…

Καλοί τίμιοι, αλλά…“Όχι πάλι”, θα πω εγώ.

Προστέθηκαν εχθές Slayer, Alice in Chains (ΝΑΙ!), Mastodon, Airbourne, Ghost, Gojira και Karnivool

Download 2012/2013…όχι ότι με χαλάει βέβαια, εκεί θα είμαι, αλλά πολύ αντιγραφή.

Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk

Μαλακα τι ειναι αυτο??? Φοβερο lineup. Θα ηθελα κατι αλλο ομως αντι για Prodigy.

Χθες ανακοινώθηκαν επίσης οι Limp Bizkit (special guest στους Prodigy την Παρασκευή), Anthrax, Chas & Dave, Carnifex, Devin Townsend Project, Dropkick Murphys, Silverstein, The Sisters Of Mercy, The Virginmarys, Voodoo Six.

Και εγω. Θα προτιμούσα κατι σε pearl jam ή muse ή foo fighters ή τέλος πάντων κατι αντίστοιχο.

Foo Fighters θα ηταν μια πολυ καλη επιλογη.

Ένας απ την παρέα δε θα μπορέσει να έρθει τελικά, οπότε περισσεύει ένα εισιτήριο 3ημέρου.
Τιμή ότι πλήρωσε (αξία εισιτηρίου+fees): 182,50 λίρες αγγλίας.

Αν κάποιος το θέλει πμ!

Τέλος και η 3ετής περιοδεία “Maiden England”
…ακόμα προσπαθώ να συνέλθω από το οργασμικό σοκ του Σαββάτου! Σαν 25άρηδες παίξανε…
Το ΜΟΝΑΔΙΚΟ συγκρότημα στον κόσμο που αποδίδει εξίσου καλά στα Live με τις ηχογραφήσεις…!

Sisters Of Mercy είδε κανείς να μας πει πως ήταν;;

Έχεις δει όλα τα υπόλοιπα ρε θηρίο;