Απορία για Iron Maiden στο Rock In Idro, Bologna, Italy

Καλησπέρα παιδιά. Οι Iron Maiden έχουν κανονισμένη συναυλία στην πρώτη του Ιούνη και θέλω να πάω. Αυτό που θέλω να μάθω συγκεκριμένα είναι αν το ρόστερ των Iron Maiden θα είναι πλήρες στην συναυλία στην Μπολόνια. Αυτό που κυρίως με ενδιαφέρει είναι αν θα εμφανιστεί ο Dickinson. Επειδή δεν έχω πάει σε πολλές συναυλίες και γενικότερα δεν ξέρω πως λειτουργεί όλο το σύστημα, φοβάμαι μην αγοράσω εισιτήριο και δεν εμφανιστεί… Γιατί τότε τζάμπα τα λεφτά, τζάμπα το ταξίδι κλπ κλπ…

Αν κάποιος ξέρει ή μπορεί να μου δώσει κάποια σελίδα που το επιβεβαιώνει θα το εκτιμούσα πολύ.

Ελπίζοντας ότι δεν είσαι κάποιο τρόλ, θα σε απαντήσω στα σοβαρά. Γιατί να μην είναι; Δεν υπάρχει κάποιο πρόσφατο γεγονός που να θέλει τον Bruce να απέχει απο τις συναυλίες του συγκροτήματος του.

Όχι φίλε, δεν είμαι τρόλ. Απλά δεν έχω ιδέα, γιαυτό ρωτάω. Καταλαβαίνεις πως όταν σκοπεύεις να δείς από κοντά ένα συγκρότημα σαν τους Iron Maiden, αν λείπει κάποιος από το roster για χ λόγους, ξενερώνεις.

Εγώ απ’ότι ξέρω δεν έχει διαρρεύσει ακόμα επίσημα η εξάδα που θα κατεβάσουν. Μόνο εικασίες μπορείς να κάνεις περί τούτου.
Συνήθως μια με δυο ώρες πιο πριν μπορείς να έχεις κάτι πιο επίσημο στα χέρια σου.

πάντως η Τσελσι μετά την αποχώρηση του Μάτα, έκανε πρόταση στον Dickinson για 35 εκατομμύρια ευρώ να τον αποκτήσει τώρα στη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη και για 2 χρόνια, αφού εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις τους στο τουρ του Maiden England

Μια - Δύο ώρες πριν ξεκινήσει η συναυλία; ε δεν μπορώ να κάνω κάτι γιαυτό. Πάντως ενθαρρυντικά είναι αυτά που μου λέτε γιατί θέλω κλείσω εισιτήρια σύντομα για να γλιτώσω κάποια χρήματα.

καταραμένε. με πρόλαβες

Τι μαλάκες είστε :"")

είναι και η Φούλαμ στο παιχνίδι :wink:

Ετσι ειναι οπως τα λεει.
Γινεται οπως στο Champions League που βγαζουν 11αδες καμια ωρα πριν τα ματς.
Παντως και να λειπει μπορει να τον αντικαταστησει ο Αlbano οποτε στανταρ θα παιξουν και το Felicita στο encore.

Κατι ακουγεται για σπεσιαλ εμφανιση με di’anno φιλε

Δακρυσα…

Εγω πάντως τους έχω δει 2 φορές χωρις τον Harris και εκλαιγα τα λεφτα μου. Εχει καταντήσει τρελη μαλακια να καθονται πάνω στις δαφνες του παρελθόντος και να γυρνάνε σκορποχώρι καθε τρεις και λίγο, με 5 ή ακόμη και 4 μέλη επι σκηνής (ναι, λεω για τότε στη Λισσαβόνα που έπαιξαν χωρις τύμπανα και μπάσο γιατι ο Μακ Μπρέην είχε ίωση και ο Harris είχε τρεχάματα με την Λωρήν).

Καλό θα ήταν να στείλεις ένα mail να ρωτήσεις φιλε να έχεις κάνει τα κουμαντα σου απο πριν., μην κάτσει καμια στραβή

δεν παίζουν με αυτά ρε. έχετε ακούσει τίποτα τέτοιο;

Αν δεν κατεβάσει Ντίκινσον λογικά θα παίξει με αυτόν μπροστά

Τέλος ο Ντίκινσον μάγκες…
Έρχονται επίσημες ανακοινώσεις…
Αντί-Βάϊς στο λιμάνι…μεταγραφή αεροδρομίου κι έχει και δικά του αερόπλανα…

Ακούστηκε κάτι για Μαρτάκη στη συναυλία στη Μπολόνια…αν δεν πάει κι αυτός θα πάει ο Παναγιώτης Κονέ…ντόπιος γαρ…

σημαντική ενίσχυση για τον γαύρο πάντως. ειδικά για τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ καθώς φαίνεται να γνωρίζει καλά το παιχνίδι που κάνει ο Μόγιες με την Γιουνάητεντ.

Οργιάζουν οι φήμες και για Μιχάλη Ρακιντζή να αντικαταστήσει τον Ντίκινσον, καθώς ετοιμάζει μεγάλο comeback(μαζί με την Άντζελα) και είναι και βετεράνος στο heavy metal

Κλαίωωωωω :'DDD

Mην κλαις…

Κάποια μέρα θα γυρίσει για τρίτη φορά…
Μόνο ο Αναστό και ο Γεωργάτος το έχουν κάνει αυτό…

Αν δεν ενφανιστεί ο Ντικινσον στη Μπολόνια έχω ακούσει φήμες ότι ο Ουγκουνσότο θα κάνει διακοπές στη γύρω περιοχή και καθώς είναι μεγάλος φαν και έχει ΚΑΙ φωνή ΚΑΙ προφορά, θα είναι βλάκες οι μειντεν να μην τον βάλουν στο ροστερ τους.
Το ντόσει φιρ οφ δε νταρκ;