Οτι και να πεις για τους Θεους ειναι λιγο. Εμεις ειμασταν 2η σερα απο την μερια του Αρχηγου.Τουλαχιστον μπροστα πολυ καλος ηχος.Αποδοση μπαντας σουπερ, το κοινο νομιζω μαζι με της Τουρκιας το πιο ξενερωτο.Και μενα μου φανηκε παραξενο γιατι δεν βγηκε ο Eddie στο ομωνυμο :p.Γενικα πολυ καλη οργανωση.
Υ.Γ Τι κομματαρα το Red and the Black!!
Y.Γ.2 500 ml Μπυρας~1,5 ευρω 8)
Y.Γ.3 Μην ασχολειστε με μαλακιες και κατινιες. Ο Bruce τα ειπε σωστα.
Στη χωρα του Καρανικα, του Τσιπρα, του Φιλη, του ΓΑΠ, του Παγκαλου, του Βενιζελου, του Στουρναρα, του Ρεμου με τα 1000 ευρω εισοδο, της Πανια, του Καρβελα, της Βισση, του Σφακιανακη και των λοιπων μπαζων υπαρχουν ατομα που θιχτηκαν απο αυτο που ειπε ο Μπρουσαρας?
1ον) Ειναι αυτοματως ηλιθιοι
2ον) Γι’αυτο ειμαστε εδω που ειμαστε και λαμβανουμε ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο που μας αξιζει σε ολα τα επιπεδα, κοινωνικο, πολιτικο, οικονομικο, πολιτισμι…χαχα, ουτε να γραψω τη λεξη ολοκληρη δεν μπορω.
3ον) Δεν ειπε ψεματα, γιατομπουτσο ειμαστε σε σχεση με τους προγονους μας.
Κακώς μπαίνουμε στον κόπο και το συζητάμε. όπως με πρόλαβε κι ο μπασταρντ, παρόμοια λόγια είπε και στη Ρώμη για την Ρωμαϊκή , Βρετανική και 2-3 άλλες αυτοκρατορίες πριν παίξουν το book of souls
Σαν χώρα έχουμε ό,τι αξίζουμε
Μόνο δάκρυα για τους θιγμένους facebooko-σχολιαστές.Ελλαδιστάν
Ευτυχώς μπήκε και στην κεντρική η ΕΠΙΜΑΧΗ ΔΗΛΩΣΗ :!:
Από ότι φαίνεται,η ΕΠΙΜΑΧΗ ΔΗΛΩΣΗ σας/μας ενδιαφέρει αρκετά ώστε να το συζητάμε εδώ και μέρες.Γιατί να μην μπει κεντρική?
Δεν ξέρω ποιος το συζητάει “εδώ και μέρες”, στο φόρουμ χθες το βράδυ έγιναν τα σχετικά ποστς με αφορμή αστείους τίτλους σε σάιτς όπως αυτός στο άρθρο της κεντρικής, "δείτε τι είπε ο Dickinson για τους Έλληνες"κλπ, λολ.
ινβ4 “νε τι, για τους Έλληνες δεν το είπε;”
Είναι γνωστό ότι ο Dickinson είναι ανθέλληνας και πιθανότατα και μασόνος…θέλει να μειώσει το πολιτισμό μας…γιαυτό δε λέει ζωντανά και το τραγούδι για τον μεγαλέξανδρο…
ΔΗΑΔΩΣΤΑΙ !!!111!1! ΕΝΑ
Τους πληρώνουν οι Σκοπιανοί για να μην το παίξουν. Θα θελα να ξερα ποιός τους πληρώνει για να μην παίζουν το Unbeliever.
Καλά τα λέει ο Bruce από την άλλη δεν μπορώ να μην σχολιάσω ότι την εποχή που οι Maiden είχαν πατώσει εμπορικά κάθε τρεις και λίγο ήταν στα μέρη μας…
Τι θες να πεις, ότι είναι επιχείριση κι επομένως σκέφτονται με εμπορικά και επιχειρηματικά κριτήρια;;;;
Ω ναι…και ότι ίσως θα έπρεπε να σεβαστεί τους πελάτες τους λίγο περισσότερο. Επαναλαμβάνω ότι μια χαρά τα είπε, σκατάδες είμαστε σαν λαός
το video το έχεις δεί?
Επειδή έτυχε και ήμουν στην συγκεκριμένη συναυλία σου φαίνεται ότι δεν σεβάστηκε τους Έλληνες που πήγαμε εκεί και στους οποίους αναφέρθηκε κιάλλες φορές κατά τη διάρκεια? Ή ότι τους θεωρεί σκατάδες? Από τι ?
Οι Άγγλοι για τους οποίους είπε πως το μουσείο τους γυρνάει σε χώρες και κλέβει εκθέματα παίρνοντας τα για δικά του, μάλλον πρέπει να τον πυροβολήσουν.
το θεμα μπορει να εχει φτασει και στα αυτια των maiden.χαχα.παιζει και σε φυλλαδες το θεμα εμαθα.πιστευω ειναι κολπο να σχολειτε ο κοσμος και στη βουλη να περασουν νεα μετρα.:lol:
στα αυτια των maiden δε παιζει να εχει φτασει…στο λαιβ ημουν και γω και καταλαβαμε ολοι γιατι το ειπε ο ντικινσον και πως ο τροπος που το ειπε δεν ηταν κακοπροαιρετος…αρκετα με αυτο το θεμα…ετοιμαστειτε γιατι σε λιγο καιρο κατι μου λεει πως θα δουμε Legacy of the Beast Tour!
Σκατάδες μας θεωρώ εγώ, δεν είπε τίποτα τρομερό ή τίποτα που δεν ξέρουμε ο άνθρωπος
Μαλακιες…θιχθηκε ο εγωισμος καποιων επειδη γελασαν τα ρουμανακια και τα βουλγαρακια…που στο κατω κατω ποτε δεν ειχαν κανεναν πολιτισμο…ελα να σοβαρευομαστε λιγο καναμε την τριχα τριχια…
Πάλι έκανε την εισαγωγή περί Legacy πριν το Children of the Damned? :lol:
Μια χαρά τα είπε ο Bruce αλλά δύσκολα να ανοίξουν τα μάτια τους αυτοί που πιστεύουν σε μεγάλες ιδέες, εθνική καθαρότητα, “όταν εμείς χτίζαμε παρθενώνες” κλπ κλπ…
Φοβερος DIckinson!!Οποιος ειδε το live streaming του Wacken. Kαι στο τελος ειπαν για συνεχεια του tour και το 2017!!Until then Up the Irons!!
ειμασταν crow.μεγαλη μπαλα.νομιζω καλυτερα απο Βουκουρεστι.