Iron Maiden - The Final Frontier

ελα μλκ λουπιν τραβα στους μαστοδοντες και στους σλιπνοτ κ ασε μας ησυχους

αντε μπραβο εισαι φολς λεμε δεν σε ακουμε :stuck_out_tongue:

απ δε αιρονς λεμε κ το 2080 ακομα μειντεν θα ακουμε…μπραβο μας !!! 8)

Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεετσι!!!

εεεεετσιι, βεντουζα!!!

Όντως φιλαράκο, το παράκανες! Είσαι πολύ απόλυτος! Άμα δεν σου αρέσει το άλμπουμ μη το ακούς! Στον Άρη θα αποικήσουμε και ακόμα μέιντεν θα ακούμε!
Και εγώ ακούω πολλά είδη μέταλ. Και Slipknot θα ακούσω, και φυσικά λατρεύω Lamb of God, Machine Head, Slipknot, Devildriver, Arch Enemy, All that remains.
Οι Maiden, oi Helloween, oi Metallica και άλλοι έχουνε μεγάλο μερίδιο στην καρδιά μου…
Και άλλα πολλά που νόημα δεν έχει να αναφέρω…

Και πιστεύω πως οι Maiden παίξανε μεγάλο ρόλο στο μέταλ… Και πιστεύω πως δεν είναι πατάτα ο δίσκος… Απεναντίας συνεχίζω να τον ακούω και να ανακαλύπτω όλο και περισσότερο ότι μιλάμε για ένα σπουδαίο δίσκο…
Ο δίσκος θέλει ακροάσεις…καλώς ή κακώς…Δεν είναι σαν το Brave New World που το λάτρεψα σε σευτερόλεπτα…

ΥΓ: Το El Dorado είναι υπέροχο, για μένα πάντα!
Όσοι δεν γουστάρετε δικαίωμα σας, αλλά οι μέιντεν έχουνε δυνάμεις ακόμα…

jesus christ:?

Ξεχνάς ότι μιλάς για μέιντεν…
Δεν έχω σκοπό να σου περιγράψω τα συναισθήματα μου για σενα μετά από αυτό, γιατί θα φάω μόνιμο μπάν από το νετ!

ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΩΡΕ, πες το, μην μασας!!!
:razz:

Μη σταματάας, μη σταματάας να προβοκατοράς :stuck_out_tongue:

μπεστ θρεντ εβερ!

Ρε παιδες, ψοφησε και σοδομιζετε το πτωμα… Ελεος, λεω κατσε να δω τι γραφουν, γιατι θα το ακουσω μετα τις διακοπες και ειναι 1000 ακυρα ποστ που βριζουν ο ενας τον αλλο… Εχει γελιο ωρες ωρες, αλλα καπου κατανταει εκνευριστικο…[-X

Το 2ο σλιπκνοτ για σοαντ πήγενε!

Με το σπαθί του…
|| ||
V V

:lol::lol::lol:

πριν έλεγα κλειδώστε το…αλλά δεν γαμιέται…γέλιο έχει…

και ο eddie γι αυτο βρικολάκιασε … είχε πεθάνει κάπου στην αρχαία Αίγυπτο και περίμενε πότε θα γεννηθεί ο Harris :stuck_out_tongue:

χιεβυ μεταλ χιουμορ, γι’ αυτο σας λατρευω!

Εγω να πω την αληθεια δεν το ακουσα αλλα το ενα τραγουδι που ακουσα στο YouTube δεν με εψησε να το ακουσω!Οτι ηταν να προσφερουν οι maiden στο μεταλ το εχουν προσφερει,ας συνεχισουν τις συναυλιες η αμα θελουν να βγαλουν νεα αλμπουμ δεν ειναι αναγκη να το κυκλοφορουν σε 40 διαφορετικες εκδοσεις!!!Ξερεις οτι πολλοι θα πουν οτι βγαζεις νεο δισκο για τα λεφτα,ειναι αναγκη να τους δινεις επιπλεον αφορμες για να μιλανε!!!
Τωρα αυτη η γενικοτερη λογικη “Ειναι η αγαπημενη μου μπαντα,και αν ηχογραφισουν CD με κλανιες θα το αγορασω,θα πω οτι ηταν τελειο και μετα θα το βαφτισω progressive” δεν την καταλαβαινω!!!Λογικα οι “θερμοι” υποστηρικτες πρεπει να κριτικαρουν πιο σκληρα το συγκροτιμα!Γνωμη μου!Αν καποιος παλι μου πει “σκασε δεν εχεις ακουσει το δισκο!” θα του πω οτι εχει δικιο!!!

lupin

οταν ακουγες 7th son και powerslave ετσι ησουν κ εσυ ? 8)

(deckard συγκρατησου !!!)

Να πω και 'γω τη γνωμη μου…οσοι ειναι παλιοι οπαδοι του γκρουπ ισως συμφωνησουν στα εξης:

  1. η φωνη του ντικινσον που πλεον απλα δεν το εχει…προσπαθει να τραγουδησει ψηλα και βγαινει ασχημα και φαλτσα σε σημεια.
  2. η συνθετικη κοπωση, πως να το κανουμε δλδ?
  3. το “βαριεμαι να την ψαξω” του μακμπρεην…ειναι ολοφανερο οτι απο το χ-φακτορ και μετα κανει τα ιδια και τα ιδια και τα ιδια και…
  4. οι κακες παραγωγες. κιθαρες μπουκωμενες, τυμπανα αψυχα.

σιγουρα δεν περιμενει κανενας το αριστουργημα αλλα πιστευω οτι αν προσεχαν τα παραπανω σημεια οι 00’ς δισκοι τους θα ηταν καλυτεροι.

απλα η γνωμη μου σαν παλιος οπαδος που δεν τους περιμενει στη γωνια…

Γιαυτό απλά να πώ πως είναι περισσότερο θέμα εγωισμού του Ντικινσον, να τραγουδάει στις ίδιες οκτάβες όπως τα 80’ς (και λογικά να ζωρίζεται). 2-3 νότες να χαμήλωνε , ούτε θα ζοριζότανε, ούτε θα καταλάβαινε κανείς τίποτα. Εδώ άλλοι που ξεκινήσανε στα 90’ς (ονόματα δεν λέμε) έχουν κατέβει ολόκληρες οκτάβες.

Χαίρεται προς όλους τους φίλους των Maiden σε αυτόν τον ιστό. Έγινα μέλος αφότου έπεσα πάνω σε αυτό το θέμα googlάροντας τον καινούριο δίσκο. Συνήθως δεν συμμετέχω σε ελληνικά forum σχετικά με το είδος μουσικής που αγαπάμε. Παρ’όλα αυτά, το θέμα αυτό μου κέντρισε το ενδιαφέρον για έναν λόγο: οι πιτσιρικάδες που έμαθαν τους Maiden το 2000 είναι αρκετοί από τους σχολιαστές του σήμερα. Συνεπώς, μειώθηκε το ποσοστό των μίζερων που περιμένουν κάθε καινούριο δίσκο για να τον κράξουν από την πρώτη ακρόαση και να τον θάψουν σε σχέση με τους δίσκους των 80’s.

To AMOLAD αποτελεί για εμένα τον κορυφαίο post reunion Maiden δίσκο εως τώρα και, σίγουρα, έναν από τους καλύτερους Maiden δίσκους γενικότερα. Θυμάμαι, παρ’όλα αυτά, ότι τον “πρωτοέπιασα” ένα χρόνο αφότου κυκλοφόρησε. Γράφω αυτό το post ακούγoντας τον καινούριο δίσκο με ακουστικά και έχοντας πιεί κάνα 2 ποτηράκια για να απορροφηθώ καλύτερα. Προς το παρόν έχω να σημειώσω τα εξής:

  1. Η παραγωγή είναι κακή κατά τη γνώμη μου. Θάβει την περίπλοκη κιθαριστική δουλεία του δίσκου και τα cut and paste είναι περισσότερο εμφανή απ’ότι θα μου άρεσε. Απαράδεκτο για ένα συγγρότημα σαν τους Maiden, αλλά δεν κακιώνω τον Shirley. Δεν είναι μαλάκες κάτι τεράστια συγγροτήματα που τον εμπιστέυονται, όπως οι Zeppelin. Απλώς ο Harris πρείπει να μάθει να κάθεται μόνο από την μία πλευρά του γυαλιού: αυτή της ηχογράφησης, όχι αυτή του παραγωγού.

  2. Για τα κομμάτια δεν εκφέρω άποψη ακόμα. Ξέρω ότι θα το μετανιώσω στο μέλλον. Χρειάζομαι περισσότερο χρόνο για να τα εκτιμήσω.

  3. Στα θετικά του δίσκου τα άφθονα progressive στοιχεία.

  4. Σε στίχους είναι ό,τι πιο μεστό έχουν να δείξουν οι Maiden μετά το TXF. Αρκετές πηγές επιρροής και αναφορές, λιγότερες ατέρμονες επαναλήψεις ρεφραίν. Στίχοι με βάθος, που θα με απάσχολήσουν αρκετά όταν βρω χρόνο.

Όποιος έχει όρεξη και χρόνο, μπορεί να κατεβάσει δωρεάν το βιβλίο που έχω γράψει για τους Maiden. Αποτελεί μετάφραση και στοιχειοθετημένη ερμηνεία όλων των στίχων. Ελπίζω γύρω στο 2011 να το συμπληρώσω και με τους στίχους του νέου δίσκου, όταν θα έχω συγγεντρώσει αρκετά στοιχεία.

ΥΓ. Στο τέλος τέλος, είτε μου αρέσει είτε όχι ο καινούριος δίσκος, ελπίζω η εμπειρία του να αγοράζω νέο δίσκο των Maiden να επαναληφθεί, γιατί έχει συνυφαστεί με την νεότητά μου.

Τα Μυστικά της Σιδηράς Παρθένου