IRON MAIDEN - The Book Of Souls European Tour 2016

Αναλυτικό ρηβιού για το λάιβ στη Ρώμη, σόρυ για το σεντόνι:

[SPOILER]ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΠΑΝΤΑ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ, ΜΟΝΟ ΜΕΗΝΤΕΝ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ!!!~!~!!![/SPOILER]

Αν και έγραψε πολλά ο μπασταρντ, καλά τα είπε

Εσείς οι ορδές που θα πάτε Ρουμανία , ετοιμαστείτε για ανατριχίλες

Εξαιρετικοί κι οι Σαξον ε!!!

παρασκευη απογευμα raynair 17:10.all aboard.εχω φτιαξει και μια σημαια.book of souls.

virtual xi.

The updated time table for our upcoming Rock the City:
16:50 Doors opening
16:55-17:30 Eyedrops
18:00-18:45 Birth of Joy
19:15-20:15 FiRMA
21:15-23:00 MUSE

Saturday, July 30:
17:30 Doors opening
19:20-20:00 The Raven Age
20:30-22:30 Iron Maiden

Πιθανο ξενοδοχειο Maiden, JW Marriot πολυ κοντα στον χωρο της συναυλιας και αυτο.
Το Rate Euro/Leu ειναι 1?:4,46Leu, συναλαγμα μπορειτε να κανετε και μεσα στο αεροδρομιο πριν τον ελεγχο διαβατηριων (δεν ξερω τι rate εχουν εκει αλλα μπορει να ειναι γυρω στο 4,20L). Αλλιως μπορειτε και με καρτα Alpha να κανετε αναληψη. Λογικα 400leu ειναι υπεραρκετα για φαι, μπυρες, merchandise.
Καλα θα περασουμε!! UP THE IRONS!

εχει εκει κοντα και hilton και radison κτλ.παντως.ναι καπως ετσι.το ταξι παιρνει καπου 6 ευρο για να σε παει κεντρο.απο αεροδρομιο.το ibis που ειμαι ειναι πισω απο το χωρο του λαιβ ειδα.

Ρε μη κάνετε συνάλλαγμα, πάτε σηκώστε από ένα ΑΤΜ τράπεζας (όχι αδέσποτο) με την κάρτα ανάληψής σας. Έχω καταλήξει ότι αυτή είναι η καλύτερη μέθοδος.

Προσοχη στα ταξι γιατι απο οτι ξερω ειναι αρχικλεφτες, θα σου πουν 50 leu (10-11 ευρω) στην αρχη και μετα θα σου πουν ενοουσα 50 ευρω…λεωφορειο καλυτερα μην μπλεξεις. Εχει information center στο αεροδρομιο (πηρα πληροφοριες απο συναδελφο στην δουλεια).
Ibis, ειμαι και εγω φτανω αυριο

Ναι αυτο ειπα και εγω, οποιος εχει καρτα αναληψεων στην τελικη μπορει να παει σε ενα ATM Alpha και να κανει την δουλεια του.

Απο αεροδρόμιο για την πόλη με λεωφορείο.

8,60 leu to ticket, κάνει περίπου 50 λεπτά για να φτάσει στο κέντρο.
Δώστε 5 Euro στο αεροδρόμιο, θα σας δώσουν 20 leu περίπου , θα σας φτάσουν και για νερό κτλ.

Μέσα στην πόλη μόλις άλλαξα Euro. Το καλύτερο που βρήκα ήταν 1 Euro = 4,455.

Αφού θα πάω στους Muse σήμερα, θα σας πω τιμές για μπίρες/νερά μέσα στην συναυλία

Αντε τα καραβανια να ετοιμαζονται.Και μεις αυριο το πρωι φτανουμε.(προβλεπεται η πτηση να΄ναι μονο μεταλαδες:D)

Ειμαι στον δρομο και παω προς το αεροδρομιο… Στο Ibis θα μεινω και εγω, λογικα καποιους θα πετυχω. Η ανυπομονησια χτυπαει κοκκινο πλεον… Πάμε ρε Maiden αρρωστια…

Ελα αεροδρομιο ειμαι και εγω…μπλουζακι maiden βερμουδα dimmu borgir

Κανείς που έμαθε τίποτα για muse ώστε να μας πει κάνα info που μπορεί να μην φανταζόμαστε για το χώρο, την οργάνωση κτλ;

Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

Saturday, July 30:
17:30 Doors opening
19:20-20:00 The Raven Age
20:30-22:30 Iron Maiden

Λοιπόν, φανταστείτε την πλατεία Συντάγματος σαν συναυλιακό χώρο!!
Είναι 10-15 λεπτά περπάτημα απο την Piata Unirii. Μέχρι να πέσει ο ήλιος , είχαμε σκάσει απο την ζέστη καθώς απο σκιά @@@@. Σήμερα την ώρα που θα πάμε θα είναι καλύτερα. Δεν νομίζω ότι αξίζει να πάει κάποιος απο νωρίς. Έχει 3 ζώνες ticket και εχτές είμασταν χαλαρά , παρά τις 30000 (δεν πέρνω και όρκο για το νούμερο)!

Μπλουζάκια οι Muse τα είχαν 100 lei,δεν ξέρω πόσο θα έχουν σήμερα.

1 κουπόνι (μάρκα)—>8 lei , ίδια τιμή είτε για νερό /μπίρα!!! Οταν τα νερό το πουλάνε έξω 2 lei και στο festival εχει8, προτιμήστε μπίρα!!! Στους Muse o ήχος ήταν απίστευτος!!! Επάθα πλάκα!

Αυτά για τώρα

Πρώτη ανταπόκριση ήταν γενικά καλά και όχι μυθικά. Ο αέρας γαμησε εντελώς τον ήχο ο οποίος αυξομειωνοταν συνεχώς. Φαντάζομαι όσοι είχαν εισιτήρια στη μέση ή μπροστά άκουγαν καλύτερα. Επίσης και ο Bruce δεν ήταν τόσο στα καλά του, όπως και οι Ρουμάνοι παντελώς ξενέρωτοι, αναμενόμενο.

Όμως μιλάμε για Maiden. Ανατριχίλες. Book of souls το ξεκωλιασανε, το εκτέλεσαν απιστευτα. Θεός ο παίχτης που πέταξε ελληνική σημαία στη σκηνή και την σήκωσε ο Bruce. Ένας Bruce που είχε και παρά πολλά κέφια, περισσότερα από ότι συνήθως, μιλούσε πολύ και έκανε τα δικά του. Αναφέρθηκε και δικαίως σε όσους πήγαμε εκεί από άλλες χώρες, που ήμασταν παρά πολλοί.

Bonus της πόλης οι μπυραρίες με στριπτιτζουδες. Δεν τοχαμε ματαδει, πολύ γέλιο.

…επειδη μιλας με γριφους…ο Bruce δεν ηταν στα καλα του ή ειχε κεφια τελικα ? :smiley:

προφανώς εννοεί οτι η απόδοση της φωνής του δεν ήταν πολύ καλή αλλά τα κέφια του τα είχε

Ναι ακριβώς αυτό

Και στη Ρωμη τα ίδια ήταν … Εχει" πέσει" φωνητικά αλλά επικοινωνιακα και από διάθεση ήταν εκπληκτικός

Γενικά δεν μασαμε από τέτοια. Έδωσε και την μάχη του εξάλλου…Ήταν λαηβ όνειρο

Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk