Γιατί ρε ψηλέ;
Θα είχε διαρρεύσει το σκ αν υπήρχε τέτοια περίπτωση. Ο δίσκος πάντως είναι ήδη μια βδομάδα στις περισσότερες αποθήκες καταστημάτων. Στη Βραζιλία δε ήδη τον ακούν κάποιοι.
Τι 60 λίρες ρε, τόσο έχουν πάει τ’ άτιμα;
Το μονό βινύλιο πλέον πάει στο 20άρικο κ βάλε οπότε ψιλολογικό…τριπλό δεν είναι αυτό? Είναι κ Μέηντεν…
Φαίνεται να είναι και από τις ειδικές εκδόσεις με Γκρι/Κόκκινο και Μαύρο/Κόκκινο βινύλιο, οπότε…
το book που ειναι τριπλο εκανε γυρω στα 40€ οταν ειχε βγει
και το μαυρο το Senjutsu τοσο παει παντως. -40-
εγω παντως εχω παραγγελει το digibook στα 20 ευρω…
Το μαύρο βινύλιο 40 το έχω βρει σε ελληνικό κατάστημα πάντως. Καλά το χρωματιστό μπορούν να το πουλάνε και 60 και καλά ως “limited”, εντάξει, δε θα το χάψουμε.
η αληθεια ειναι οτι χρωματιστο δεν βρηκα στην Ελλαδα καπου.
lp + digibook για μενα.
Μόλις τσέκαρα κ εδώ Όσλο το μαύρο πάει στα 45.
Εγώ έχω προπαραγγείλει το μαύρο βινύλιο εδώ και κανένα μήνα από Amazon.de (αποστολή Γερμανία χωρίς κόστος) με 44,99 και εγγύηση χαμηλότερης τιμής (και καλά ότι όταν έρθει η μέρα κυκλοφορίας θα μου χρεώσουν την τρέχουσα τιμή).
Πήρα μόλις τηλέφωνο το δισκάδικο που μάλλον εννοεί ο @pantelis79 και μου είπαν ότι θα το έχουν κανονικά την Παρασκευή στα 39,90, οπότε ακύρωσα την Amazon και θα πάω από κέντρο να το τσιμπήσω, ελπίζω όντως να το φέρουν Παρασκευή… Ευχαριστώ Παντελή για την πληροφορία!
Ωραία κριτική! Ανησυχητικό βέβαια πως ξεχωρίζει το WOTW ως το καλύτερο του δίσκου, αλλά η τελευταία παράγραφος είναι το ζουμί για μπάντες αυτής της ηλικιακής κλάσης:
Perhaps one or two tracks could have been put back on the shelf to make it a single disc, and then use those one or two songs on the next album, but what the hell. The more the merrier. When it seems like the whole world is crazy and you’re making metal albums at an age when most men are using their senior citizen discounts for lunch, why hold anything back? Let er rip, and Up the Irons .
Επίσης, @drenie τι έχει να δηλώσει το φάμιλυ για τη χρήση του wah?
even some wild guitar leads going all Kirk Hammett on a pitch shifter pedal
Αν είχε μόνο αυτό το τραγούδι ο δίσκος ίσως και να ήταν το καλύτερο, ΙΣΩΣ…
νταξ μωρε. Γιατί μόνο του Kirk είναι το wah-wah ?
ωχουυυυυυυυυυυυυ
Κακη η κριτικη του blabbermouth παντως. Δεν λεει απολυτως τιποτα που να δικαιολογει το 9ρι. Επρεπε να το περιμενω, αφου το κειμενο αρχιζει με “IMO”