Iron Maiden - The Book Of Souls

Καλοί οι γουλφ αλλά δεν πιάνουν μία μπροστά στους STRIKELIGHT.

Ρε μπαγλαμά αναρχούλη matia πάλι πας να επιβάλλεις το κάρο με τα σκατά που κουβαλάς;

Ντάξει είπαμε, είστε ψαγμένοι και ξέρετε τους Wolf.

ΦΑΤΕ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΚΑΡΑΠΟΥΤΣΑΚΛΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ IRON MAIDEN ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ 8O8O

:!::slight_smile:

για μένα τίποτα δε στέκεται δίπλα στο somewhere, ούτε πριν ούτε μετά :smiley:
απλά το είπα γιατί τέτοιες καμένες κουβέντες/συγκρίσεις τις κάναμε πάντα ρεσυ και γουστάρουμε τελικά (όπως και τις λίστες), τα φόρουμ πάνω σε αυτά πατάνε άλλωστε, απλά δε στεκόμαστε στο πεζοδρόμιο της αθηνάς ή της σωκράτους πια :slight_smile:

Μακάρι να γουστάρανε όλοι, κάποιοι το παίρνουν ΠΟΛΥ πατριωτικά. Να, το άλλο το βόδι από πάνω νομίζει ότι το παίζουμε ψαγμένοι με τους obscure (…) Wolf και δεν καταλαβαίνει ότι ο σκοπός είναι ακριβώς το αντίθετο (“μα ακούστε τους, μπαντάρα!”).

Αναγνωρίζω βέβαια ότι το να λες πόσο καλύτεροι είναι από τους ύστερους Maiden δεν είναι και η καλύτερη προσέγγιση για ένα συγκεκριμένο κοινό. Αλλά τι να κάνουμε. Είμεθα και ειλικρινείς.

14 Αυγούστου το speed of light

Πάντως ρε μαλάκες εγώ ένα πράγμα δεν κατάλαβα ποτέ, πώς κόλλησα (εγώ συγκεκριμένα δηλαδή) με την αντιπαράθεση Maiden vs. Wolf :!:

Γιατί δηλαδή δε μ’ αφήνετε να κράξω τα ψευτοπρόγκς Maiden των τελευταίων 15 ετών με την ησυχία μου και χωρίς σημεία αναφοράς, ήμαρτον.

Από τους ύστερους Wolf, προτιμώ τους ύστερους Hammerfall. Τουλάχιστον αυτοί μπορούν να γράψουν κανά καλό ριφάκι και που και που καμιά κομματάρα αντί για ασυνάρτητες ξεροπαιγμένες ιδέες. Υπάρχει πάντα η περίπτωση να συμβαίνουν θαύματα πριν το Ravenous αλλά δεν θα πόνταρα σε αυτό. Καλύτεροι μουσικοί δεν παίζει να ήταν πιο πριν. Αν με 3 άλμπουμ δεν έχω ψηθεί, τότε σόρρυ μάγκες αλλά υπάρχουν ένα σωρό άλλες θνητές μπάντες για να ασχοληθώ.

Επειδή δεν θέλω να το πηγαίνω οφτόπικ μονίμως το βάζω σε σπόιλερ. Το ποστ είναι για τους Wolf.

[SPOILER]Οι Wolf δεν είχαν την ίδια σύνθεση σε αυτούς τους δίσκους. Ούτε και στον τελευταίο. Για τον οποίο να τον συγκρίνεις με το τελευταίο Hammerfall και να χάνει κιόλας είναι ίσως η πιο γλαφυρή στιγμή του debate.

Πληροφοριακά, οι περισσότεροι θεωρούν καλύτερό τους δίσκο το The Black Flame, ο Roy Z το Evil Star (όπου και τους ζήτησε να αναλάβει την παραγωγή του Ravenous), στην Αγγλία το Ravenous, στην Σουηδία τον δεύτερο και οι πρωτοδισκάκηδες το ντεμπούτο, κάποιοι γραφιάδες τον τελευταίο και ο Steve Harris πήγε να τους δει στην περιοδεία του τελευταίου, αυτού με τις “ασυνάρτητες, ξεροπαιγμένες ιδέες” (αχαχαχα) και μετά πήγε να βρει τον Niklas να του πει πόσο απόλαυσε την συναυλία (μου τα έλεγε ο Niklas κατασυγκινημένος, πιο φανμπόης και από τον Ιγνάτιο).

Και τώρα προκαλώ τον οποιονδήποτε πλην του πλέον πεισματάρη να ακούσει τα παρακάτω και να τα χαρακτηρίσει “ασυνάρτητα και ξεροπαιγμένα”. Καλά να μη σου αρέσουν. Ασυνάρτητα ρε φίλε και ξεροπαιγμένα.

Killing Floor

Back from the Grave

I Am Pain

σιγα τους φανμπουδες, αν αρχισω και μιλαω εγω για manowar τους εχω για branch.

Δηλαδή με τη λογική σου αν κάποιος ακούσει το Dance of Death ή το Final Frontier θα συμπεράνει οτι στα 80ς πρέπει να έπαιζαν σαν μπάντα της Γλυκερίας αφού καλύτεροι μουσικοί δεν ήταν πρίν από 25-30 χρόνια…τρομερό επιχείρημα για να μην κάτσεις να ακούσεις πως ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ή ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΠΟΛΛΟΙ να ακούγονται οι maiden μετά τις πατάτες των 90s…

Επίσης ποτέ δεν έγινε αντιπαράθεση maiden-wolf. Απλά κάποιοι έχουν πρόβλημα στην κατανόηση γραπτού κειμένου και σε συνδυασμό με την επιπολαιότητα και το φανμποιλικι τους, βλέπουν μπροστά τους λύκους να τους κυνηγάνε. Και όρμηξε και ο Ελρικ τώρα που είδε επικά σκηνικά και έφερε τους Manowar σε Maiden thread όλως τυχαίως:p

φίλε αυτό το έκανα γτ κάποιοι το παίζουν πολύ φανμπόυδες εδώ και θέλω απλά να τους θυμίσω ποιος είναι ο αρχηγός σαυτό το παιχνίδι.

Ο Αρχηγός.

!!!

θα μπορουσε να ηταν ομως!

Δεν τα πιάνεις εύκολα. Αν κάποιος είναι κουλός στα 35-40, τότε σίγουρα δεν έχω περιέργεια να ακούσω πώς έπαιζε παλιότερα. Γιατί το πιο πιθανό είναι να είναι ακόμα πιο κουλός.
Για το DOD και το FF ξεκινάς από λάθος αφετηρία γιατί και τα 2 γαμάνε και φυσικά δεν τίθεται θέμα κουλαμάρας. Ελπίζω να μην έχεις κάψει φλάντζα μέχρι τώρα, δεν είναι δύσκολο.

Ρε κοντράρεις Ελρικ τώρα, δεν έχω λόγο να σου προβάλλω κανένα λογικό επιχείρημα. Αν γαμάει το Dance of Death και το Final Frontier τότε τι να μιλήσουμε. Για τα προσωπικά γούστα του καθένα δεν μου πέφτει λόγος. Για την “αντικειμενική” ποιότητα της πατατομηχανής που λέγεται maiden των 90ς και των 00ς (εκτός του BNW) μιλάμε τόση ώρα. Αν το πήρες χαμπάρι καλώς, αλλιώς όπως ανέφερε το σοφό μπετό FatMidget, να μετράμε πόση την έχουν οι maiden και να διαφωνούμε αν είναι 20 ή 21 πόντους…

Επιτέλους συνεννοηθήκαμε.

ΈΧΕΤΕ 27 ΜΕΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ

ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΤΟΥΣ 6 ΤΩΡΙΝΟΥΣ IRON MAIDEN + TON DENNIS STRATTON ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ LEAD ΣΕ 2 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ, ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΑΚΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΝΕ ΕΝΑΣ-ΕΝΑΣ

μπα, σόλο είχαν ενίοτε και κακές στιγμές…

διαβασα ενα unofficial review για το book of souls το οποιο κατεβηκε απτο site την αλλη μερα.9/10 και θα εχουμε πολλα χαμογελα στο Σεπτεμβρη
https://www.teamrock.com/reviews/2015-08-07/iron-maiden-the-book-of-souls
δε ξερω αν το προλαβε κανενας αλλος

'‘Feel the surge
Resist the urge
It melds as one
at the speed of light
Beyond your darkest nightmare
at the speed of light
Leaving your old life behind’'
SPEED OF LIGHT