Iron Maiden - The Book Of Souls

και μενα αυτη την αισθηση μου δινει…ισως για αυτο μου αρεσει τοσο πολυ…

Εμένα μου φαίνεται maiden meets wolf.

Καλό κομμάτι, ωραία μουσική και σόλο. Η φωνή του Μπρους όμως αρκετά κουρασμένη δυστυχώς. Ισως να επηρέασε και η περιπέτεια με το πρόβλημα υγείας που είχε…

Η γυαλισμένη παραγωγή μου άρεσε.
Τόσα χρόνια δεν ακούγαμε παράπονα για το ότι δεν ήταν γυαλισμένη αλλά live??

Το βίντεο κλιπ τα σπάει! Ειδικά οι gamers θα το εκτιμήσουν πολύ.

το έχουμε πει/γράψει 100 φορές ο δίσκος ηχογραφήθηκε πριν ο Bruce αποκτήσει το πρόβλημα υγείας του. τα κουρασμένα φωνητικά που ακούμε είναι προ 2ετίας σχεδόν.
το πως θα αποδίδει σήμερα είναι μια άλλη ιστορία αλλά ελπίζουμε πάντα για το καλύτερο

Και με μονο 74 ποστ!!! μπραβο!!!

(μετα το καλοκαιρινο τουρ του 14 ηχογραφηθηκε αρα πριν κανα χρονο)

Όσο για το προσεχές μέλλον και τους Ιron Maiden, ανέφερε: «Η ηχογράφηση ήταν έτοιμη να ξεκινήσει φέτος. Είχαμε τελειώσει. Τώρα απλά περιμένουμε τον Bruce να επανέλθει πλήρως, ελπίζουμε μέσα σε δύο μήνες. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί?»

σύμφωνα με το παραπάνω τα φωνητικά (τουλάχιστον) ειναι αφτερ την αρρώστια

το τραγούδι βγάζει νεύρο και 80ιλα…δεν είναι γαμάτο…δεν είναι όμως και μέτριο…το σιγοτραγουδάω συνεχώς σήμερα…σμιθική σύνθεση (άκου το φλέτζερ)…απλοική και του δε πόιντ

Actually, nobody knew that Bruce was ill when we did the album. We put the album together between September and early December and Bruce was singing fantastic. (gers)

όλος ο κόσμος περιμένει το νέο μέηντεν

Τι τρελό μωρό είναι αυτό! Αυτοί στο εξωτερικό έχουν τα καλύτερα! [emoji13]

ok… ίσως

η πηγή είναι αυτήπάντως πανω στην οποία πάτησε το νέο

ενιγούει…αναμένουμε τον δίσκο για περισσότερα

Πόσο πιο καύλα ακούγεται το κομμάτι…Κάποιος να απαγορεύσει τν harris να βάζει το χέρι του στις παραγωγές των maiden

ναι οντως.ετσι βρομια.ε και live θα ακουγεται καλυτερο πιστευω.

Ένα από τα main ριφς πάντως είναι ακριβώς το ίδιο με το Killers ακριβώς μετά το τέλος της δεύτερης στροφής, δλδ μετά το “A voice inside me compelling to satisfy me”. Δε μας χαλάει καθόλου βέβαια 8)

Eγω απ την αλλη δεν καταλαβαινω, 3 κιθαριστες ενα ρημαδι καλο σολο κανεις τους δε μπορει να γραψει πλεον ? Ποσα χρονια εχουν να γραψουν καλα σολο ? Απ το BNW ισως

*2 κιθαρίστες και ο Gers

Στο Speed Of Light όντως δεν λένε τίποτα. Ειδικά του Μάρεη, απορώ πώς τον άφησαν να βγει από το στούντιο.

Αλλά στο FF και στα προηγούμενα έχει πολλά καλά σόλο και από τον Γκερς φυσικά.

μια χαρα είναι το σόλο του smith στο speed…να μην είχε αυτον τν μπουκομένο ήχο θα ακουγόταν κ λίγο καλύτερα https://www.teamrock.com/features/2015-08-14/the-15-best-things-about-iron-maiden-s-speed-of-light

Εμενα προσωπικα ο Gers μου αρεσει και πιστευω εχει μεγαλη συνεισφορα στη reunion εποχη των Μειντεν. Στο δε BNW εχει γραψει σολαρες

Απο κει και περα ομως τα σολο των τριων ειναι αναμασηματα, ανεβοκατεβασματα χωρις ουσια, μπουρμπουληθρες και φαινεται να βαριουνται να γραψουν ενα σολο της προκοπης. Ποιοι οι Μειντεν τωρα που εχουν απ τα πιο ευκολομνημονευτα και εμπνευσμενα σολο, ακομα και επι Bayley. Το AMOLAD πχ αν ειχε καλες φρασεις στα σολο θα ηταν υπερδισκαρα

Ίσα ίσα.Ο ήχος στην διασκευή είναι καθαρός.Κρύσταλλο.Άσε που υπάρχει και διαχωρισμός οργάνων.Στην παραγωγη των maiden δεν καταλαβάινεις τπτ.'ολα είναι χύμα κ αχταρμας που λέμε και στο χωριό μου.Γενικά ακούω συνέχεια την διασκευή και γουστάρω.Επίσης μου την σπάνε οι φωνητικές γραμμές σε ορισμένα σημεία.Αλλού ο ρυθμός αλλού ο dickinson.Ετσι χαραμίζεις μια πάρα πολύ καλή ιδέα/τραγούδι

Και ελεγα και εγω τι ειναι αυτο που δεν μου κολλαει στα φωνητικα! Ενω η φωνη του Dickinson ειναι σε αξιοπρεπεστατα επιπεδα,δεν ταιριαζει ακριβως με τις κιθαρες.Μπορει στο συγκεκριμενο κομματι να φταει και ο Shirley,καθως τους εβαζε να ηχογραφουν και one take.