IRON MAIDEN - The Book Of Souls European Tour 2016

ναι τα καινούργια διπλώματα ισχύουν για ολη την εε έχουν και το σηματάκι πάνω.
σε ευχαριστώ για την πληροφορία ελπίζω να μην κάνουν καμια 10αριά μέρες για την νεα ταυτότητα γιατι τότε την έκατσα

Οχι ούτε καν …Παραδιδεις την παλιά και τους δινεις 2 φωτό ασπρόμαυρες…Σε εμένα τους πήρε κάνα μισαωρο

Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μιας και το thread έχει γίνει Ρουμάνικο thread :stuck_out_tongue:

Βρίζουμε τους δικούς μας διοργανωτές, αλλά και οι Ρουμάνοι :-k[-X

Είχε βγει φήμη οτι στο Rock The City, θα επαίζαν οι Volbeat(!) μαζί με τους Muse. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν ισχυεί. Η 3η ημέρα θα είχε Twisted Sister. Πάνε και αυτοί… Η 3η μέρα μας τελείωσε:?
Αντέ μια βδομάδα έμεινε. Εγώ θα είμαι και στους Muse. Οπότε κάποιον απο εδώ θα πετύχω…

Βy the way… Πως σας φαίνονται οι τιμές; 200 Lei είναι περίπου 45 ?

Muse Tickets

• Diamond Circle: 356, 40 Lei
  • Golden Circle: 270, 00 Lei
  • G.A. : 194, 40 Lei

Iron Maiden Tickets

• Diamond Circle: 291, 60 Lei
  • Golden Circle: 226, 80 Lei
  • G.A. : 172, 80 Lei

Εγώ πάντως είμαι ήδη Ρωμη και ανυπομονω για την Κυριακή που είναι το λαηβ

Εμείς φτάνουμε αύριο, #monoMaidenkaiSaxonremounia

εγω πηρα διημερο ρουμανια με 100 ευρω στην μπροστα αρενα!!!
ρωμη ρε παιδια θα παει κανενας? ξερει κανεις πως γυρναμε μετα τη συναυλια στο κεντρο? γιατι κατι ακουσα δεν θα χει τρενα κτλ

Βλέπω ότι είναι στο Ippodromo delle Campanelle. Πότε επιστρέφεις; Ο χώρος είναι δίπλα στο αεροδρόμιο Ciampino, από το οποίο πετάει η Ryanair. Θα μπορούσες να πας κατ’ ευθείαν, αν αντέχεις να μείνεις απ’ έξω μέχρι τις 4 που ανοίγει (θα περιμένουν κι άλλοι μαζί σου :)).

φευγω την επομενη το βραδυ δυστυχως. τελοσπαντων ας δουμε μειντεν και ας γυρισουμε με τα ποδια δεκα χιλιομετρα. ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ

Ταξάκι τότε. Βρες κι άλλους (αποκλείεται να μην έχει κι άλλους Έλληνες) και πάρτε ένα ταξί μέχρι το κέντρο. Κανονικά από το αεροδρόμιο που είναι εκεί δίπλα παίρνουν 30 ευρώ. Προσοχή γιατί κυκλοφορούν και παράνομα ταξί, τα οποία μπορεί να σε γδάρουν. Τα νόμιμα είναι άσπρα και στην πόρτα έχουν αυτοκόλλητο που λέει ότι από το Ciampino θέλουν 30 και από το Fiumicino 48 ευρώ ως το κέντρο.

ευχαριστω φιλε. ειδα μεσα στο ιβεντ της συναυλιας , εχει λεει τρενο μετα με 3 ευρω που σε παει κεντρο. αν δεν παιξει αυτο, θα σταμπαρω 2-3 ελληναρες να παρουμε ταξι. νασαι καλα

Άμα έχει τραίνο, είσαι άρχοντας!

Άντε ρε, καλά να περάσεις!

Αν δε βολεψει τρενο υπαρχουν λεωφορεια στο αεροδρομιο που πανε Τσαμπινο-Τερμινι με 4 ευρω.

Δεν ξέρω μέχρι τι ώρα είναι τα συγκεκριμένα λεωφορεία, φοβάμαι ότι δεν είναι μέχρι πολύ αργά το βράδυ.

Τα λεωφορεία δυστυχώς μέχρι 12 το πολύ. Και μέτρο λιγότερο. Σήμερα Σάββατο 21:30 ήταν κλειστό

Το πρόγραμμα απ το site. Νομίζω θα την παλέψουμε μετά . Καλά να περάσουμε ρε!!
Doors Open: 11:30 AM
Iron Maiden 9.00 PM
Anthrax 7.15 - 8.15 PM
Saxon 5.45 - 6.45 PM
Sabaton 4.15 - 5.15 PM
The Raven Age 3.15 - 3.45 PM
The Wild Lies 2.15 - 2.45 PM
A Perfect Day 1.15 - 1.45 PM

Ειχε κανεις προβλημα να αγορασει εισητηριο για το βουκουρεστι? γιατι προσπαθω και κολλαει η σελιδα

ειναι sold out.μονο στη μαυρη αγορα τωρα.η σε αλλο site με πωλησεις εισητηριων.απο επιστροφες.
ξερουμε hotel για maiden;που ειχανε μεινει προηγουμενη φορα;

Κολλάει στην πληρωμή είχε κανεις το ίδιο προβλημα;

ναι το δοκιμασα.ετσι ειναι αρκετο καιρο πριν.

Δεν είναι sold out, τουλάχιστον έτσι φαίνεται στο site των Maiden και στο ρουμάνικο eventim.
Φίλε Mayor αντιμετώπισα το ίδιο πρόβλημα με την αγορά εισιτηρίου, προσπάθησα με proxy αλλά δεν έβγαλα άκρη, έστειλα mail και μου είπαν να κάνω κατάθεση. Τελικά θα πάω να πάρω στο ταμείο να τελειώνει η υπόθεση.

Παραθέτω το mail της Eventim.ro

Dear customer,

We are sorry this error occurred. We suggest you make the payment by bank transfer. We can help you by placing an order for you and also by delivering the tickets in Romania, to a friend or at the hotel you’ll be staying (we cannot deliver outside Romania).

Please give us all the details about your desired tickets: name of the event, number of tickets wanted (attention to events with assigned place), the address where the tickets should be delivered and also, please tell us if you want to pay the Carefree tax(the withdrawal right).

Best regards,

Eventim.ro Team
Bd. Bratianu, nr 6
Sector 1, Bucuresti
Open: Monday-Sunday: 12:00-21:30
t. 021 1951
e. contact@eventim.ro

Ευχαριστω για την απαντηση θα τους στειλω mail