Iron Maiden @OAKA 16/07/22

Γενικά το έχει με το βρισιδι ο Βρασίδας…αντί ξύλο μετά μουσικής σε *στολίζει" μετά μουσικής… χειρότερος εφιάλτης… χαχαχα …λογικά για το παραπάνω λέει αυτό…

2 Likes

:sweat_smile: :rofl:

Οι Maiden τιμωρήθηκαν με 3 συναυλίες κεκλεισμένων των θυρών για τα καπνογόνα

16 Likes

Κόντεψα να πνιγώ :rofl: :rofl: :rofl:

1 Like

13 Likes

Reverse meme, μπορεί να είναι και η αιτία που το μεταλ είναι στον πάτο των μουσικών προτιμήσεων του κόσμου

2 Likes

Καμια σχεση απλα δεν ειναι της μοδος πλεον ουτε το ροκ ουτε το μεταλ, και snowflakes να ητανε ολοι στα λαιβς και ηρεμοι και χαλαροι παλι οι νεες γενιες δεν εχουνε καμια επαφη με το σκληρο ηχο, δεν φταινε οι fans για το οτι δε πουλαει σαν ειδος πλεον οτι εχει μεσα ντραμς και κιθαρες ειπαμε να κανουμε χαβαλε αλλα μην λεμε και οτι να ναι, στο λεω αυτο γιατι εχω κανει απειρες συζητησεις με πιτσιρικαρια για ποιον λογο δεν ακουνε ροκ και γιατι δεν αγοραζουν lps

1 Like

Τι τραβάμε

2 Likes

Να μας πείτε πάντως σε ποια λάηβ πηγαίνετε εσείς που τα παπάρια σας σέρνονται στο έδαφος από το βάρος, που καταπίνετε πυρσούς κ κλάνετε στιλέτα ώστε οι υπόλοιποι που ο πολιτισμός μας έχει αγγίξει έστω κ λίγο να απέχουμε.

6 Likes

Το '18 είχε ειπωθεί από τον Dickinson αλλά και γενικά είχε μαθευτεί ότι ήμασταν γύρω στις 36.000.
Φέτος αν δεν ήμασταν πάλι τόσοι, τουλάχιστον σίγουρα πρέπει να ήμασταν πάνω από 30Κ δεδομένου ότι 30 είχαν οι Scorpions όπου το στάδιο ήταν εμφανώς λιγότερο γεμάτο.

Σχετικά με τα καπνογόνα μου έκανε εντύπωση το εξής: Από τη μία έγινε ό,τι έγινε, από την άλλη οι φωτο που ανέβασαν οι ίδιοι οι Maiden στη σελίδα τους (κυρίως οι 2 πρώτες) είναι λες και επιλέχθηκαν ακριβώς επειδή δείχνουν τα πολλά καπνογόνα που ήταν αναμμένα ταυτόχρονα! :laughing:

Δεν υπάρχει μία αντίφαση σε αυτό; :thinking:

5 Likes

Έκανα εικόνα τώρα , πόσο υπέροχο τρολαρισμα θα ήταν να παίξουν κάποια μέρα όντως το Αλεξάντερ , να γίνει μακελειό από καπνογόνα , να σπαστει ο Μπρους και να μην τραγουδάει το μισό τραγούδι

Δεν ξέρω , γέλασα μόνος μου . Θα ήταν σουρεαλιστικό

13 Likes

19 Likes

Δεν καταλαβαίνω από που προκύπτει ότι ο Dickinson είναι ρατσιστής, που συζητάτε παραπάνω.
Και λίγα είπε για τους μαλάκες που άναψαν καπνογόνα!

5 Likes

:rofl::rofl::rofl:

1 Like

Φαντάσου να το παιζαν στη Β. Μακεδονία δηλαδή

1 Like

Καλά εδώ ανάβουν καπνογόνα στο Θανάση Παπακωνσταντίνου, στους Maiden δεν θα άναβαν; Στο Θανάση παίζει να ανάβουν περισσότερα κιόλας.

3 Likes

Σαν ουδετερος παρατηρητης μου κακοφαινεται οτι οι φωτος που ανεβασανε ειναι με καπνογονα. Δεν θα φταιει μονο ο χαζουλης χουλιγκανος αν στις επομενες συναυλιες της περιοδειας εχουν παλι τετοια φαινομενα

2 Likes

Ο Hot Rod τα βλέπει από άλλο POV τα πράγματα… :money_mouth_face:

1 Like

Μεχρι και το gazzeta εχει σχολια για το λαιβ και ειναι μαλλον καλυτερα απο αυτα που βλεπουμε εδω… :laughing:

Ήθελαν να δείξουν ότι στις συναυλίες τους γίνεται ΜΑΚΕΛΕΙΟ, γι αυτό τις ανέβασαν επί τούτω.

1 Like