σε 12 ώρες θα ακούσουμε το speed of light!
8 το πρωι θα κυκλοφορησει? καλη φαση
Δεν είσαι και πολύ καλός στους υπολογισμούς
10 το πρωί θα κυκλοφορήσει.
κακή ώρα…ούτε να ξενυχτήσεις λέει ούτε να ξυπνήσεις τόσο νωρίς…:-k
Ελπίζω να μην γονατίσει πάλι το σάιτ.
Ψιλοκαλα παμε…
Μονο η κραυγη του Bruce φτανει…
το official video
παρα πολυ καλο κομματι…
Μαλλον καλυτερο απο τα ‘‘μικρα’’ του final frontier. και ο μπρους παρολο που ακουγεται μεγαλος δεν ακουγεται φαλτσος τουλαχιστον. μακαρι να ειναι απο τα χειροτερα του δισκου
Αμαν μ’αυτα τα videogames! Και πάνω που νόμιζα οτι χειρότερο απ’το Angel & The Gambler δεν γινόταν!! Ας μην έβγαζαν κλιπ καλύτερα.
Στο τραγούδι τώρα…μ’αρεσει αρκετά.Σίγουρα πολύ περισσότερο απο το αντίστοιχο προηγούμενο El Dorado. Και η σύνθεση και η παραγωγή μου φέρνουν λίγο από solo Dickinson. Κάτι απο…Silver Wings ένα πράγμα? :-k Τέλος πάντων, ακούγεται ευχάριστα. Μ’αρεσουν πολύ τα φωνητικά του Dickinson και όντως η κραυγή στην αρχή όλα τα λεφτά.
Μόνο σε μένα φάνηκε πολύ μέτριο το κομμάτι δηλαδή;Και το video clip πολύ χάλια…
Σας κατούρησαν για άλλη μια φορά οι maiden.
Ψιλομέτριο μου φάνηκε και μένα δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκα…
όταν θα γίνει ποτέ πολλ για τοπ 10 χειρότερα singles των maiden, θα πάρει τη θέση που του αξίζει
Σταθερα λοιπόν, μαλακία.-
True story. Ό,τι σαχλαμάρα και να βγάλει αυτό το συγκρότημα αποθεώνεται. Up the irons.
Μέση κατάσταση…
Ούτε απογοήτευση, ούτε με εντυπωσίασε.
Το βίντεοκλιπ δε μπορώ να πω ότι είναι ότι χειρότερο έχω δει (λέγε με The Angel…). Στα videogame σημεία του Eddie συμπαθητικό το βρήκα.
υγ: σωστή και η κριτική που έβαλε ο mike 2 σελίδες πριν, όσον αφορά το συγκεκριμένο.
Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα. Δεν είναι κακό κομμάτι αλλά ούτε και κάτι ιδιαίτερο. Μου άρεσαν αρκετά οι κιθάρες του, ο Bruce ζορίζεται λίγο στα ψιλά.
Αν δεν αλλάξει κάτι θεαματικά, λογικά πάμε σε ένα δίσκο στα γνωστά μετά-2000 επίπεδα. Με ό,τι και αν αυτό συνεπάγεται.
Το videoclip αδιάφορο.
ρε γαμωτο πάλι δεν μου άρεσε ο ήχος στα drums :? Απλά καλό κομμάτι.ΦΟβερή η μελωδία στην μέση οκ riffs και πάμε για το album τωρα