Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα, αλλα καλυτερο το Book Of Souls απο το Senjutsu?
Ειδικα οταν εχεις γραψει αυτο λιγο πιο πανω?
Οσον αφορα αυτο:
Ποια και κυριως ΠΟΣΑ τραγουδια των Maiden αραγε πληρουν αυτην την συνθηκη στα παλια, και ποσα στα reunion albums τους?
Για μενα προσωπικα αυτα θα ηταν τα εξης, και παιρνω ως ελαχιστη διαρκεια τα 9 λεπτα γιατι θελω να συμπεριλαβω ολα τα τεραστια τραγουδια με επικο χαρακτηρα που εχουν (και κοπηκε στο νημα το Alexander The Great) :
Classics + Blaze
Rime Of The Ancient Mariner 13:45
Seventh Son Of A Seventh Son 9:52
Sign Of The Cross 11:16
The Clansman 9:06
The Angel And The Gambler 9:51
Μονη αστοχια σε 20 χρονια το Angel And The Gambler νομιζω για τον περισσοτερο κοσμο, που προσωπικα μου αρεσει αλλα το βαζω ως το μονο βαρετο τεραστιο τραγουδι των Maiden στους πρωτους 11 δισκους, τα αλλα ειναι εκπληκτικα.
Reunion
Dream Of Mirrors 9:21
The Nomad 9:06
For The Greater Good Of God 9:23
The Legacy 9:20
Isle Of Avalon 9:06 (κουραση)
The Talisman 9:03 (απιστευτη κουραση)
When The Wild Wind Blows 10:59 (δεν το εχω ακουσει ΠΟΤΕ ολοκληρο)
The Red And The Black 13:33 (ωραιες ιδεες, πλατιαζει τρελα)
The Book Of Souls 10:27 (υπνος βαθυς)
Empire Of The Clouds 18:01 (δεκαοχτω λεπτα… ΟΧΙ)
Lost In A Lost World 9:31
Death Of The Celts 10:20 (μπααααα)
The Parchment 12:39
Hell On Earth 11:19
Και σε αυτα δεν συμπεριλαμβανω τα τραγουδια που ειναι απο 8 εως 9 λεπτα, οπως για παραδειγμα τα Dance Of Death, Paschendale, Brighter Than A Thousand Suns, Satellite 15, The Man Who Would Be King, If Eternity Should Fail και Senjutsu, που ανεβαζουν τον αριθμο των μεγαλων σε διαρκεια τραγουδιων στα reunion σε 21 μολις σε 6 δισκους. Νομιζω το προβλημα ειναι ξεκαθαρα η ποσοτητα, η οποια επηρεαζει και την ποιοτητα.
Οταν ειχαν το πολυ 1 επικο τεραστιο τραγουδι στους δισκους απο τα παλια, συνηθως το τραγουδι αυτο ηταν οχι απλα εξαιρετικο, αλλα οπως βλεπουμε απο την πρωτη λιστα αναμεσα στα καλυτερα τους. Στην δευτερη λιστα βλεπουμε πολλα δευτερα κατα την γνωμη μου, γιατι οταν βαζεις 3-4 μακροσκελη τραγουδια σε καθε δισκο, αυτο γινεται. Ολα υποκειμενικα ειναι φυσικα, αλλα για μενα το προβλημα ειναι ξεκαθαρα πολυ πιο εντονο στα Final Frontier και Book Of Souls.