:!: :!: :!:
Ακούω.
:!: :!: :!:
Ακούω.
χωρίς να βάζω το χέρι μου στη φωτιά…one take φωνητικά δεν παίζει…ντραμς μπάσο και ρυθμικές μπορεί και να ηχογραφηθούν λαιβ στο στούντιο
Ειναι τα περισσοτερα της πρωτης περιοδου αν οχι ολα, κι απ το 92 μεχρι σημερα καποια σκορπια.
Όλο το Fear Of The Dark είναι Ύμνος στην Κιθάρα, αν μιλάμε για κορυφές.
Ο ήχος στη διασκευή πιο πάνω είναι καλός, ειδικά στο σόλο του Μάρεη είναι ίσως όπως θα έπρεπε να είναι το ορίτζιναλ. Αλλά το παίξιμο είναι ερασιτεχνικό, εντελώς ξερό και ειδικά πάνω σε εκείνη τη ριφομελωδία λες, θα το παίξει; Δεν θα το παίξει; Τεσπα.
Το άκουσα καμιά 10αριά φορές σερί σήμερα για να μην το κάψω. Ωραίο το κομμάτι αλλά περίμενα κάτι καλύτερο στο σόλο από τον Μάρεη.
Wow. Τι να πω, προφανώς έχουμε διαφορετική αντίληψη για το τι είναι “ευκολομνημόνευτο και εμπνευσμένο σόλο”. Εγώ είμαι της άποψης ότι σ’ αυτό τον τομέα οι Maiden δεν ήταν ποτέ κάτι το ιδιαίτερο (ειδικά σε σύγκριση με κάποια άλλα μεγαθήρια του ήχου όπως π.χ. Rainbow/Purple, Priest, Accept, Sabbath, Scorpions, UFO κ.ά.). Έχουν κάποια ωραία σόλο προφανώς, το Wasted Years ναι, είναι ένα απ’ αυτά, όπως επίσης το Aces High, το Heaven Can Wait και μερικά άλλα ακόμα, αλλά η μεγάλη πλειοψηφία τους, ακόμα και από τη χρυσή εποχή, μου ακούγονται κατά κάποιον τρόπο σα να παίχτηκαν απλώς για να παιχτούν.
But hey, I guess that’s just me…
Ετσι ειναι εχουμε διαφορετικη αντιληψη, δεν αμφισβητω ομως το επιπεδο των leads αυτων που αναφερεις, των priest πχ τους θεωρω ανωτερους αλλα αυτο ειναι off topic
…τραγούδι που έρχεται από τα 90ς κατά την γνώμη μου, με τίγκα καλτ - καυλωτικό - κοληματικό βίντεο κλιπ:):!:
Αν το εβγαζε αλλο συγκροτημα το τραγουδι ουτε που θα ασχολουμασταν.
Μακαρι ο δισκος να μας ξετιναξει,αλλα κραταω μικρο καλαθι.
Στάλθηκε από το LG-H340n μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΠΑΡΕ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΡΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΑΝ
ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΣΕ ΤΑ ΦΛΟΚΙΑ ΤΩΝ SMITH/DICKINSON. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΧΕΙΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ IRON MAIDEN
:lol: :lol: :lol:
Γεια χαρά κι από μένα. Μετά από αρκετό καιρό που παρακολουθώ τα εδώ τεκταινόμενα εξ’ αποστάσεως, ήγγικεν η ώρα του register - ο επικείμενος δίσκος των Μαϊντανών ήταν μια καλή αφορμή. Το Speed of Light μου φάνηκε συμπαθητικό, αρκετά θα έλεγα. 'Ομως, όταν διαβάζω για ‘γυαλισμένη παραγωγή’ και για ‘εκπληκτικό Dickinson’, έχω την εντύπωση ότι ακούω άλλο τραγούδι. Ειδικά ο Βρασίδας με ψιλοαπογοήτευσε. Δεν έχεις να αποδείξεις κάτι ρε φίλε, 57 χρονώ είσαι πια, πήγαινέ το λίγο πιο χαμηλά (τον 1ο στίχο του ρεφραίν λ.χ. , όπου η εκφορά της λέξης ‘stars’ θυμίζει κάτι μεταξύ επιφωνήματος πόνου και γάτας σε οίστρο…). Ο Νικολάκης, αντιθέτως, το λέει καλά το ποίημα, με εξέπληξε θετικά μπορώ να πω.
Απ’ την άλλη, εδώ και αρκετά χρόνια οι προπομποί των δίσκων τους είναι αποδεδειγμένα από τις χειρότερες στιγμές της εκάστοτε κυκλοφορίας, με αποκορύφωμα το πιο-μέτριο-πεθαίνεις Wildest Dreams. Ακόμα και το Wicker Man, που είναι αντικειμενικά καλό κομμάτι, δεν συγκαταλέγεται με την καμία ανάμεσα στις κορυφές του BNW. Για να μην πάμε στις προ-reunion εποχές, γιατί θα συναντήσουμε τον άγγελο και τον τζογαδόρο και θα μας πιάσει κατάθλιψη (μακράν ό,τι χειρότερο φέρει το όνομά τους - και φανταστείτε πως δεν ανήκω σε αυτούς που θεωρούν ότι το Virtual XI είναι για πέταμα, αλλά αυτή η αηδία του κόβει εύκολα καναδυό μονάδες). Με αυτό το σκεπτικό, το Book Of Souls μπορεί και να γαμάει τελικά!
Είσαι σίγουρος; Μήπως τότε έλειπαν οι συγκρίσεις με το ένδοξο παρελθόν τους, και όλοι μίλαγαν για ένα αξιοπρεπές μέταλ κομμάτι που θυμίζει παλιές καλές εποχές; Μη σου πω ότι θα ακούγαμε και σχόλια του τύπου ‘να πώς θα έπρεπε να παίζουν οι Μέηντεν’…
Μάλλον είναι κάπως αργά αλλά θα ήθελα να σταματήσουν να δίνουν τα σινγκλάκια στον Σμιθ. Αν είναι να γράψει Paschendale, BTATS, Starblind έχει καλώς. Αλλά όχι άλλα σινγκλ, λες και είναι ο Desmond Child των Μέηντεν, ξέρω γω. Ας τα γράψει κάποιος άλλος και ας μην θυμίζει σινγκλ. Λες και θα το παίζουν ασταμάτητα όλοι οι ραδιοφωνικοί σταθμοί ό,τι και να είναι.
Κοπτο-ραπτικά μαμεί το κομμάτι…σαν σύνολο μπάζει…
Αν ας πούμε το έβγαζαν οι Enforcer το κομμάτι τι θα λέγαμε; Εγώ πάλι θα έλεγα ότι είναι ένα οκ κομμάτι τίποτα παραπάνω.
Κι αν η γιαγια μου είχε ρόδες θα ήτανε πατίνι.
Μοtor Granny κι έτσι; Θα την έκανα μια βόλτα.
Κάτω του μετρίου. Δεν περίμενα κομματάρα αλλά πάντως σίγουρα κάτι καλύτερο από αυτό
Λοιπόν, εγώ εκνευρίστηκα που όλοι είναι χαρούμενοι και πάνε να γίνουν δημοφιλείς οι Iron Maiden στην χώρα μας, παρόλο που είχα καταφέρει να τους σαμποτάρω προσωπικά στην σύντομη καριέρα μου.
Επομένως, επιστρέφω στην θέση του υπονομευτή των Iron Maiden και θέλω να δηλώσω:
“Ποιοι Wolf μωρέ. Αυτό είναι επιπέδου δεύτερου δίσκου Iron Savior. Ωραίο βιντεοκλίπ όμως.”
[SPOILER][/SPOILER]
Υστερόγραφο: Αυτός που είπε ότι παραδοσιακά βγάζουν τα χειρότερα για σινγκλάκια και ανέφερε το Run to the Hills σαν πρώτο παράδειγμα (δίπλα σε Wicker Man, angel and the Gambler και el Dorado) με έκανε να γελάσω δυνατά.
ΥΥΓ: Αυτό που το Wicker Man θεωρείται ΚΑΛΟ είναι ένα παράδειγμα του γιατί η χώρα βρίσκεται σε καθεστώς μνημονίων.
Egw pistevw tha kerdisei epitelous thn prwtia o Harris sto dhmopsifisma tou Hammer ws kalyteros mpasistas kai syntheths…
O Harris ο οποιος εχει απαισιο ηχο εδω και δεκαετιες