Iron Maiden @OAKA 16/07/22

Τα λεμε. Η μπαντα δεν ειναι ουτε του Χαρρις, ουτε του Μπρους, ειναι και των δυο. Οπως επισης ειναι και των υπολοιπων σε σημαντικο βαθμο.

3 Likes

Βασικά, το συγκρότημα είναι του κόσμου και όπως θέλει να είναι, έτσι και γίνεται. Θες Blaze κύριε; Παίξε Λυκαβηττό. Θες να παίζεις με το προσωπικό σου σχήμα χωρίς Harris, Murray, Gers, McBrain και συνθεσάρες του αρχηγού; Λυκαβηττό κι εσύ. Θέλετε όλοι παρέα; Μπράβο. ΟΑΚΑ.

Τα έχετε πει όλα οπότε δεν έχω να προσθέσω κάτι συγκλονιστικό πέρα από το ότι το είδα να έρχεται το κακό όταν ο Bruce σήκωνε το πουκάμισο στη μύτη του κατά τη διάρκεια του Hallowed…
Έπρεπε να το διαχειριστεί καλύτερα προφανώς αλλά ξέρουμε τι τύπος είναι και επίσης ξέρουμε ότι υπήρχε απαγόρευση καπνογόνων.
Σημασία έχει ότι η μπάντα δεν σταμάτησε να παίζει, γιατί δεν σταματάει αν δεν το πει ο Αρχηγός.
Κατά τα άλλα πέρασα φοβερά αν και ήταν λιγότερο καλοί από το 18. Το πρόβλημα είναι ότι επειδη ήμουν αρκετά μπροστά τα αφτιά μου ακόμα βουίζουν.

Edit: η εικόνα με το standing A να είναι τόσο άδεια μου χτυπάει άσχημα για να είμαι ειλικρινής ενώ στο B γινόταν της πουτάνας… θα έπρεπε η διαρρύθμιση να είναι σχεδόν όπως στο σχεδιάγραμμα.

15 Likes

Δύο 20 αριδες που ήταν μαζί μας και τους είδαν για πρώτη φορά μου είπαν ότι ήταν συγκλονιστικοί. Δεν τους ενόχλησε τίποτα. Αυτά όταν γίνουν 40:p

9 Likes

Είχε τύχει να είμαι στο Download το 2016, μια μέρα μετά το περιστατικό στο Orlando που ένας φασίστας μπήκε και καθάρισε κόσμο σε ένα gay club. Ο Bruce έβγαλε ένα ωραιότατο λόγο 2-3 λεπτών για το περιστατικό, για το ρατσισμό κοκ.
Όποτε το να έγινε ξαφνικά μέσα σε 6 χρόνια ρατσιστής και σεξιστής το βρίσκω απίθανο. Απλά τον έχει κουράσει αυτό το φαινόμενο (που ξαναλέω, μόνο στην Ελλάδα συμβαίνει σε τέτοιο βαθμό) και κάπου φλίπαρε. Θα ήταν καλό να είναι πιο ψύχραιμος; Ναι. Ήταν τις προηγούμενες 2-3 φορές και πάλι τον έγραψαν στα αρχιδια τους οι ουγκανοι. Μόνο με μπινελίκι και με το να τους φέρνεις στο spotlight καταλαβαίνουν.

Σε κάτι άσχετο, διαβάζω σχόλια για 50.000 κόσμο, βλέπω φωτο και είναι το πάνω διάζωμα κλειστο. Άρα μιλάμε για 30.000 μαξ. Μεγάλη υπόθεση εφόσον η τελευταία φορά δεν είναι κ τόσο μακρινή και φέτος υπάρχει «συνωστισμός» από λαιβ που ακυρώθηκαν τα τελευταία 1-2 χρόνια. Με τέτοιες τιμές η αληθεια είναι πως δεν περίμενα να έχει τόσο κόσμο.

10 Likes

Εγω να σου πω την αληθεια, γελασα με το ολο σκηνικο. Και με τα βρισιδια του Μπρους στον βλακα, γιατι δε λυπηθηκε να πει αυτο που πραγματικα πιστευε, και που μετα επιτηδες τραγουδουσε εκτος γραμμης. Αν παρατηρησετε παντως σε κανα βιντεακι, φαλτσος δεν ηταν ουτε ετσι :grin:. Το συναισθημα που μου εμεινε εμενα ειναι οτι γελασα.

Συμφωνω παντως οτι μεχρι εκει η συναυλια πηγαινε απογειωτικα και καπως εκοψε στο αυγκεκριμενο σημειο, αλλα και μετα κατι Clansman και κατι Trooper, μια χαρα πολυ ωραια ηταν. Δεν καταλαβα να μην “εχει ορεξη” ο Μπρους. Στο δε Aces High εντυπωσιαστηκα, το εβγαλε παρα πολυ καλα, αν και τελευταιο. Μαλλον φταιει οτι ηταν πρωτη συναυλια του leg, αν ιαχυει αυτο που μας ειπε μετα ενα παιδι με το οποιο συζητησαμε τυχαια στον δρομο της επιστροφης.

12 Likes

Αυτό με το ρατσιστικό ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω, όσες φορές και να το διαβάσω το μυαλό μου το κάνει skip (όχι το απορρυπαντικό).
Τι να πούνε τα Παοκια δηλαδή; :slight_smile:

Μπα, έχουν δεν έχουν 5 6 ακόμα Ευρώπη

Επειδή και σε ένα ακόμα κομμάτι, το Blood Brothers αν δεν κάνω λάθος, είχε χάσει τον ρυθμό με τη μπάντα, θεωρώ ότι απλά δεν άκουγε καλά τι έπαιζαν οι άλλοι, ίσως επειδή πήγε μέσα. Έχασε και τους στίχους από τα νεύρα του, σε γενικές γραμμές όμως η απόδοσή του ήταν καλύτερη από το αναμενόμενο.

4 Likes

Mουσουλμάνος τρομοκράτης ήταν :slight_smile:

1 Like

Ισλαμοφασιστας δηλαδή. Αφιέρωσε το Blood Brothers στα θύματα, το τσέκαρα εκ των υστέρων και υπάρχουν και κάποια βίντεο για του λόγου το αληθές

ήταν θέμα χρόνου φυσικά

Αν είχε έστω και 1 παραπάνω από το 2018 λογικά θα το είχαμε μάθει ήδη :wink:.

4 Likes

Μπα, απλός μουσουλμάνος τρομοκράτης, το υπόλοιπο είναι της φαντασίας σου.
Είμαι σίγουρος πως όταν έγραψες “φασίστας” εννοούσες μουσουλμάνος τρομοκράτης και όχι ακροδεξιός λευκός :sweat_smile:

1 Like

In 2012, Bruce called out a fan at a Indianapolis show who had been texting for three straight songs.

:joy: :joy: :joy:

Ολα καλα, μια χαρα ο Bruce

3 Likes

Κατοτακατο . Δεν πιστεύω ότι θα έχαναν ευκαιρία να υπερηφανευτουν

Το πρώτο πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρουμε και δεν θα μάθουμε ποτέ πόσα εισιτήρια κόπηκαν το 2018.

1 Like

Να τα λέμε όλα όμως
Back in 2019, he stopped a MAIDEN show midway through to slam a Tacoma, Washington venue for a violent and bloody incident in the crowd for which he claimed the venue’s security was to blame. I

2 Likes

15 Likes