το πάρα-παραπάνω ποστ περιέχει τοποθέτηση προιόντος,
Eίδες που σαι άσχετος; Καθόμουνα 10 λεπτά και το κανα blur και μίκρυνα το Depth Of Field για να μη φαίνεται η μάρκα.
Αλλά που να ξέρεις εσύ απ αυτά… Τράβα παίξτηνα με κάνα video του oiled DeMaio να καρφώνει τον Adams. Δεν ήξερα ότι πονάει και τους Manowarάδες το μεγαλείο των Maiden! Χαλαρώστε ρε παιδιά θα πάθετε κάνα έκφραγμα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
πρώτος να πλένεις το στόμα σου με baby oil πριν μιλήσεις για τους θεούς, ειδικά για τον αρχηγό.
δεύτερον, πονάει πολύ που έχουν τέτοια φυσική κατάσταση στα 60 τους και οι μαιδεν έχουν γίνει σαν κωλόγριες που περιμένουν στην ουρά να πάρουν αντίδωρο έτσι?
τρίτον, όχι απλά σας κατουράμε αλλά σας κατουράμε ενώ έχουμε φάει παστουρμά με τίγκα τσιμένι.
Χαχαχα ναι γαμάτη φυσική κατάσταση τίγκα στα αναβολικά και στις ενέσεις. Γι’αυτό τα τίναξε και ο drummer τους και το χουνε χάσει οι δικοί σου (βλέπε τις επανηχογραφήσεις των 2 Albums) .
Καμμένα χαρτιά είναι. Και κάτι χειρότερο από “καμμένα”… ΞΟΦΛΗΜΕΝΑ!
Δεν συνεχίζω την κουβέντα με κολλημένα άτομα! Τράβα ωρίμασε λίγο και τα ξαναλέμε σε λίγα χρόνια. Εδώ θα μαστε
Μεγάλη διάρκεια, σίγουρα τα κομμάτια θα μεγαλώσουν μέσα μας με τον καιρό και προβλέπω κάθε εβδομάδα να αλλάζει το αγαπημένο μου κομμάτι ανα δίσκο (όπως έγινε στο AMOLAD). Θα περάσει καιρός που θα το ακούσω καλά και μετά θα εκφέρω γνώμη.
Περιμένω μετά απο τρείς δεκαετίες να ακούσω ενα εξ’ολοκλήρου Dickinson τραγούδι σε δίσκο Maiden και περιμένω μια καλή,μεστή,ερμηνεία του χωρίς να ζορίζεται.Και όχι στο γρήγορο γράψιμο φωνητικών με 2-3 takes.Δεν έμεινα ικανοποιημένος στο προηγούμενο άλμπουμ,σε κομμάτια όπως The Talisman μου ακουγόταν πολυ κουρασμένος.Nαι κράξτε ελεύθερα.
Περιμένω τους κιθαρίστες κ ειδικά τον Gers να γράψουν ένα πορωτικό πλην πρωτότυπο σόλο στην κιθάρα. Να ακούσω το The Man of Sorrows που γράφει ο Murray και να ακούσω το solo της κιθάρας του στα πρώτα πέντε δευτερόλεπτα. Περιμένω τα γνωστά trademarks στα μεγάλα κομμάτια του Harris να είναι παρόντα με όση περισσότερη φαντασία γίνεται κ χωρίς να θυμίζουν κάτι απο το παρελθόν. Καλοδεχούμενα πάντα τα όποια synths του Harris κ Smith.Περιμένω απο τον Nicko δυναμικά μπασίματα και χτυπήματα να κλέβουν την παράσταση (π.χ Face in the Sand,12 χρόνια πίσω).
Περιμένω επίσης μια καλύτερη παραγωγή.Κάπου, κάτι με χαλάει στα τελευταία 2-3 άλμπουμς με τον Shirley χωρίς να είναι κακή βεβαίως.
Καλοδεχούμενη και η παλιά γραμματοσειρά αλλα το εξώφυλλο τελείως μάπα. Καθίστε και συγκρίνετε το δίπλα-δίπλα με τις τόσες εξωφυλλάρες και βγάλτε τα μάτια σας μετά. Ειλικρινά,για Maiden μιλάμε,ΟΦΕΙΛΑΝ να έχουν κάτι καλύτερο! Ένας Eddie που θα μπορούσε να είναι ένας απο τους εκατοντάδες σε αντίστοιχα fun clubs στην Υφήλιο,όχι όμως για εξώφυλλο.Περιμένουμε και το artwork.
άστο μεγάλε, όταν εγώ ήμουν ώριμος εσύ έπαιζες ακόμα κρας μπαντικουτ στο πλει στεισον 2.
και για ποια αναβολικά μιλάς? δόξα τον όντιν έχουμε κυκλοφορήσει πολλά ντβντ που δείχνει μέσα πως γυμναζόμαστε, καλό θα ήταν να δεις κι εσύ κανένα να ξεκινήσεις γιατί βάζω στοίχημα ότι θα είσαι κανένας σαπιοκοιλιάς που τρώει μέρα παρά μέρα κεφτεδάκια της γιαγιάς και κολοκυθάκια γεμιστά με κιμά (που είναι τίγκα στις θερμίδες και στην χοληστερίνη).
.
Περιμένεις από τον Gers να γράψει πορωτικό και πρωτότυπο σόλο κιθάρας; Κάνα σόλο σε όργανο, πιο κρεάτινο, οκ.
Και να πω ότι δεν ήξερες καλύτερα…έχεις άβαταρ τον Adrian Smith όμως!!! ΚΑΤΣΕ ΡΕ ΣΙΑΓΚΖ!!!
αυτοί είστε, δεν ξέρετε τι σας γίνετε.
Έχουμε
Metallica - έχουν να βγάλουν καλό δίσκο απ το 1996.
Manowar - καλός δίσκος απ το 1992.
Maiden - τελευταίος καλός δίσκος (προσωπικά) απ το 2010. Αναμφισβήτητα όμως όλοι αγαπάνε το Dance Of Death. Άρα 2003 πες.
ΤΩΡΑ ΤΟ ΤΙ ΤΡΩΩ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΟΡΑ, ΚΑΙ ΑΜΑ ΘΕΣ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΝΗΜΑ.
(η φώτο πάντως είναι παλιά, δεν τρώω πια κιμάδες, ψωμιά και χοιρινά και έχω χάσει 12 κιλά.)
Mην είσαι άδικος φίλε μου, έγραψε την σολάρα στο Dance of Death κ κατα καιρούς διάφορα καλά απλά στα δικά μου αυτιά είναι σα να τα γράφει στο πόδι.Τα περισσότερα.
ΥΓ: ;Eχετε πολύ πλάκα οι 2 απο πάνω.
τελευταίος καλός δίσκος manowar the lord of steel.
τελευταίος γαμάτος δίσκος manowar warriors of the world (είμαι διαλλακτικός και βάζω το gods of war απλά σαν καλό και όχι σαν γαμάτο που είναι).
το θέμα είναι ότι προφανώς ζηλεύεις τον αρχηγό που είναι τούμπανο ενώ εσύ έχεις προφίλ φωτό σκρινσοτ από το πολίτικη κουζίνα. μετά δλδ τι? θα μας πεις και την παπαριά του παππού για την κανέλα και την γυναίκα?
και το νήμα είναι τώρα, μην ψάχνεις για μελλοντικά νήματα για να καλυφθείς.
Σερί τα επικά ποστς.
Αλλά πλαστικές και γυαλισμένες οι παραγωγές του Shirley; Μάλλον κάτι άλλο ήθελε να πει το παιδί πριν κανα 2 σελίδες. Πάλι καλά που βγαίνει κάνα άλμπουμ Maiden, Bonamassa, Black Country Communion και θυμόμαστε τι ήχο βγάζει το snare, το μπάσο και η κιθάρα. Τι να πω; Πάω να βάλω Dream Theater, Symphony X, Firewind, Outloud να χορτάσω φυσικό, οργανικό ήχο.
Εννοια σου και βγαινουν πολυ αξιολογα πραγματα απο αποψη παραγωγης. Απλα οχι στο μεταλ που πλεον κυριαρχει η πλαστικουρα και η γυαλαδα.
Πλαστικές δεν τις λες τις παραγωγές του Shirley. Βαρετες και ανευρες τις λες.
ψιτ μικρε θα μπορουσες να με βρισεις, θα μπορουσες να μην μου απαντησεις και να με αφησεις χαθω στην ανυποληψια . εσυ αποφασισες να κανεις τον ασφαλιτη και τον ρουφιανο του forum. ευγε. η κοινωνια παραπαιει και εσυ αναριωτιεσαι γιατι. υπαρχουν και καθρεφτες. μπορει να λυσουν καμια απορια.
Να προειδοποιείτε ρε πριν αρχίσετε τα ξεκατινιάσματα και τις ποστάρες, να έχουμε προλάβει να ανοίξουμε καμιά μπύρα και να φτιάξουμε ποπ-κορν.
Ο Γρηγοράκης ο Εφτά είναι μόνιμα impromptu ρε, σιγά μη σου δίνει και σύρμα.
Ο Γρηγοράκης ο Εφτά είναι μόνιμα impromptu οπως και ο αριστερος με δεξιες αντιληψεις ειναι παντα εδω,
σου εχω πει οτι τριζουν τα κοκκαλα του Francois-NoΓ«l. και φυσικα τριζουν και τα κοκκαλα του Αρη μετα την προχθεσινη ομιλια με την εικονα του πισω απο τον ΓΓ.
tidus666 αγορασε κανα καφασι να εισαι ετοιμος
Πφφφφ. Μπορείς και πολύ καλύτερα.
Τι έγινε μωρό μου, σκούριασες;
Ή απλά είσαι down με όλη αυτή την επίθεση που δέχεται ο Πρόεδρος;
απλη καλησπερα ηταν. επισης κανεις καποιο λαθος ,
Εγω δεν εχω προεδρο.