Iron Maiden @OAKA 16/07/22

Η αλήθεια είναι ότι παιδιά μικρότερης ηλικίας και κόσμος που δε τους είχε ξαναδεί, το χάρηκαν απίστευτα και ειδικά ο Ντίκινσον τους φάνηκε τρομερός. Είχαμε στη παρέα δύο άτομα που δεν τον είχαν δει , και μετά συζητούσαν μόνο για αυτόν και πως κάνει ότι κάνει σε αυτή την ηλικία κλπ. Τώρα αν τους έχεις δει επτά φορές, ε θα τους έχεις πετύχει και καλύτερα. Για μένα το λάιβ του 2018 ήταν η κορυφαία τους, ενώ η χειρότερη ήταν το 2011 όπου τα κομμάτια από το frontier δε δούλεψαν καθόλου.

1 Like

Ο 26 χρονων ξαδερφος μου που είδαμε μαζί το live και δεν τους είχε ξαναδεί είχε εκ-στα-σια-στει από το πόσο γαμάτοι ήταν.

Και έχει δει πολλές συναυλίες για την ηλικία του, απλά δεν είχε τύχει να ξαναδεί τους Maiden (το 18 δεν μπόρεσε, το 11 ήταν πολύ μικρος)

Το γεγονός ότι τους έχουμε δει κι άλλες φορές που ενδεχομένως ήταν ακόμα καλύτεροι ίσως μας στερεί εν μέρει ένα μικρό κομματι της απόλαυσης όταν καθόμαστε και το σκεφτόμαστε. Και, πέρα από το σετλιστ- που οκ είναι και θέμα γούστου, η απόδοση της ίδιας της μπάντας δεν είχε μεγάλες διαφορές από συναυλία σε συναυλία τις 3 φορές που τους έχω δει εγώ (11,18,22). Και τις τρεις οδοστρωτήρες ήταν.

4 Likes

Προφανως κ τις ανεβασαν για αυτο, αλλα ειναι αστοχο οταν συζηταμε για το ξεσπασμα του Μπρους κ αν εχει δικιο κτλ. Ειναι σαν μια μικρη υποκρισια η ατυπο αδειασμα

Εισαι cunt μεν, αλλα ενταξει καλη μοστρα για μας

7 Likes

Η High Priority που χαθηκαν αυτες οι ψυχες??Γτ δεν ανεβαζουν καποιο ποστ??

Μα ανεβαστε κατι…μη φοβαστε να σας μυρισουμε θελουμε…

7 Likes

Πχ εγω αν ημουν ο Μπρους κ ειχα λογο θα τους ελεγα “ρε καντς δεν μπορουσατε να ανεβασετε τιποτα αλλο; Ολοκληρο θεμα εγιναν τα βρισιδια μου για τα καπνογονα”

1 Like

2-3 πραγματάκια που διάβασα και μάλλον με την πάροδο του χρόνου έχουν αλλοιωθεί στη μνήμη.

Στο Περιστέρι ο Μπρους ούτε μας έφτυσε, ούτε διέκοψε το λαιβ για τα καπνογόνα. Ζήτησε να σταματήσουν τα καπνογόνα, βγηκε στη σκηνή με πυροσβεστήρα σε κάποια φάση, αλλά το τραγούδι το έκοψε όταν κάποιος έφτυσε τον Χαρις. Όσα μπινελικια έριχνε ο Μπρους (που δεν έριχνε, έλεγε πως «where I’m from we don’t spit on people we love”) αλλά τόσα και περισσότερα έριχνε ο Στηβ.

Επίσης, οποίος ήταν στο θέατρο Δάσους στη Θεσσαλονίκη με το Blaze, όταν κάποιος στην πρώτη σειρά φώναζε “Bruce” θα θυμάστε όσοι ήσασταν τι μπινελικια του έριχνε ο Χαρις. Μιλάμε για σκηνικό που πήγε από πάνω του και τον έβριζε χωρίς να παίζει μπάσο.

Δεν είναι ο ένας περίεργος, φασίστας, ανθέλληνας και οι άλλοι κουλ τύποι που μας γουστάρουν. Ο καθένας έχει διαφορετικά κουμπιά που αν τα πατήσεις θα φλιπάρουν. Για τον Χαρις ήταν η επιλογή τραγουδιστή που έκανε ή μια ροχαλα στη μάπα, για τον Μπρους είναι το να μη μπορεί να πάρει ανάσα από τα καπνογόνα.

Έχω δει και το Μπρους να είναι εκτός εαυτού, είδα και το Χαρις, και το Χέτφιλντ κάπου στη Σκωτία όταν ένα ποτήρι μπύρας πήγαινε κατά πάνω του να αφήνει το μικρόφωνο και να αρχίζει τα γαμωσταυριδια και δεκάδες μουσικούς. Δεν είναι μαϊμούδες στο τσίρκο. Τη δουλειά τους κάνουν. Ας γίνουμε λίγο λιγότερο Καντ στη συμπεριφορά μας για να μη μας λένε Καντ από σκηνής και το παίζουμε χαλασμένοι

22 Likes

Στο τέλος λέει και για τους φασαίους.

1 Like

Για αυτήν εδώ την trve cvlt λέει τίποτα;

4 Likes

Από 10 ποστ την μέρα που μας ζαλιζαν με χαζομαρουλες εξαφανίστηκαν τώρα :stuck_out_tongue:

2 Likes

Και κάπου εδώ να θυμηθούμε και για το Greek cunt που βούτηξε την κιθάρα του Σμιθ…

2 Likes

Και ενα τεχνικο στατιστιστικο. Ο McBrain επαιξε το Run to the Hills 10% βραδυτερα (155bpm) σε σχέση με τον κανονικό ρυθμό. Σε κάθε περιπτωση παιχταράς και τυχεροι κάθε φορα που τον ακούμε live. Bruce με τον τρόπο που αντεδρασες εχασες τα 1000 δικια σου, συνεπως Greek Cunt εσυ, Αγγλε μαλάκα εμεις.

1 Like

Τωρα τα τσέπωσαν τα φραγκα… Εταιρία ειναι :smiley:

AC/DC - What Do You Do For Money Honey (Official Video) - YouTube

Εγω αυτό με τούς “φασαιους” δεν το καταλαβαίνω. Από πότε γίναμε μπάτσοι στο ποιός θα πάει καί ποιος δε θα πάει σε ενα live;

3 Likes

Το διευκρίνησε αυτό. Δεν έχει κανένα πρόβλημα με το ποιος θα πάει ή όχι στις συναυλίες. Όποιος θέλει πηγαίνει.

Απλά λέει ότι δεν μπορεί να μετράει το ίδιο η άποψη ενός οπαδού με την άποψη κάποιου που δεν γνωρίζει το συγκρότημα. Κάποιου που ξέρει μόνο το fear of the dark και πήγε στο λάιβ για να κάνει check in στο facebook.

1 Like

Από όλα αυτά που γίνονται και γράφονται από χθες, όντως τώρα αυτό είναι που δεν καταλαβαίνεις;;
Σε ζηλεύω ρε μπαγασα. Εδώ έχουν τεθεί θέματα κοινωνικά, πολιτικά, αθλητικά, ολίγον μουσικά, γεωγραφικά και πάει λέγοντας.

1 Like

Θεμιτή η ειρωνεία σου, παρόλα αυτά, απαντούσα σε κάτι πολύ συγκεκριμένο. Δεν ήταν ευρύτερη η σημασία τού “δεν καταλαβαίνω”. Όλα καλά, συνεχίζουμε.

Ξεκάθαρα χιουμοριστικό το post μου για τα τεκταινόμενα από χθες. Sorry αν το εξέλαβες σαν ειρωνεία, δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου.

4 Likes

Νομίζω ότι καλό είναι να έχουμε όσους περισσότερους φασαίους γίνεται. Όλοι από κάπου ξεκινούν. Κι εμείς δε γεννηθήκαμε manowarriors να βγούμε από τη μάνα μας κόβοντας με το σπαθί τη μήτρα. Φασαίοι είμασταν κι εμείς.

6 Likes

7 Likes

21 Likes