Iron Maiden - Senjutsu

Απο αυριο κ μεσα στο σκ θα γουστάρουμε

1 Like

Κρατάω μικρό καλάθι άλλα δεν μπορώ να περιμένω λέμε

3 Likes

μάλλον λιιιιιγο υπερβολικός ο φίλος :stuck_out_tongue_closed_eyes:

3 Likes

Τουλάχιστον αυτός το άκουσε :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 Like

Δε νομίζω ότι χρειαζόταν!

9 Likes

Καμιά φορά αναρωτιέμαι αν τελικά κάνουν περισσότερο καλό ή κακό τέτοιες αποθεωτικές κριτικές που ανεβάζουν τις προσδοκίες στα ύψη.
Θεωρητικά και γενικά πάντα μιλώντας, μιας και δεν ξέρω πόσο καλό είναι το νέο album, αλλά και πάλι το να το βάζεις να αναμετρήθεί με εκ προοιμίου υψηλότατες απαιτήσεις, ίσως τελικά να το αδικήσει.

10 Likes

Θα μπορούσε να γράψει μόνο αυτό ο φίλτατος ή -από την άλλη- θα μπορούσαμε οι υπόλοιποι να συμφωνήσουμε, χωρίς πολλές περιστροφές, με ό,τι έχει γραφεί, απλά και μόνο λόγω της τεράστιας αλήθειας που συγκεντρώνεται σε αυτήν την μοναδική αράδα.

7 Likes

Είπε τη μισή αλήθεια :stuck_out_tongue:

Αντίθετα με τις άλλες κριτικές, αυτή εδώ είναι μάλλον χλιαρή, αν και προς το τέλος μου φαίνεται πως χάνει κάτι από την εγκυρότητα της ζητώντας από τους ΙΜ να παίζουν όπως στα '80s.

1 Like

Υποθετω πως η πανω κριτικη και αυτη απο brave words ειναι οι πιο αντικειμενικες. Τα 9ρια φανταζουν λιιιιιγο υπερβολικα

2 Likes

Είναι πια στάνταρ τακτική μου σε οτιδήποτε να κοιτάζω τις μέτριες βαθμολογίες, όπου ακούω τα καλά (που συνήθως είναι τα ίδια με τις αποθεωτικες κριτικές),και τα κακα εκφράζονται νηφάλια και ξέρεις ότι δεν είναι hate mode on. Από εκεί και πέρα είναι δική μου υπόθεση να δω σε ποια αρνητικά δίνω βάση και σε ποια όχι. Νομίζω η κριτική του Brave Words είναι η πιο βοηθητική ως τώρα, οχι μόνο επειδή η βαθμολογία είναι 7/10, αλλά επειδή νιώθω ότι είναι η πιο ακριβής. Μακάρι βέβαια όταν ακούσω το δίσκο να πω “Νταξ’, μαλακίες, ο δίσκος είναι 10/10”

Μακραν, γι’αυτο το ανεφερα. Οχι λογω χαμηλοτερου βαθμου, αλλα ειναι η πιο “επαγγελματικη” και μετρημενη κριτικη που εχουμε προς το παρον χωρις τυφλο οπαδιλικι και υπερβολες. Προσωπικα ελπιζω σε ποιοτητα Book of Souls, θα ειμαι υπερευχαριστημενος. Αν και θεωρω δυσκολο να εχει κομματι αντιστοιχο του if eternity should fail, ελπιζω να με διαψευσει.

Να σου πω, το Book of Souls δεν το ευχαριστήθηκα καθόλου όταν βγήκε, Παρ ότι ήμουν σε Maiden frenzy. Μόλις πρόσφατα το άκουσα συστηματικά. Ελπίζω προσωπικά να το ευχαριστηθω όσο το FF :sweat_smile:

Εγω ακουω μετα απο καιρο συστηματικα Maiden λογω Senjutsu. Tο FF εχω αρχισει να το εκτιμω περισσοτερο, αν και συνεχιζω να πιστευω οτι υστερει στο συνολο του συγκριτικα με ολα τα υπολοιπα αλμπουμς μετα το reunion. Εχει ομως καποια κομματια που μου αρεσουν απιστευτα, συγκεκριμενα τα alchemist, starblind και talisman.

2 Likes

Αν βάλεις και το Coming Home, είμαι μαζί σου σε όλες τις επιλογές

1 Like

Κρατάω μικρό καλάθι για το άλμπουμ, αλλά ρε γαμώτο… (βάσει των έως τώρα reviews) αυτό το Death of the Celts πρέπει να είναι ΕΠΟΣ!!!

1 Like

Πίστευα οτι μέσα στο σκ θα είχαμε κανα leak αλλα τζίφος.
Πλέον κάθε ώρα που περνάει ειναι σημαντική…

Μακάρι να μη διαρρεύσει.
Φυσικά, θα είμαι ο πρώτος που θα τρέξει να το κατεβάσει αν συμβει, άλλο αυτό.

Δε πρόκειται να διαρρεύσει μέχρι την ημέρα της κυκλοφορίας.οπότε υπομονή μέχρι τότε.