Εγώ ακόμα προσπαθώ να συνέλθω από το γεγονός ότι δεν ήρθαν Ελλάδα και δεν είδαμε αυτό το υπερθέαμα
Δεν νομίζω να τα έχει δει, αλλά δεν πέφτει και έξω εδώ που τα λέμε
Τους Mastodon που τους κράζει “όλος ο κόσμος” για τα live τους, τους είδε κανείς;
Για μένα, πέρα από τους Headliners (και δεν το λέω γιατί ήταν υποδεέστεροι, απλά γιατί δε θέλω να μπω σε συζητήσεις “μα καλά συγκρίνεις Mastodon με Maiden”), ήταν η κορυφαία μπάντα του διημέρου που παρακολούθησα (Σάββατο-Κυριακή). Αλάνθαστοι, ισοπεδωτικοί και με αέρα μεγάλου ονόματος πλέον (το Once More… έφτασε στο top-10 των chart στο Ηνωμένο Βασίλειο). Νομίζω πως το μοναδικό σημείο που δεν ακούγονταν ΑΚΡΙΒΩΣ όπως στο studio, ήταν το πρώτο λεπτό του The Motherload.
εδώ τους παρακολουθώ παρέα με τους Gojira :lol:
Από κοντά Carcass (ανέβασαν και τον Ken στη σκηνή) που θέρισαν -παρεπιπτώντος, αυτοί να δείτε πόσο πιστά απέδωσαν το υλικό τους-
Gojira, που δυστυχώς έπαιξαν πολύ νωρίς και Airbourne που έχουν ένα μεγάλο frontman.
Οι Slayer μου φάνηκαν ένα σκαλί κάτω από την τελευταία φορά που τους είδα, προ διετίας στο Μιλάνο. Και αναφέρω show χωρίς τον Jeff, γιατί όσο και αν γεμίζει τα παπούτσια του ο Gary, εγώ προσωπικά δε μπορώ να μπω σε διαδικασία σύγκρισης των Slayer προ και μετά Hanneman.
Δυστυχώς δεν είδα Beastmilk, γιατί έχασαν την πτήση τους και μετέθεσαν την εμφάνιση τους στις 8 (πάνω στους Metallica), καθώς επίσης και τους The Sisters of Mercy που έπαιζαν αργά και θα έχανα το τρένο.
Έχασα τους Anthrax να παίζουν ολόκληρο το Among the Living, γιατί την ίδια μέρα έπαιζαν Sabbath-Soundgarden,Faith No More-Motorhead- Soulfly στο Hyde Park, έχασα και Dream Theater γιατί είχα βρεί καλή θέση για τους Metallica
Ευχάριστα πέρασε η ώρα παρακολουθώντας AIC, τους είδα ωστόσο 3 φορές μέσα σε μία βδομάδα και η εμφάνιση τους ήταν ολόιδια (με όσα καλά και μη συνεπάγεται κάτι τέτοιο).
Ωραίοι και φεστιβαλικοί οι Dropkick Murphys.
Οι Deftones από την άλλη δε με ενθουσίασαν, αν και ο Chino είναι ένας σπουδαίος λόγος να τους παρακολουθήσεις, ακόμα κι αν δε σου αρέσει η μουσική τους (ειδικά στα πλαίσια ενός φεστιβαλ).
Για Maiden και Metallica τα έγραψα αλλού, παραθέτω εντυπώσεις:
δεν τους κραζει ολος ο κοσμος για τα live τους, εγω τους κραζω. οτι βλεπω και ακουω λεω.
και μπραβο που εβλεπες παρεα με τουτ Gojira. τωρα ανεβηκες στην υποληψη μου, σαν 15χρονο γκομενακι
Σημειωτέον πως η μία φορά που τους άκουσες, στο Rockwave πριν πόσα χρόνια, δε συνιστά κανένα σοβαρό δείγμα που να δικαιολογεί το “οτι βλεπω και ακουω λεω”.
…άντε και οι Rush!