Εγω έχω τον Βαγγέλη που του παει η φόρμα η ριγέ !!
Whenever you’re ready then Greg.
Hit me hard :!:
Σίγουρα τα 2 τελευταία τους άλμπουμ δεν είναι και ό,τι καλύτερο. Δεν νομίζω πάντως να είναι χάλια ο καινούριος δίσκος. Εμένα η διαίσθησή μου είναι ότι οι συνθέσεις θα είναι στα επίπεδα του A Matter of Life and Death.
Υ/Γ: Επική παπαριά προβλέπεται το καινούριο των Slayer. Έχουν δώσει στη δημοσιότητα 3 τραγούδια και είναι και τα 3 gtp. Και δεν είναι θέμα Hanneman αφού και με αυτόν μετριότητες κυκλοφορούσαν εδώ και πολλά χρόνια.
παραγωγη brave new world υποψιαζομαι
δεν υπαρχει λογος. δεν εχω ορεξη να τσακωνομαι και αν θελω να μαθω την προσωπικη σου αποψη για καποιο ζητημα απλα θα αγορασω ριζοσπαστη.
edit…το ειδα τωρα και πιο πανω…
Ο Shirley έχει κάνει τη μίξη στα περισσότερα κομμάτια του Scenes From A Memory :).
Άλλη μια δισκάρα από μέιντεν. Ψυχανεμίζομαι μεγαλεία.
Ε νταξ, μέχρι τη μίξη η ζημιά έχει γίνει ήδη. Είναι και μπάντα που ο καθένας ξεχωριστά αλλά και όλοι μαζί έχουν τον πιο πλαστικό, επεξεργασμένο, αφύσικο ήχο, κάτι που απεχθάνομαι. Όποιος και να είναι στην κονσόλα, δεν σώζονται με τίποτα.
Σαν οπαδός και της δεκαετίας 00’ς αλλά και των '10ς τον περιμένω αρκετά αυτόν τον δίσκο.
Με ανησυχεί περισσότερο το αποτέλεσμα περί παραγωγής. Οι διάρκειες προμηνύουν τουλάχιστον 2 νέα έπη (και βαρετές έως και πολύ κιόλας στιγμές βεβαίως).
Αυτό που με είχε ενοχλήσει στο “Final Frontier” ήταν ο απότομος ξεφτιλισμός του. Μα να το αγοράζεις και σε περίπτερο λες και παίρνεις το τελευταίο cd της Πάολα;
Παρόλα αυτά μέχρι σήμερα που και που θα βάλω 2-3 κομμάτια από εκεί να ακούσω.
Το εξώφυλλο μια χαρά είναι. Δύσκολα να είχαν κάτι τόσο cheesy και φτηνιάρικο σαν το προηγούμενο.
Τέλος, δεν αμφιβάλλω καθόλου για το παίξιμο της μπάντας αλλά περιμένω από τον Dickinson μια τελευταία ίσως μεγάλη ερμηνεία.
Αν είναι να βγει έκδοση με βιβλιάρα και τιμή αντίστοιχη με του Frontier, μακάρι να ξαναβγεί περιπτεράτη. Απτό να πληρώνεις όσο τους καπνίσει, χίλιες φορές έτσι. Και μιλάμε για έκδοση που όταν την έβλεπαν οι εκτός Ελλάδας, αισθάνονταν ριγμένοι.
Το Final Frontier είχε σίγουρα το πιο χάλια/αστείο/παιδικό/κακόγουστο εξώφυλλο που είχε ποτέ Maiden δίσκος, αλλά προσωπικά το βρίσκω καλύτερο από DoD και AMOLAD. Εντάξει, γούστα είναι αυτά, αλλά υπάρχει και η αλήθεια: ότι κανένα από τα 4 reunion αλμπουμς δεν είναι 10άρι, αλλά και κανένα δεν είναι για κάτω από 8. Κι αυτό ΜΟΝΟ οι Maiden το καταφέρνουν ακόμα.
Το πολύ ευχάριστο για το νέο άλμπουμ είναι η αυξημένη συνεισφορά του Dickinson. Όσα έχει να πει η μεγαλύτερη εν ζωή metal προσωπικότητα είναι πάντα σημαντικά. Και οι στίχοι του, κακά τα ψέματα, είναι πολύ πιο ενδιαφέροντες από αυτούς του Αρχηγού, τουλάχιστον τα τελευταία πολλά χρόνια.
Κι εμεις αισθανομασταν ντροπη να βλεπουμε το νεο αλμπουμ των Θεων διπλα σε εφημεριδες με cd του Παριου, της Παολα και του Notis…
Brave New World=10 ακατεβατο. Για τα υπολοιπα θα συμφωνησω, Dod=8, AMOLAD=8, FF=7
15 10άρια ακατέβατα. [emoji14]
Και άμα με ένοιαζε το τι έχει από δίπλα, θα έπρεπε να αισθάνομαι ντροπή να το βλέπω και στα δισκάδικα. Οπότε υπομονή, ας είναι δίπλα και σε Παολα και Sotis. Σιγά το πράμα.
Δε σκούριασε, απλά δεν μπορεί να κάτσει και τα γράφει στο πόδι
Το εξωφυλλο του The Final Frontier ειναι μακραν καλυτερο του Dance Of Death, προτιμω ομως του A Matter Of Life And Death χωρις να με τρελαινει και αυτο, απλα εκει τουλαχιστον ο Eddie μοιαζει με Eddie, οχι σαν τον εξωγηινο ξαδερφο του. Βασικα το καινουριο ειναι ο,τι καλυτερο απο το Brave New World και μετα, συμπεριλαμβανομενων και των singles. Περιμενω με ανυπομονησια να δω πως θα ειναι γενικα το artwork.
Γουσταρω και εγω που ειναι αυξημενη η συνθετικη συνεισφορα του Bruce, θα δωσει μεγαλύτερη ποικιλομορφια στον δισκο αυτο το γεγονος.
Πως ξεχωρίζεις όμως το δεκάρι του BNW από το δεκάρι του 7th son για παράδειγμα;
Συμφωνώ με Vic* σε αυτό το θέμα και λέω 9αρι το BNW, καλά άλμπουμ τα 2 επόμενα (ήτοι 7αρια-8αρια), μέτριο το FF…
Κι εγώ για 9 το έχω το BΝW τα επόμενα αρκετά πιο κάτω…
7 το BNW και τα επομενα 4-6