το εχω ακουσεις πολλες φορες απο το πρωι!συνεχιζει να μου αρεσει πολυ οπως και το βιντεο!!!
Χααχαχα…που να είχες κακή διάθεση…
Το baby oil θα είχε γίνει κρανίο με ούρα του Θωρ, και το στόμα μας θα ήταν γεμάτο από το ευμεγέθες όργανο του ΑΡΧΗΓΟΥ, ενώ θα μας εξανάγκαζε ταυτόχρονα να απαγγέλουμε το Warrior’s prayer…
“μπφφ σκκσςς…οχμμμ φρφφφφ (σάλια) σσξςς…” κλπ
Καλό ταξίδι μπρε και καλά να περάσεις…
Έλρικ κάπου μπερδεύτηκες ρε φίλε, οι Bathory ούτε expendables έχουνε ούτε lord of steel.
ποιοι ειναι οι μπαθορι??
Ωραίο τραγούδι παίδες! Δεν είναι κάτι το φοβερό αλλά σαφώς είναι ωραίο τραγούδι. Και συνθετικά είναι πολύ ανώτερο και από τα 3 τραγούδια που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής από τον καινούριο δίσκο των Slayer.
ε ναι,σωστη συγκριση! γιατι ουσιαστικα παιζουν το ιδιο πραγμα οι μαιδεν και οι σλειερ,μεταλ.
εδιτ: θενξ τοξικε!!!
Την ποιότητα των συνθέσεων συγκρίνω. Απογοήτευση για μένα μέχρι στιγμής οι καινούριοι Slayer.
Χαβαλεδιάρικο το κομμάτι και το video και βασικά ακούγεται “φρέσκο”…για σινγκλακι μια χαρά…καλύτερη δουλεία στη παραγωγή από τις τελευταίες 2 κυκλοφορίες, αν και ο Βρασίδας φωνασκεί ελαφρώς σε σημεία…θετικό το πρόσημο…αναμένουμε το αλμπουμ! 8)
Για μένα αυτό που κατά βάση αξίζει στο κομμάτι είναι η κιθαριστική δουλειά - πρώτα και κύρια προφανώς η εξαιρετική μελωδία στη γέφυρα, αλλά και το βασικό riff λέει. Όσο για το ρεφρέν και γενικά την ερμηνεία του Bruce, μου δημιουργούν λίγο σύγχυση. Δεν είναι άσχημα, τα ακούω και λέω “καλά είναι”, αλλά κάτι με εμποδίζει απ’ το να τα ευχαριστηθώ πλήρως. Βασικά τώρα που το σκέφτομαι ξέρω τι είναι: κάθε φορά - πλέον - που ακούω τον Bruce να “σηκώνει” τη φωνή του, το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι “γέρασε - γέρασε - γέρασε”. Κακό πράγμα να ακούς μια αγαπημένη φωνή [I]να ζορίζεται,[/I] και να στραβώνει λίγο η μούρη σου, σε φάση “μακάρι να μη χρειαζόταν τίποτα απ’ όλα αυτά”.
Εξακολουθώ να μην έχω μεγάλες προσδοκίες. Θεωρώ ότι στην καλύτερη θ’ ακούσω κάμποσα ωραία riffs/ιδέες και θα λέω “εντάξει δεν είναι και για πέταμα ο δίσκος, κάτι αξίζει”, στη δε χειρότερη θα σερβιριστώ πάλι μια μεγαλειώδη πατάτα τύπου Final Frontier και θα συγχυστώ για έτι μία φορά.
Αλλά δε βαριέσαι, “hater” είμαι, τι θα λεγα…
Από τότε που οι Maiden ανακάλυψαν την ψηφιακή τεχνολογία έχουν δημιουργήσει μερικά από τα χειρότερα video-clip στην ιστορία της μουσικής. Αυτό εδώ είναι λιγάκι πιο συμπαθές σαν video αλλά γεγονός παραμένει. Οι Maiden πρέπει να μείνουν μακριά από τα pixels!!
Το κομμάτι ύπνος, όπως τα περισσότερα single τους.
Καλό το κομμάτι αλλά κάτι με χαλάει στην παραγωγή. Περισσότερο γυαλισμένο απ ότι θα θελα και με τις κιθάρες κάπως θαμμένες, θα πρεπε να ταν πιο “μπροστά” (λες κι είναι τίγκα στο reverb ένα πράμα)
Ο Μπρούσαρος έχει ωραίες στιγμές κατά τη διάρκεια του
Χμ. Μουδιασμένος dickinson στην αρχή, στρώνει στην πορεία καλά κρατιέται για τα χρόνια του. Ενα ψιλοαδιάφορο ροκ εν ρολλ με τις καντένζες και τις πατέντες τις maidenικες να το χρωματίζουν… κλέβει αρκετά το futureal με μια εσάνς, SIT. Μέτρια παραγωγή, μάλλον επειδή βάζει χέρι ο αρχηγός. Μέτριο κομμάτι αν και απο Wickerman και μετά τα single δεν φτουράνε … θα δείξει.
Ο Μπέντζαμιν ο Μπριγκ γελάει στα μούτρα σας
ΑΥΤΟ!!! Μπουκωμένη παραγωγή με χάλια ήχο στα drums για μια ακόμα φορά.Αν το τραγούδι το γράφανε οι power killers !!! θα του δίναμε άραγε τόσες ευκαιρίες???όπως έιπε κ ένα παιδί στο κομμάτι αξίζουν τα 30 δεύτερα του teaser
Όντως αυτό ήταν ίσως το καλύτερο single από το 1998 και μετά.
άσχετο αλλά not even close που λένε και στο χωριό μου
Ο Μπέντζαμιν και ο Rainmaker.
δίκιο έχεις ξεχάστηκα. Το benji καλό, το rainmaker το βρίσκω χαζοχαρούμενο το ίδιο και το άλλο το different world.
BNW - Πολυ καλό σχεδόν όλο.
DOD - Χάλι εξώφυλλο, αλλά έχει ομόνυμο, no more lies, paschendale, montsegur & 2-3 άλλα.
AMOLOD - πολυ καλός δίσκος, σχεδόν όλα τα κομμάτια πολύ καλα, πολυ ΚΑΚΟΣ ήχος / no mastering.
AFF - chorus ομόνυμου, mother of mercy και λίγο απο talishman και όλο το Alchemist. (Εδώ άρχισα να εκτιμώ μέχρι και του BB τα 2, μετά απο αυτό…+ Virus αν και εκεί είχαμε το ανεκδιήγητο 7λεπτο Angel and the gambler)
Σε κάθε περίπτωση, δεν με ενθουσίασε το πρώτο δείγμα. Πιθάνα να ισχύει η κριτική του λατίνου πιο πίσω. Κρατάω κάπως πιο μικρό καλάθι.
wickerman τελικα παραμενει καλυτερο single/video ως τωρα.τωρα το speed of light ειναι καλυτερο απο el dorado μακραν.οποτε εστω και αυτο κατι ειναι.επισης θα ελεγα ειναι maiden meets purple:p δε μπορω να πω οτι ειναι heavy,εχει μια πιο ροκ ν ρολ αισθηση.το video ειναι αρκετα εξυπνο.αναμενουμε το δισκο για πληρης κριτικη.
Αν εξαιρέσεις τα…χρόνια το κομματάκι έχει κάτι από τον αέρα του Somewhere / Νο prayer…μου βγάζει μια 80-ιλα το vibe, προηγούμενα αντίστοιχα ακουγόντουσαν πιο παρωχημένα, forced…