Πάντως πείτε ρομαντικό αλλά το βίντεο μου άρεσε, συν ότι και το κομμάτι είναι πιασάρικο και σίγουρα καλύτερο από την μπούρδα το El Dorado, προφανώς ο δίσκος θα έχει όλα αυτά τα στοιχεία που έχουν οι δίσκοι τους από το DOD και μετά και με κάνουν να τα αφήνω στην άκρη πολύ γρήγορα. Από την άλλη έχουμε καινούριο Maiden οπότε η ζωή απέκτησε ένα νόημα
Μετριούτσικο κομμάτι. Δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό(δεν είναι κάθε μέρα Πασχαλιά) αλλά είχα χαϊπαριστεί απ’ τις κριτικές και τα 28 δεύτερα του teaser, που νομίζω είναι το καλύτερο μέρος του κομματιού.
Μην απογοητευόμαστε όμως, 5 λεπτά κομμάτι είναι, έχουμε να γευτούμε άλλα 87.
Είχα διάθεση να τρολάρω, αλλά βαριέμαι να ξεκινήσω άλλον έναν πόλεμο…ινάφ…
Είναι κάτι που ξεφεύγει μόλις ένα βήμα από τη μετριότητα…έχουμε ακούσει και χειρότερα…
Και δεν μου άρεσε η παραγωγή…
Ρε τι λέτε, γάμησε το βίντεο
Ρε στην αρχή πετάει ένα τάρντις στο βίντεο κλιπ ή έχω παραισθήσεις;
…ναι…τα ματάκια μας…
Ζήτω το ατάρι…
το βίντεο είναι ΕΠΟΣ…!!!
το κομμάτι από την άλλη είναι και αυτό ωραίο, σίγουρα καλύτερο από το αντίστοιχο el dorado…οι maiden ακούγονται φρέσκοι το 2015 και αυτό είναι φοβερό…!!
Μέτριο κομματάκι αλλά αυτό το κλασικό Maiden κλείσιμο στο τέλος ξυπνά όμορφες αναμνήσεις
Ισχύει αυτό με το teaser. :yes:
μαλακες γαμαει το κομματι, αριστουργημα! να το βαλουμε σε κανενα διαστημοπλοιο να το ακουσουν εξωγηινοι οταν ερθουμε σε επαφη, μπετοβεν και μαλακιες!
Elric είπες να πάρεις τον ρόλο του Greg7 στο φόρουμ μέχρι να γυρίσει; :")
Πραγματικά δεν ξέρω τι περιμένατε από νέο ΣΙΝΓΚΛ Μέηντεν, κραυγή στην αρχή από άλλες εποχές, κολλητική μελωδία και ρεφρέν που το σιγοτραγουδάω από το πρωί που το άκουσα, ο Έντι να βγαίνει από το live after death, να πλακώνει τον διάβολο και για φατάλιτυ να του κόβει το κεφάλι και να του παίρνει την καρδιά, ξέρω γω, το χέρι μου έχει πάθει αγκύλωση και είναι κάπως έτσι:
σοβαρα τωρα ποιος ακουει ακομα μειντεν;
Περιμένουμε να βγει και το άλμπουμ και τους τα στέλνουμε και τα 16 μαζί. Μπετόβεν και μαλακίες!
Παραείναι χαρντροκιά Σμιθ, ειδικά στο γκρουβάτο ριφάκι στην αρχή νομίζω το παρακάναν. Ας το κρατούσε για το επόμενο ASAP και ας έπαιζε περισσότερο με τη βασική ριφομελωδία που είναι πολύ καλή. Τέλος πάντων. Περισσότερο με χάλασε ο ήχος του Murray. Έχει χάσει πολύ σε γυαλάδα και το γλουγλού πολύ αδύναμο. Τι σκατά σκεφτόταν; Ελπίζω να μην είναι έτσι και στα υπόλοιπα.
Λογικά είναι η λιγότερο καλή στιγμή του δίσκου.
Not bad. Μπήκε στο repeat καμιά δεκαριά φορές χαλαρότατα, αυτό είναι καλό σημάδι.Το riffάκι επίσης είναι από τα χαμένα riffs του Killers και αυτό είναι επίσης πολύ καλό.
ε ναι η λογικη λεει οτι ο υπολοιπος δισκος θα εχει υπερτατες κομματαρες!!!
[SPOILER]πρεπει καπως να περασει η ωρα ρε bastard, το απογευμα βγαινω σε αδεια και δεν ειμαι καλα :p[/SPOILER]
δεν βγαίνει από το repeat…
για το βίντεο κλιπ ρε μόνο ο bastard ένιωσε?? ρε είναι Ε-Π-Ο-Σ
Manowar troll alert!!! Πότε βγάζουν ρε τα παληκάρια νέο δίσκο? Θα μπώ στο thread τότε και θα ποστάρω topless λαδωμένες φώτο του demaio τώρα που είναι μεσήλικας, you have been warned!!
ποσταρε οτι θες, ακομα και τωρα τουμπαναρα ειναι ο Αρχηγος και με φυσικο καταμαυρο μαλλι!!
Δεν το ακουσα το κομματι και ουτε προκειται. Θα περιμενω να ακουσω ολο το album μια κι εξω γιατι οταν ακουω το single απο λατρεμενες μπαντες πηδαω το κομματι για να παω παρακατω. Οποτε λεω να το αποφυγω αυτη τη φορα.
Αγαπητε Elric οταν η αγαπημενη σου μπαντα εχει βγαλει ενα album ντροπη για την μουσικη (εσενα κοιταω Lord of steel) με stoner ηχο και μονο 2-3 καλες ιδεες και κανει την μια επανηχογραφηση πισω απο την αλλη ειναι τουλαχιστον παρανοικο να την λες στους Maiden. Με αγαπη στο λεω.
ντροπη ειναι να βαζεις στο στομα σου τη μεγαλυτερη μεταλ μπαντα που χει πατησει ποτε στον πλανητη γη και δεν εχει ουτε εναν κακο δισκο. και μονο το expendables (δε το συζηταμε για ολο το lord of steel) κατουραει τις παπαριες που εχουν βγαλει οι maiden τα τελευταια χρονια και θα κατουρησει και τα υπολοιπα 158 λεπτα ανουσιας μουσικης που θα βγαλουνε.
και σας εχω πει, οποτε πιανεται στο στομα σας τους θεους να το χετε ξεπλυνει πρωτα με baby oil.
υ.γ.
απανταω ετσι χαλαρα γτ πεταω το βραδυ κι εχω καλη διαθεση8)