IRON MAIDEN - The Book Of Souls European Tour 2016

λογικό να έχει πέσει η απόδοση του και επίσης λογικό να εχει μεγάλα κέφια μετα απο τέτοια περιπέτεια

Είναι και 58 χρονών ρε παιδιά.

επος.παλια πολη κτλ γαματη 3 καρτες μνημεις γεμισα.ibis ξενοδοχειο πολυ καλο.μενανε και πολλοι απο ελλαδα εκει.2η σειρα αριστερα σμιθ.μαρει.ηχος καλος ενταση οπως πρεπει.φωνη ακουγα πολυ καθαρα.πιο πισω ειχε θεμα εμαθα.αλλα τεχνικο το θεμα.χαρις οτι και να πεις ειναι λιγο.σα να μη περασε μια μερα.μπρουσ ευδιαθετος καμια σχεση με εμφανισεις σε ελλαδα.τελος απο δω και περα μονο εξω για μεγαλα λαιβ.

…λοιπον τα λογια ειναι περιττα…MONO MAIDEN.

Να ξεκινησω απο την γαματη παρεα που γιναμε στο ξενοδοχειο Ibis, και πηγαμε στο live, να πω για τον ηχο που τουλαχιστον στην diamond area που ειμασταν ηταν πολυ καλος, να πω για την αποδοση της μπαντας που για μενα ηταν εκπληκτικη και σιγουρα καλυτερη απο την τελευταια φορα που τους ειδα πριν 2 χρονια, να πω για ενα Βρασιδα γεματο κεφι και ενεργεια. Διοργανωση αρτια.
Επισης αρκετοι Ελληνες απο εδω και απο εκει, το παρτυ συνεχιστηκε σε metal club της πολης.
Γενικα μακαρι να ειχα τα λεφτα να συνεχισω να τους δω και Λουξεμβουργο και Wacken, η μια φορα μου φανηκε πολυ λιγη τελικα, απο την αλλη χαιρομαι που τα καταφερα!

βουκουρεστι η πολη χωρις χοντρες και χωρις σουτιεν.8O

Εγώ θέλω να σταθώ σε κάτι άλλο , κάπως άσχετο…

Αυτό το αίσθημα που σου προσφέρει την επόμενη μέρα της συναυλίας, που ήμασταν στο Κολοσσαιο μεταλαδες από κάθε χώρα με μπλουζάκια Maiden, έχοντάς μόνο κοινό την αγάπη για τη μουσική και τη μπάντα και χαιρετιομασταν , δεν συγκρίνεται με τίποτα…

Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ΑΥΤΟ!

True

ψηθείτε την επόμενη φορά που θα βγείτε μέχρι και εξωτερικό για τους maiden, να έχετε κάποια βασική γνώση μουσικής, μουσικόφιλε και λοιποί, όσον αφορά τις αποδόσεις της μπάντας και του bruce.

Υπάρχει κάποιο έτοιμο ποίημα επί τούτου;

Καλα ρε παιδια ΟΥΤΕ αυτο δε σας αρεσε δηλαδη?..ενταξει οκ ξενερωτοι οι ρουμανοι…αλλα η μπαντα ηταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ…τρρομερος ηχος…ολοι ηταν ενας και ενας…οσο για τον bruce…εδω θιχτηκαν κατι ελληναρες για αυτο που ειπε για την Ελλαδα

Δεν ψήνομαι να μετρήσουμε την Maidenοσύνη μας και τις γνώσεις μας απο μουσική κτλ, από τις γνώσεις και εμπειρίες που είχα και έχω από τον Bruce live, είτε από τις 5 φορές που τους ειδα από κοντά, είτε από τα βιντεο, ή απόδοση του δεν ήταν τόσο καλη. Ίσως έφταιγε πάρα πολύ το σημείο που ήμασταν πίσω γιατί πραγματικά ο αέρας αυξομειωνε τον ήχο σε σημείο εκνευριστικό. Δεν αφαιρουν όλα αυτά τιποτα από το έπος που ζήσαμε για άλλη μια φορά.

Sent from my Redmi 3 using Tapatalk

Μη δίνετε σημασία στο μαλάκα, τρόλ είναι που ξύπνησε καλοκαιριάτικα

θα ειναι σα να εχει καλη αποδοση στη φωνη αλλα δε θα εχει…ηδη ετοιμαζομαι για το νησι το 17.

Mike ξέρεις για πότε την ετοιμάζουν την περιοδεία στο νησί ή πότε περίπου θα ανακοινωθεί?

Εγώ πάντως που τους είδα πριν ενάμιση μήνα στο Όσλο (αλλά σε κλειστό χώρο), είχα εντυπωσιαστεί ιδιαίτερα από τη φωνή του Bruce και πώς την κρατάει σε τέτοια επίπεδα στα 58 του. Δεν έχασε νότα ούτε σε κάτι απαιτητικά κομμάτια από τον τελευταίο δίσκο.

Υποθέτω ότι αν η απόδοση της φωνής στο Βουκουρέστι δεν ήταν στο 100% οφείλεται ή στον ανοικτό χώρο ή πιθανότατα στην κούραση αφού η περιοδεία πλησιάζει προς το τέλος της. Για την υπόλοιπη μπάντα ούτε λόγος (προφανώς), μόνο ο Nicko μου φάνηκε να τα γαμάει καναδυό φορές.

λογικο ειναι να υπαρχει κουραση…εγω παντως ημουν στο diamond και τα ακουγα ολα πεντακαθαρα αντιθετα με τον μουσικοφιλο…στο βουκουρεστι παντως ο Nicko ηταν αλανθαστος

ε θα ανακοινωσουν ειπαν.τωρα ποτε αγνωστο.παντως ο χαρις κανει τουρ το χειμωνα με μπριτισ λαιον.εγω δευτερη σειρα ακουγα καμπανα και στη σωστη ενταση για λαιβ.οπως πρεπει.απο τη μεση και πισω η φωνη χανοτανε μερικες φορες.γενικα το λαιβ ειχε αρκετα τεχνικα προβληματα.εντι που δε σηκωθηκε.διαβολος που επισης παραλιγο να μη σηκωθει.φωτα στο μπλαντ μπροδερς που μισοαναβαν.το 2ο λαιβ μειντεν μετα της σοφιας που δεν ειχε στριμοξιδι,ξυλο,και παρατραγουδα.ρε ποτε ξανα εδω λεμε.αλλη νοοτροπια οι ξενοι.σε σεβονται.

λες για το κεφαλι του εντι του book of souls που σηκωνεται πανω απο τα ντραμς??το εχω δει σε πολλες φωτογραφιες και στο λαιβ δεν το ειδα και απορρησα

‘‘θα ειναι σα να κραζει τους ελληνες αλλα δε θα τους κραζει’’ ενταξη καταντησε σιριαλ το ολο θεμα.μονο εδω παιζει να γινονται αυτα.[-X

Τώρα πήρα χαμπάρι τι παίχτηκε με τις δηλώσεις Dickinson, μόνο δάκρυα, έβγαλε και δήλωση το ελληνικό fc για να διευκρινίσει ότι αυτά τα πράγματα τα λέει κάθε φορά πριν το book of souls για όλες τις αυτοκρατορίες της ιστορίας. Το ίδιο έκανε και στη Ρώμη, κανείς δεν παρεξηγήθηκε (!).

Γιατί ας πούμε αν δεν το έκανε και έλεγε μόνο για εμάς, ότι παλιά είχαμε σπουδαίο πολιτισμό ενώ τώρα όχι και τόσο, θα είχε άδικο, κολυμπάμε στον πολιτισμό εδώ και τόσα χρόνια :")