Προσπαθώ να κλείσω εισιτήριο για Maiden στο Βουκουρέστι, αλλά στο eventim.ro δεν βγάζει τρόπο πληρωμής και κολλάει η διαδικασία. Τους έστειλα email και μου είπαν να τους κάνω κατάθεση στο λογαριασμό και να μου στείλουν το εισιτήριο στο ξενοδοχείο που θα μείνω.
Αντιμετώπισε κάποιος από εσάς το πρόβλημα αυτό;
στελνουν με μειλ και το τυπωνεις.αποκλειεται να μη βγαζει τροπο πληρωμης.θα εφαγε κανα σκαλωμα το σαιτ.η ολη διαδικασια ειναι 2λεπτα.και το τυπωνεις σπιτι το εισητηριο.η κανεις καταθεση και πας και το παιρνεις απο καποιο απο τα σημεια πωλησης στο κεντρο της πολης
Στο σημείο που σου λέει να το τυπώσεις από το σπίτι ή να το παραλάβεις από τα γραφεία τους στο Βουκουρέστι, φτάνω κανονικά. Μετά στην πληρωμή κολλάει το site τους. Το παλεύω εδώ και μια εβδομάδα και δεν παίζει, όπως δεν παίζει για καμία συναυλία που διοργανώνουν όχι μόνο για τους Maiden.
Μπορείς να κάνεις και εσύ μια δοκιμή από τον υπολογιστή σου και να μου πεις;
ναι και μενα το παθαινει αυτο.κατι γινετε.ε σιγα το πολυ πολυ παιρνεις απο εκει οταν φτασεις.σιγα μη γινει sold out
Μήπως φταίει η κάρτα σου; Δε ρωτάς την τράπεζά σου;
Συμφωνώ ότι δεν θα είναι sold out. Πετάω για Βουκουρέστι Παρασκευή απόγευμα, οπότε μόλις φτάσω, πετάγομαι να πάρω ένα εισιτηριάκι, γιατί το Σάββατο σκέφτομαι για μονοήμερη στην Τρανσυλβανία για να μπαίνω στο κλίμα και καπάκι στη Constitution Square για το live.
Κυριακή μια γύρα στο Βουκουρέστι και το απόγευμα επιστροφή.
Δεν μου εμφανίζει καν στο δεύτερο βήμα τον τρόπο πληρωμής, οπότε δεν έχει σχέση με την κάρτα μου. Εσύ το δοκίμασες, στον εμφανίζει;
δε φταιει η καρτα το συστημα κολλαει.σκεφτομουνα και γω για καστρο δρακουλα αλλα δε βγαινει η ωρα θες μια μερα να το κανεις το τουρ εκει.εμεις παρασκευη 5 ωρα πεταμε απο εδω με ραιν εαρ.
Και εγώ το ίδιο και επιστρέφω Κυριακή με ράιν πάλι.
ε γεματο μεταλλαδες θα ειναι η πτηση.χαχα.οταν πλησιαζει ο καιρος,να οργανωθουμε.
Δε δοκίμασα τη συγκεκριμένη αγορά, ξέρω όμως ότι οι ελληνικές κάρτες έχουν ακόμα προβλήματα σε ορισμένες συναλλαγές με το εξωτερικό λόγω capital controls, γι’ αυτό το είπα.
λόγω των capital controls όντως υπάρχουν ακόμα προβλήματα, αλλά από την άλλη όσοι πήραν εισητήρια δεν είχαν κάποιο θέμα.
Έχεις δοκιμάσει κάποια “πλάγια οδό”;
πχ να μπεις στη σελίδα με κάποιο proxy (πχ στο chrome υπάρχει το hola) ώστε να νομίζει ότι μπαίνεις από Ρουμανία κ όχι από αλλού. Τότε δουλεύει σωστά;
Όσοι πετάτε με RYAN έχετε υπόψιν οτι συχνά έχει καθυστερήσεις. Just saying. Επίσης μόλις έκλεισα για ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ 3μέρο και έχει και MAIDEN !
Πόσο σου πήγε;;
Εγω εχω βγαλει το προγραμμα ως εξης.
Πεταω Σαββατο, κανω μια βολτα στην πολη, λιγη ξεκουραση το μεσημερι και μετα παω να προσκυνησω τους [B][SIZE=2][SIZE=3]ΘΕΟΥΣ[/SIZE][/SIZE][/B]… Θα νοικιασουμε αμαξι, οποτε την Κυριακη ξυπναμε νωρις, παμε εκδρομη στο καστρο του Δρακουλα που ειναι περιπου 3 ωρες αποσταση απο την πολη. Επιστρεφω Ελλαδα Δευτερα βραδυ, οποτε Δευτερα μεχρι το απογευμα θα δω οτι αλλο με ενδιαφερει μεσα στο Βουκουρεστι.
ε μια μερα παραπανω χρειαζεται για την εκδρομη.εμεις γυρναμε κυριακη απογευμα.δε προλαβαινουμε.παντως εμεις θα ψαξουμε maiden και twisted sister οσο θα ειμαστε στη πολη.
Συνδυασε το με Brasov και ισως και Sinaia (θα ελεγα Sighisoara αλλα ξεφευγει παρα πολυ - κρατα το για την επομενη φορα). To καστρο παντως μεσα δεν λεει και τιποτα, αλλα ειναι απο τα μερη που “πρεπει” να παει καποιος.
παιδιά όποιος εχει κλείσει για ρουμανία μπορεί να μου πει τι είδους έγγραφα θα χρειαστώ για την είσοδο στην χώρα?
η ταυτότητα μου είναι παλιού τύπου με ελληνικούς χαρακτήρες και δεν νομίζω να περνάει -εχω δίπλωμα οδήγησης νέου τύπου (κάρτα) με λατινικούς μπορώ με αυτό να κάνω την δουλεία μου???
Η με ταυτότητα νέου τύπου με λατινικούς χαρακτήρες ( μπορείς να βγάλεις άμεσα με 2 πρόσφατες φωτογραφίες) ή με διαβατήριο
Το δίπλωμα δεν είναι ταξιδιωτικό έγγραφο…Αλλά σε χώρες Ε.Ε. μπορείς να οδηγείς με αυτό νομίζω
Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk