Εαν ειναι αληθεια, γ@@$ει σαν ιδεα.
Kατ’ αρχας τωρα θα ξοδεψουν λεφτα…
Αυτος που εχει αποπροσανατολιστει λιγο εισαι εσυ …Αποψη μου και χωρις καμια διαθεση για παρεξηγησεις.
Αυτο που θα επρεπε να μας/σε απασχολει πανω απ’ ολα ειναι η μπαντα Maiden και οχι οι ανθρωποι επιχειρηματιες Maiden.
Αν ισχυε το 2ο δε θα ακουγαμε σχεδον καθολου ροκ, αφου οι μισοι ειναι κωλοπαιδα, πρεζονια ή αλκοολικοι.
Δεν καταλαβαινω γιατι εσυ σαν οπαδος επηρεαζεσαι και θα 'πρεπε να σκας για τις χ κινησεις των Maiden.
Θα μου απαντησεις οτι σπηλωνεται η φημη κλπ.
Κλαιν μαιν θα πω εγω…
θα ξοδεψουν λεφτα τωρα και θα βγαλουν τα 3794623652πλασια!
Κοιτα αν βγαλουν και αλλη δισκαρα οπως το τελευταιο δεν με νοιαζει τπτ απλα σκεφτηκα οτι ειναι αξιο αναφορας το τρεχον γεγονος…ισως σπηλωνεται η φημη ισως οχι τι να πω…μεγαλυτερη σημασια εχει το νεο αλμπουμ…
ωωχ θεε μου τι αλλο θα ακουσουμε και θα δουμε ακομα#-o#-o#-o
Αν είναι να βγάλουν δίσκο σαν το τελευταίο καλύτερα να μην το βγάλουν…
Tζιζ…
Ο τελευταίος είναι για μένα ότι καλύτερο μετά το 1992 τουλάχιστον.
Απλά ήταν πιο πολυδιάστατος ας το πούμε και για τους οπαδούς περισσότερο.
Όσο για το τόπικ, χέστηκα, η μπάντα μας νοιάζει και μόνο.
Να αλλάξουν setlists.
Οι μανατζερ τους ανοιγουν το χοτελι ρε σεις οχι οι ιδιοι οι μαιηδενςςςςςςςςςςςςςςς!!!
Οχι οτι δεν θα το εκανε ο Χαρις αλλα λεμε τωρα.
Γιατί τους κράζετε ρε παιδιά?πολύ καλά κάνουν.Όταν ανοίξει και ξενοδοχείο για τον κοινό κόσμο θα πηγαίνουμε να παίρνουμε σαπουνάκια,πετσέτες,σεντόνια Iron Maiden.Δηλαδή σας χαλάει να πηγαίνετε το καλοκαίρι στην παραλία με πετσέτα Eddie?
Γαμάτο!
Πού κλείνω δωμάτιο?
Καλά ρε, είστε σοβαροί; Οκ για DVD, Best-of κτλ, αλλά τώρα σας πειράζει και το πως ξοδεύει το managment του συγκροτήματος τα χρήματά του;
Αν είναι δυνατόν, δηλαδή άμα έπαιρναν όλοι από μία Bugatti Veyron δε θα μας πείραζε αλλά τώρα που στρέφονται σ 'αυτού του είδους την επιχειρηματικότητα (και καινοτομία ) μας πειράζει; Άλλοι έχουν εστιατόρια, bars κτλ. Θα τους βάλουμε και χέρι για το που ξοδεύουν τα χρήματα που έχουν βγάλει;
Ελα ρε γιατι?Δισκαρα ητανε.Προτιμας το ανεμπνευστο το Dance of death δλδ?
Εγω πιστευω ειναι το καλυτερο μετα το x-factor(μην ακουσω τπτ,το x factor εχει τραγουδαρες αν εξεραισεις την παραγωγη και τον τραγουδιστη…μονο το man on the edge ταιριαζει στον bayley.)
Τι διαβάζουμε ρε εδώ πέρα??
Θα βγάλουν του χρόνου το δισκακι και θα κάνουν το 4/4 μετά το reunion.-
Καλά το Dance of Death ήταν ακόμα χειρότερο!! Το X Factor αντίθετα μου αρέσει αρκετά…ίσως γιατί εκείνη την εποχή άρχισα να ακούω μεταλ.
επομενη κινηση των iron maiden ειναι να γινουν ανωνυμη εταιρεια και να μπουνε στο χρηματιστηριο
Φετος βγαζουν δισκο.
Οχι και 4/4!αντετο bnw οκ αλλα το dod ειναι μετριο και τις ικανοτητες των maiden κατα την γνωμη μου
Το DOD μπορεί συνολικά να είναι μέτριο, αλλά έχει κάτι έπη μέσα που δε σε κάνουν να τον αφήσεις απαρατήρητο.
σε αυτό έχει δίκιο…μπορεί να μην τρελένομαι για μέιδεν αλλά το DOD έχει κομματάρες μέσα και αρχίζω από το ομότιτλο…
Now playing: Dropkick Murphys - The New American Way
via FoxyTunes
Ειδικα αυτα τα Dance Of Death, Paschendale τι ανεμπνευστα ρε παιδι μου;; :-k
ναι αυτο το Paschendale ειναι κομματαρα.κοιτα το αλμπουμ δεν ειναι κακο.απλα ειναι “λιγο” για τους maiden.αποψη μου παντα
αποψεις…
εγω το θεωρω πολυ καλο
αν σκεφτουμε οτι εχει τα τιτανοτεραστια υπερεπη Dance Of Death, Paschendale
κ τα πολυ καλα Rainmaker, No More Lies, Jourenyman