IRON MAIDEN - The Book Of Souls European Tour 2016

στο νεο τουρ ελπιζω να βαλουν κανα stranger in a strange land μεσα.αλλα δυσκολο το βλεπω.

οντως το ειπε αν και αφησε να εννοηθεί ότι θα είναι μικρότερο.Το θέμα είναι σε ποιο πλαίσιο θα το κάνουν…συνέχεια αυτουνού με ελαφρώς αλλαγμένο σετ λόγω της επιτυχίας του book? Ή επόμενη history tour βασισμένη στο μέτριο υλικό του live at donington 1992 ?

Προσωπικά δεν καίγομαι να ακούσω live κομμάτια όπως τα wasting love,tailgunner,from here to eternity κλπ…και το afraid το έπαιζαν στην προηγούμενη…προτιμώ να συνεχίσουν αυτή την tour σε ένα δεύτερο leg όπου θα κάνουν διαφορετικές επιλογές από τα ‘παλιά’ .

Αν και θα ψηνόμουν να ακούσω τα παραπάνω και άλλα της εξίσου γαμηστερής περιόδου, δε νομίζω να διαφοροποιηθεί το σετ πάνω από 2-3 κομμάτια.

Book of Souls Tour θα είναι 100%…μόλις τελειώσει και αυτό μετά θα κάνουν τουρ με κλασσικά κομμάτια

Γαμηστερή περίοδος ενώ ο Smith έφυγε , οι σχέσεις των υπόλοιπων δεν ήταν και οι καλύτερες , κυκλοφόρησαν 2 άλμπουμ που είναι απλά ΟΚ και με μπόλικα fillers μέσα.Δεν είναι άσχημα αλλά σε καμία περίπτωση δεν αξίζουν tour…ίσως θα είχε ενδιαφέρον άμα βάζανε μέσα και τίποτα από το x-factor άντε και το clansman από το virtual + κάνα κλασσικό που δεν παίζουν συχνά.

Με 2-3 μικροδιορθώσεις, συμφωνούμε. [emoji14]

παλαιοτερα στο maiden england part 2.βαλανε το revelations αντι του afraid.και ο bruce ειχε πει οτι ηταν να μπει το no prayer for the dying.αλλα βαλανε το revelations.εγω δε νομιζω να εχουμε αλλαγες παντως στο σετ.

…Ο άνγκους γιατί δεν έχει γράψει ακόμα;; ;p

Κατα τα λοιπά, η φάση είναι μόνο

χαχα.εβγαλα κα γω φοτο εκει.

Το review μου μπορείτε να το δείτε εδώ

Τι λαϊβάρα αυτό στο Wacken! Τρομακτική απόδοση!

https://www.youtube.com/watch?v=Nf4oGKb4wYs
Τι να λεμε ρε παιδια…60-65 χρονων ανθρωποι !! Children of the damned απιστευτη ανατριχιλα. Πολυ καλυτερος ηχος στο Download απο το Wacken παντως γενικα.

Ελα ρε, ησουν και εσυ Βουκουρεστι? Μετα εφυγα διακοπες και δεν με βολευει να γραφω πολλα απο tablet και κινητα…

1 μηνας ακριβως σημερα απο το live της Ρουμανιας, ενταξει τι να λεμε τωρα, μια ακομα συναυλια Iron Maiden που θα μου μεινει χαραγμενη στο μυαλο, κερδισα στην κληρωση του fan club για “First To The Barrier” και ημουν στην καλυτερη θεση που ειχα ποτε σε συναυλια των [SIZE=4][B]ΘΕΩΝ[/B][/SIZE] (και παντα εχω καλη θεση στις συναυλιες των [B][SIZE=4]ΘΕΩΝ[/SIZE][/B]), καγκελο ακριβως στο κεντρο κατω απο τον Dickinson. Εκπληκτικα σκηνικα, ωραιο setlist με τα καινουρια κομματια να ακουγονται τρομερα και live οπως και στο CD και με ολα τα μελη να εχουν εξαιρετικη αποδοση. Η φωνη του Bruce ηταν ενα κλικ χειροτερη απο τις 2 προηγουμενες φορες που τους ειχα δει το 2013 στην Μοσχα και το 2014 στην Σοφια αλλα και παλι ηταν σε υψηλα επιπεδα. Γενικα ηταν μια συναυλια που οι Iron Maiden ηταν οι Iron Maiden… Στα Children Of The Damned και Powerslave ειχα αρρωστησει… :vibrate:

Θα επανελθω με ενα πιο αναλυτικο post οταν βρω λιγο ελευθερο χρονο να το κανω με την ησυχια μου.

No [B]further European cities will be added to this schedule for 2017. [/B]

Ούτε τώρα Ελλάδα…

Δυσκολα θα ξαναέρθει μεγάλο ονομα …

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο.
Εδώ έδιναν συναυλίες σε μικρότερους χώρους και με εισιτήρια 30?.
Εδώ που θα μαζευθτει 15-20 χιλιάδες κόσμος με 50? δεν μπορούν να τους φέρουν;;;

Κανε τα μαθηματικα,δε βγαινει. Εχουν γινει μεγαλες ντιβες και θελουν μυρια

Πως βγαίνει όμως σε χώρους με 12.000 κόσμο και εισιτήρια 25-40?;;;

Στη Ρώμη το εισιτήριο γενικής εισόδου ήταν 80,5 αν θυμάμαι καλά…Στα πλαίσια μίνι φεστιβάλ και ημασταν 18.000 περίπου

Δε νομιζω αυτά τα ποσά να δωθουν στην Ελλάδα…ούτε θα υπάρξει ποτέ ανάλογη ή μεγαλύτερη προσέλευση

Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk